Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 777
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Така е, да. Ала пък в самото начало изпрати Тирион в столицата да вземе властта и свие сърмите на Церсей именно с репликата „Ти си мой син“ (в сериала не си спомням как го представиха).

# 406
Тайуин тогава си мислеше, че Тирион е единственият син който му е останал. Предполагам.
В сериала си личеше, че би разменил Джейми за момичетата, но Роб нямаше такова намерение.

Другото, което си мисля е, че съмненията му са породени от гордост, един вид "Аз произвеждам само красиви, здрави наследници." Не че наистина подозира Ерис или Джоана.
Сякаш никога не е превъзмогнал шока, че синът му е джудже. Все още е във фаза на отрицание. Горделив социопат с мания за величие. Ще унищожи света, защото се подигравали на баща му (нарцистична травма).
Ще умра от смях, ако се окаже, че не само Тирион, но и близнаците не са негови.

# 407
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен той не може да преживее факта, че от трите му деца точно уродливото (в неговите очи) е единственото, което носи неговия характер и ум. Каква ирония- Джайм има обаянието и физиката на лидер, но меко сърце, а Тирион е вечно пренебрегван, макар и роден политик.

# 408
Според мен той не може да преживее факта, че от трите му деца точно уродливото (в неговите очи) е единственото, което носи неговия характер и ум. Каква ирония- Джайм има обаянието и физиката на лидер, но меко сърце, а Тирион е вечно пренебрегван, макар и роден политик.

A Церсей?

На кой се е метнала гадината Simple Smile

# 409
Е как на кой- на баща си.  Laughing Джейми в книгите все по-често я вижда като Ерис в рокля.

# 410
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами не- Церсей е злобна и глупава, от тримата точно тя нищо не е взела от баща си. Освен жаждата за власт. Поне аз така я виждам, не ми е показала досега ни един умен стратегически ход.

# 411
Скрит текст:
Ако Тивин не смяташе Тирион за свой син, просто щеше да постъпи с него така, както Рандил Тарли щеше да постъпи със Сам, ако не беше отишъл на Вала. Нищо не би му попречило да организира една "случайна" смърт. Освен това, ако Тирион беше син на Ерис, кой би могъл го знае, че да го разкрие за читателите? А и в сериала не са казали и думичка за Ерис и Джоана.
Преразказът, който постнах, по-вероятно да е измислица. Поне такова е мнението на мнозинството в онзи форум. Нека не се надъхваме много.

# 412
Скрит текст:
Е, не. Не искам Подрик да умира. Той е толкова забавен.

# 413
vvv9,
Пак беше приятен за четене.  Peace
Аз се усъмних заради стандартното финално изречение. Ако е имало разкритие някакво, думите щяха да са други. Поне според мен.
Ще видим.
Липсват Железнородените, непременно трябва да видим Яра и баща и.
Скрит текст:
А защо не и Джакен, за да го пропомнят на публиката, за да се сетят къде отива Ария на кораба.

Това което ме учудва е акцента върху варгските способности на Бран, а останалите деца с вълци остават встрани. Защо?

Серсей е социопат като Тайуин, това поне е общото помежду им.

# 414
Хрътката ми е любимец !!  Образът му  въобще не е еднопластов !  Дано да не пострада много  и да не умре !!!????   А той и Аря са страхотни като  "двойка " .  Аз мисля ,че те станаха и приятели освен всичко друго !!!!Бих искала да не се разделят !!!!

# 415
Моля , някой да ми подшушне какво ще стане с тях , само мъничко !!!!!!   Grinning

# 416
чакам понеделник с нетърпение!!!!

# 417
Dim Del,
Скрит текст:
Хрътката ще изглежда,че ще умре, и ще бъде смятан за мъртъв. Засега пътищата им с Ария се разделят.  Със сигурност е жив в последната книга.  Peace

# 418
  • Варна
Моля , някой да ми подшушне какво ще стане с тях , само мъничко !!!!!!   Grinning

Една страница по-напред са разказали епизода.

# 419
Абе ,хора .......какво стана с Джендри , незаконния син на крал Робърт??? Къде се изгуби това момче , убиха ли го ??? Жив ли е ???

Общи условия

Активация на акаунт