Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 603
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Планинска верига Simple Smile

Скрит текст:

И един младеж Simple Smile

Скрит текст:

# 226
И аз бях започнала книгите, но реших,че докато сериала не свърши,няма смисъл да ги чета. Все сравнявах,чудех се защо този го няма,а този го има. Сега ми е по-интересно. Предпочитам да не знам какво следва.
Исках само да знам дали братът на Оберин ще търси отмъщение, но явно не. Тъпо.... Crossing Arms

Отмъщението е в действие от години и е така потрисащо, че на Оберин му падна ореола.
Едит: Това беше в новия сезон и няма да е спойлер: Оберин позна, че Варис е от Лис (това е много важно), и му каза че е познал акцента, защото е прекарал 5 години в Есос. Това, което не казаха във епизода е какво е правил там. Основал е наемна армия.  Wink
Имат и шпиони в двора, един от които е в съвета.
Изглежда че ще има големи сюжетни промени в следващия сезон, не вярвам да е за добро.

Книгите са в пъти по-добри, а Червената сватба беше много по-шокираща в книгата, защото нямаше Талиса.  Wink Тайун Ланистър изигра Роб като банджо от пет долара, а е намесено и интересно семейство- на вещицата Маги. Тази ще се появи в следващия сезон.

За Лилавата сватба пък да не говорим.
Четящите роптаят с основание. Сюжетът е далеч по-богат, а образите пълнокръвни и истински.
А спекулациите провокират интересни дискусии, на филма какво толкова да му коментираш...

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 10:52 от Deziderata

# 227
Благодаря на всички за споделеното.

Прочетох, че се очакват още две книги, но кога ще бъдат завършени не е ясно, нали?

Симпатизирам на Старките.

Нед Старк не мога да прежаля още, а после Кат и Робин - разбиха ми сърцето.

Едвам прежалих и Дрого.

Някой може ли да ме спойлира кога ще се разделим с  Церсей (Серсей) - най-неприятният ми персонаж  Simple Smile

Колко съм предвидима  Laughing

Наистина ме замислихте да започвам ли книгите  Confused Знам със сигурност, че всичко там е по-пълнокръвно, колкото и да е добър сериала. Но пък и те не са завършени - и съвсем ще се ядосам - да чакам и книги и сериал.

Какво общо има Талиса с Червената сватба? Аууу, на Кралската ли казвате Червената, не на тази на която изтребиха Старките  Embarassed

# 228
 Laughing hahaha

Peter Dinklage’s retro yearbook photo is the best thing we’ve seen all day

Червената сватба е на Роб, На Джофри е Лилавата.

# 229
  • Варна

Червената сватба е на Роб, На Джофри е Лилавата.

Червената е на Едмур, все пак.  Peace

А има и Розова сватба, но не знам дали ще я филмират.. Rolling Eyes

# 230
Талиса я убиха на Червената сватба.
Лилавата е на Джофри.
Серсей все още е жива в книгите, но върши безумие след безумие. Например отказа да плати дълга към Желязната банка.  hahaha

# 231

Я, как ме изненада! Коя ще е тази?
На Алис Карстарк? Любимата ми сватба!  Heart Eyes Ако това не покажат, ще се ядосам много.

# 232
  • Варна

На Алис Карстарк? Любимата ми сватба!  Heart Eyes Ако това не покажат, ще се ядосам много.

Не, не.
Я се замисли кой ползва розовия цвят. Wink

А Алис Карстарк ако изобщо се появи ме е страх за кого би се оженила. Laughing

# 233
Червената е на Едмур, все пак.  Peace
Така де, права си, ама там едва го отчетох Едмур. Когато се спомене Червената сватба първото, за което се сещам е Роб.

Balerion, извинявай! Не бях видяла втория ти скрит текст от бързане да покажа Питър на млади години. Embarassed
Извинявам се и на останелите за дублирането.

# 234

На Алис Карстарк? Любимата ми сватба!  Heart Eyes Ако това не покажат, ще се ядосам много.

Не, не.
Я се замисли кой ползва розовия цвят. Wink

А Алис Карстарк ако изобщо се появи ме е страх за кого би се оженила. Laughing
Sick Приседнаха ми яйцата!
Права си, сватба си е, но аз съм я набутала в дълбините на съзнанието си и не искам да надничам там. Не помня, не помня!  newsm43

Стори ми се, че Тристан говори на Мирсела. Те са сгодени, Тристан бърза да се жени, Мирсела не иска да се омъжва от задължение като майка си, която не обичала баща и. Тъй де, който Мирсела мисли за баща.

# 235
  • Варна
Да, вероятно е към Мирцела.
Изненадах се , че тя е наясно с отношенията на майка си и баща си, но забравям, че в сериала е по-голяма..

# 236
Значи правилно съм се ориентирала. И аз така бях разбрала, че Червената е, когато ги избиха моите любимци.

Deziderata Hug

# 237
  • HH
Основното, което недоумявам защо не показаха до сега в сериала е развитието около Джон.

Скрит текст:
Доколкото си спомням, когато идва Станис, той вече беше лорд-командир.
И това, че пратиха Гили в селото с бебето, също не е много по линията на книгата

П.С.: Извинявам се, ако мрънкам, за неща случили се в последния излъчен епизод - все още не съм г гледала  Embarassed

# 238
Рано е още за лорд командира, след битката ще са изборите.  Peace

Пратиха Гили в селото, за да се вълнуват зрителите и да са ангажирани емоционално. Успяха. Течащата кръв от тавана беше ужасяваща.

Планинската верига на Балерион е изумителна!  Shocked Планината нещо нисичък ми се струва.  Laughing
Младежа в дясно го гледах като гост в едно йога видео- до инструктора беше като ...ами планина...
Еверест в ляво не ми е познат.

# 239
  • HH
Рано е още за лорд командира, след битката ще са изборите.  Peace

Пратиха Гили в селото, за да се вълнуват зрителите и да са ангажирани емоционално. Успяха. Течащата кръв от тавана беше ужасяваща.

Планинската верига на Балерион е изумителна!  Shocked Планината нещо нисичък ми се струва.  Laughing
Младежа в дясно го гледах като гост в едно йога видео- до инструктора беше като ...ами планина...
Еверест в ляво не ми е познат.

Благодаря ти за пояснението, явно взех да забравям вече Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт