Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 643
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Ами то няма много повече. Филмовите бродници са доста по различни от тези в книгите.
Сигурно е станало ясно, че те са друга раса, различна от човешката. Не приличат на ледени мумии, а може би са донякъде красиви - високи, тънки, светли, облечени са в доспехи в преливащи се цветове. Мразят хората (вероятно) и изобщо  всичко живо с топла кръв. Когато те наближават става много студено и завалява сняг.

Преди хиляди години даже е имало случай, когато човек се е оженил за Друга.

# 361
Ами то няма много повече. Филмовите бродници са доста по различни от тези в книгите.
Сигурно е станало ясно, че те са друга раса, различна от човешката. Не приличат на ледени мумии, а може би са донякъде красиви - високи, тънки, светли, облечени са в доспехи в преливащи се цветове. Мразят хората (вероятно) и изобщо  всичко живо с топла кръв. Когато те наближават става много студено и завалява сняг.

Преди хиляди години даже е имало случай, когато човек се е оженил за Друга.

Много благодаря!  Hug Аз от последния сезон вече започнах да г мисля за извънземни, а преди това ми бяха като зомбита.

# 362
Още преди да почне сезона моето предположение беше
Скрит текст:
Арбалетът
И аз на това залагам.

Последният епизод в много категории са го номинирали. Силно ми повишиха очакванията какво ли са приготвли за финал.

# 363
Вече почват да хайпват че това щяло да е най-добрия финал евър.

За финална сцена залагам на развръзката за Тирион и след това още една сцена с другите.

# 364
  • Варна
Не че е важно, ама и аз да си кажа - безизразното лице на Джон си е съвсем на място.
Той е мъж от/на Севера. Според нашите стандарти, на тази възраст, дори е по-скоро момче, опитващо се да се държи като зрял мъж. А това, че е копеле, е още една основателна причина да пази вътрешния си свят.
Никак не би му отивало всяка емоция да му е изписана на лицето, като в латино-сериал.

# 365
  • HH
Не че е важно, ама и аз да си кажа - безизразното лице на Джон си е съвсем на място.
Той е мъж от/на Севера. Според нашите стандарти, на тази възраст, дори е по-скоро момче, опитващо се да се държи като зрял мъж. А това, че е копеле, е още една основателна причина да пази вътрешния си свят.
Никак не би му отивало всяка емоция да му е изписана на лицето, като в латино-сериал.

+1
Гледах сцената в тубата. Показа реакция. Погледна стрелеца обвинително. А иначе предполагам на битка на всички им е ясно какво може да стане  Wink

# 366
Днес Питър Динклидж има рожден ден. Да му е честит и да продължи да ни радва с великолепната си игра в сериала!

# 367
Все се надявам последният епизод да завърши с
Скрит текст:
Каменно сърце. Ще е страхотен завършек. Като прибавим Тирион с арбалета, идването на Станис, затварянето на драконите, раздялата между Аря и Хрътката, Бран с Децата на гората и Триоката врана, току виж и смъртта на Бейлон, ще се получи наистина страшно силен епизод. А щял и да е малко по-дълъг.

# 368
Джон си е такъв и в книгата.  Peace
От всичко в целия епизод ми хареса началото - диалога им със Сам.

# 369
Здравей те  и от мен ! Аз съм от критиците  на актьорската игра на Кид , но  в последния епизод и конкретно смъртта на Ингрид , се справи отлично  чак не е за вярване .Беше много добър в епизода .  И от Ингрид съм доволна  и тя беше на ниво , като за последно !!

# 370
  • София
Да мине и финала на сезона и ще се наложи да прочета книгите. Защото имам усещането, че сериала е доста постен. Битката за вала не беше епична, каквато очаквах да бъде. Но всичко е пари и няма как да бъде екранизирано всичко на 100 % . От това гледане на пресекулки в главта ми е пълна каша кой кой е за какво се бори. You know nothing Cho_GoT.

# 371
Ето го така коментирания последните страници Кит Харингтън, какво казва за финала. На мен ми е много чаровен  Heart Eyes.

http://abcnews.go.com/Entertainment/game-thrones-kit-harrington- … story?id=24069840

# 372
Дали е спойлер или шега, ще видим в неделя/понеделник:
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/game-of- … post-9401582.html

# 373
  • Варна
-+ 1 залагам Лейди на финал. Peace

# 374
-+ 1 залагам Лейди на финал. Peace

Не мисля, че ще я покажат толкова скоро, особено като се има предвид спойлера за сцената на
Скрит текст:
Бриен и Аря
Това ще остане за край на следващия сезон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт