Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 577
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Не беше лоша серията, не беше лоша и сцената с Игрит. Джон дори се усмихна.
Трогна ме всъщност, може би защото дъщеря ми ме накара да обяснявам защо момчето, което е приятел на Джон уби момичето на Джон.. домъчня ми за тях много.

Великаните бяха внушителни, имаше добри хрумки като цяло. Мисля, че щяхме да сме по-разочаровани ако бяха претупали битката на Вала, тя си е част от историята.

Но съм убедена, че следващата серия ще е черешката на тортата Simple Smile

# 346
  • Варна

Но съм убедена, че следващата серия ще е черешката на тортата Simple Smile

Вече не съм сигурна коя е следващата. Направо предлагам да залагаме. Laughing
Коя ще е финалната сцена?

# 347
  • срещу двата комина :)))
аз не смея да надявам вече ... Лейдито дали ще го видим тоя сезон изобщо  Crossing Arms

# 348
  • Варна
Излязоха категориите в които е номиниран сериала за наградите Еми. Доста номинации има за последния епизод. И вижте за какво:

Outstanding Writing for a Drama Series- “The Children”
Outstanding Directing for a Drama Series: Alex Graves (“The Children”), Alik Sakharov (“The Laws of Gods and Men”), Neil Marshall (“The Watchers on the Wall”).
 Outstanding Prosthetic Make-up: “The Children”  newsm43

Ето всички категории в които е номиниран сериала.

http://winteriscoming.net/2014/06/09/game-thrones-emmy-submissions-season-4/

Споделям разочарованието на коментиралите по-долу, че Алфи Алън не е номиниран. Направи великолепен Теон, Особено сцената с бръсненето на Рамзи.

# 349
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ще ме прощават, но

Outstanding Supporting Actor in a Drama Series- Nikolaj Coster-Waldau, Charles Dance, Peter Dinklage, Kit Harington

Outstanding Supporting Actress in a Drama Series -  Emilia Clarke, Natalie Dormer, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams

Кит, Лена, Емилия- wtf ooooh!?! Николай също не съм сигурна, че има място в списъка- миналата година в сезона, който беше практически негов (и на Гуен), нищо, сега за какво точно е номиниран- че разменя влажни погледи с голямата жена или че си гука с братчето на тъмно?
Много съм доволна от присъствието на Педро Паскал и Даяна Риг в списъка, особено бабата е изумителна.

# 350
Направо предлагам да залагаме. Laughing
Коя ще е финалната сцена?

Още преди да почне сезона моето предположение беше
Скрит текст:
Арбалетът

# 351
При жените не ми е толкова фрапиращо, но Кит редом с Чарлз Данс и Питър... ooooh!

( Heart Eyes за Педро)

Алфи Алън, да! Много добър образ прави, а сякаш ми се струва, че все остава встрани.

# 352
  • HH
Не съм гледала епизода още, ама не мога да разбера какво искате от Джон, да изтрещи от мъка и да си пререже гърлото ли? Аз и докато четях не бях сигурна, че той има чувства. А в такъв момент на битка ако вземе да драматизира за всеки загубен познат/приятел/брат и т.н. тури му пепел дет' се вика.

А за разликата между диваците и жителите на кралствата, както каза Тирион : разликата е, че сме се оказали от правилната страна, когато прадедите ни са построили Вала  Wink

# 353
Това ми беше най-тъпия епизод от всички до сега.

И аз това казвам, де. Толкова чакане за нищо. Но великаните бяха много добре направени. Останалото някак не ме впечатли. Като че са ми по-интересни драмите в Кралски чертог (така ли беше на български?), какво се случва на Санса и Аря, та дори Денерис.

# 354
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не съм гледала епизода още, ама не мога да разбера какво искате от Джон, да изтрещи от мъка и да си пререже гърлото ли? Аз и докато четях не бях сигурна, че той има чувства. А в такъв момент на битка ако вземе да драматизира за всеки загубен познат/приятел/брат и т.н. тури му пепел дет' се вика.
Мевду прерязването на гърлото и тъпото взиране в една точка има цяла вселена от варианти. На Самюел също му умря някой в ръцете и без да си е срязал вените, показа някаква емпатия. Стига толкова, гледай епизода по-добре Simple Smile.

# 355
  • Ямбол
Оставете вече Джонката на мира пък.  Crossing Arms
Някои хора не изразяват емоциите си, защо и в сериала да няма такъв персонаж? Това не значи, че са лишени от тях, нали? А и в сцената с умиращата Ингрид показа такива, за който е видял.  Wink

Иначе епизодът ми хареса, особено сцените с великаните и мамута - много зрелищни.  Grinning

# 356
Не съм гледала епизода още, ама не мога да разбера какво искате от Джон ...

Амо гледай го де, и ако тогава не разбереш ще го нищим  Mr. Green

# 357
Следя сериала с голям интерес от самото начало. Много моля някой чел книгите да ми прати на лични малко повече инфо за бродниците в бъдещите книги  Praynig. Супер ми е интересно, какво са те всъщност и ще се пръсна от любопитство  Mr. Green

За мен Джонката си беше супер  Peace.

# 358
  • Варна
Следя сериала с голям интерес от самото начало. Много моля някой чел книгите да ми прати на лични малко повече инфо за бродниците в бъдещите книги  Praynig. Супер ми е интересно, какво са те всъщност и ще се пръсна от любопитство  Mr. Green

Може би автора лично. Няма как някой да знае информация от бъдещите книги. Laughing

# 359

Може би автора лично. Няма как някой да знае информация от бъдещите книги. Laughing

Ох да, извинявам се в тези които не са филмирани. Това имах предвид  Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт