Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 139
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, може и така да е, но на мен ми се видя излишна. Може би защото съм чела книгите и знам какво мотивира действията на Джайм. За зрители, които не са запознати с книгите може и да важно.
Сигурно и на мен щяха да са досадни, ако тези двамата не ми бяха ултимативните любимци в сериала Laughing.
Педро е много хубав, макар и да се забелязва чак на втори поглед това.

# 181
След снощната серия искам Санса на Желазния трон с Петир за съветник.

# 182
А Санса като каза: "знам какво искате" какво имаше предвид? За кое знае? За желанията на Питър към нея или за другото?

# 183
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За другото още не е поумняла достатъчно.

# 184
Какво ще кажете за железно родените ?
Представят ги като абсолютни страхливци, а не като страховити и безкомпромисни каквито трябва да бъдат. Желязната цена, ала бала, каквото е мъртво не умира и накрая бягат. То това си им е в природата де, пирати. Само с една фикс идея и един прекалено горд "крал" не става. 

# 185
Много ми е интересно брат му на Оберин като разбере за убийството на Оберин дали ще се включи с нещо. Дали ще се развие линията Дорн. Ако да, то просто нямам търпение. Защото двубоя може да е бил честен, може да е бил по желание на Оберин, но никой не може да убива принц просто така и то принц, който търси справедливост. И тогава дали Церсей ще е толкова доволна от развитието на нещата, предвид че Мирцела е там...

# 186
  • Варна
Какво ще кажете за железно родените ?
Представят ги като абсолютни страхливци, а не като страховити и безкомпромисни каквито трябва да бъдат. Желязната цена, ала бала, каквото е мъртво не умира и накрая бягат. То това си им е в природата де, пирати. Само с една фикс идея и един прекалено горд "крал" не става.  

Страхливци ли? Не, просто глуповати.  Mr. Green

Много ми е интересно брат му на Оберин като разбере за убийството на Оберин дали ще се включи с нещо. Дали ще се развие линията Дорн. Ако да, то просто нямам търпение. Защото двубоя може да е бил честен, може да е бил по желание на Оберин, но никой не може да убива принц просто така и то принц, който търси справедливост. И тогава дали Церсей ще е толкова доволна от развитието на нещата, предвид че Мирцела е там...

Брат му е доста спокоен човек, за разлика от дъщерите на Оберин. В следващия сезон ще ни ги представят.

# 187
Още не съм гледала серията, но като видях самодоволната усмивчица на Церсей, ми се прииска да съм там да я удуша.

# 188
  • Стара Загора

Брат му е доста спокоен човек, за разлика от дъщерите на Оберин. В следващия сезон ще ни ги представят.
А дали не са близнаци и да върнат актьора в сериала?!? Mr. Green Питам се само Whistling Whistling Mr. Green
Снощи гледах серията по НВО обаче децата вдигнаха такава вряма по едно време та ходих да ги укротявам и изпуснах част от серията...та....защо изгониха Джора и накъде пое той?

# 189
  • Варна

А дали не са близнаци и да върнат актьора в сериала?!? Mr. Green Питам се само Whistling Whistling Mr. Green
Снощи гледах серията по НВО обаче децата вдигнаха такава вряма по едно време та ходих да ги укротявам и изпуснах част от серията...та....защо изгониха Джора и накъде пое той?

Laughing Пълни противоположности са.
Жалко, че има само дъщери, иначе можеха да го върнат като някой син.

# 190
Джора е бил шпионин от Кралски чертог и е давал информация за Денерис, затова тя го изгони като предател.

# 191
Спойлер отпреди два месеца, за гледалите вече не е
(снимка в списание Hunger и сложена и в инстаграма на Лена)

Скрит текст:

# 192
Аз всъщност не разбрах какво стана с Планината. Той се тръшна до Оберин, но умря ли?

И защо Санса си смени цвета на косата? Просто символична ли беше промяната, един вид нова Санса, или просто да скрие червения цвят на косата си?

Хаха, и понеже целия нет реве за Оберин /по нечие мнение "50% за Оберин, 50% за Педро/, днес се начетох на доста желания да върнат актьора по някакъв начин обратно в сериала  Laughing

# 193
# 194
Вече имаме първата актриса, която отива от франчайза на GoT в Star Wars

Общи условия

Активация на акаунт