Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 633
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
И защо Санса си смени цвета на косата? Просто символична ли беше промяната, един вид нова Санса, или просто да скрие червения цвят на косата си?

Санса си потъмнява косата, за да не я разпознаят. Нали се представя за извънбрачна дъщеря на Петир–в сериала е негова племенница. Това със смяната на цвета си е по книга.
Още не мога да се навия да изгледам серията.

# 196
# 197
  • срещу двата комина :)))
 hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

# 198
Интересен епизод, силна битка и много красива и сексапилна Санса.

# 199
  • София
А тази Денерис не трябваше да гони сир Джора, с такава лекота не се гонят шпиони  #Cussing out
Сега кой ще я пази старият Баристан ли !
Дайте малко спойл за Джорката

# 200
  • Варна
А тази Денерис не трябваше да гони сир Джора, с такава лекота не се гонят шпиони  #Cussing out
Сега кой ще я пази старият Баристан ли !
Дайте малко спойл за Джорката

Спойл
Скрит текст:
Джора се скита из Свободните градове, залавя Тирион, който също е избягал натам и тръгва да го води при Денерис с надеждата тя да го приеме пак. Има и още, но предполагам това е достатъчно.  Laughing

# 201
Оххх,
Скрит текст:
не свършиха ли патилата на любимия ми Тирион?  ooooh!

# 202
  • Варна
Оххх,
Скрит текст:

При Мартин патилата свършват, когато човекът умре. Но и тогава не винаги. Tired

# 203
Оххх,
Скрит текст:

При Мартин патилата свършват, когато човекът умре. Но и тогава не винаги. Tired

Да, смъртта не е това което беше...
Не бойте се за Дани, има си Дрогон.

# 204
Джора си беше точно предател, предаваше я от самото начало. Обаче всички знаем какво го пречупи. После Кайуте му заби такъв шамар в лицето, че чак изтръпна Simple Smile

Денерис принципно изобщо не и беше лесно да го изгони, но незнам дали ще го покажат изобщо, дори му пощади живота.
Ключовия момент може би беше с въпроса за детето. Та тя остави да убият брат и след като я заплаши заедно с бебето, та Джора ли няма да изгони.

Можеше и да му се размине ако някак си беше разбрала само тя, но Тивин не случайно изпрати писмото точно до Баристан.

Постъпи и точно както трябва, ако му беше простила щеше да покаже слабост и да даде лош пример на другите.

//проблеми с форума и не можах да си пусна поста навреме.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 14:43 от Balerion

# 205
# 206
  • София
Спойл
Скрит текст:
Джора се скита из Свободните градове, залавя Тирион, който също е избягал натам и тръгва да го води при Денерис с надеждата тя да го приеме пак. Има и още, но предполагам това е достатъчно.  Laughing
А-а-а  Grinning Благодаря

Джора си беше точно предател, предаваше я от самото начало.
Ключовия момент може би беше с въпроса за детето. Та тя остави да убият брат и след като я заплаши заедно с бебето, та Джора ли няма да изгони.

Така е Джора Беше предател, но се промени. Относно Визерис, беше толкова егоистичен и арогантен, а и като добавим и неуважителното му поведение...в тези смутни времена даже много си поживя.
На мен Дани ми допада като персонаж и отчитам, като грешка да изгони съветника си.
Така Ланистър печелят плюсче  Close

# 207
  • Варна

Така е Джора Беше предател, но се промени. Относно Визерис, беше толкова егоистичен и арогантен, а и като добавим и неуважителното му поведение...в тези смутни времена даже много си поживя.
На мен Дани ми допада като персонаж и отчитам, като грешка да изгони съветника си.
Така Ланистър печелят плюсче  Close

В случая е права. Не може да се има доверие на Джора. Освен това е влюбен в нея, а това винаги може да крие изненади.

# 208
Привет, почвам да ви чета назад. Не намирам епизода в замунда, а не мога да се справя с арена. Имате ли идея откъде другаде бих могла да го дръпна?

# 209
  • срещу двата комина :)))
Привет, почвам да ви чета назад. Не намирам епизода в замунда, а не мога да се справя с арена. Имате ли идея откъде другаде бих могла да го дръпна?

на замунда са на главната страница и HD и обикновения рилийз

http://zelka.org/details.php?id=394350&hit=1

http://zelka.org/details.php?id=394335&hit=1

Общи условия

Активация на акаунт