Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 741
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Тивин Ланистър  Mr. Green

# 526
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как сме се наредили тук, социопат до социопата Joy.

(гледам филм с Кольо в момента, все повече се убеждавам, че никак не са му улучили прическата в този сезон Mr. Green)

# 527
Станис съм аз, пфу  Crossing Arms

# 528
# 529
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Доза братска любов Grinning

# 530
  • Пазарджик/Лондон
Ох, много е хубав НикитУ Heart Eyes .

# 531
Mother of Dragons фен арт:

Много ми харесва!

# 532
Аз съм Джон Сноу. Grinning Heart Eyes

Скрит текст:
Like Stannis, you are the underdog. You are no politician, but you know left from right. You have military skills, you are a decent warrior, you know how to inspire faith even when there is none. But your bastardy haunts you like a dread spirit, never letting go. Opportunity is slim, but you won't let it pass you when it comes. Honor and pragmatism guide you, if the Night's Watch were to listen to you, then when Winter comes, you'd all stand ready.

# 533
Ах, Педро и Николай какви са ми чудесни!  Heart Eyes

Тивин май е най-масовият отговор, и на мен ми се падна  Grinning

# 534
  • срещу двата комина :)))
аз съм Станис  Joy

# 535
Много се смях на това  Joy

http://9gag.com/gag/aLK7PVW

Ох, Педро  Heart Eyes Мъжа ми чак почна да се цупи какво толкова съм въздишала по него  Grinning

# 536
Аз  като покажа някой от моите любимци на моя мъж и той казва "Баси, толкова ли съм грозен и аз, като тия дето харесваш?" hahaha За това още не съм споменала Педро.

# 537
  • Пловдив
Моите любимци са Оберин Мартел и Джон Сняг, добре че поне единия все още е жив Simple Smile

# 538
Нещо не останах много доволен от последния епизод. Но пък беше по дълъг, ще го преживея. Simple Smile

Скрит текст:
Няма ЛК Sad Sad Sad, Чедето изглеждаше прекалено детско, а БР беше много жизнен, можеше малко като Пицел или Емон да го докара поне.
Атаката на Станис поне изглеждаше хубава. И накрая Мел и Джон как се гледаха през огъня Simple Smile.
Джоджена голям спойлер ще дойде, ама се предполагаше и в книгите.
Хареса ми Варис как взе решение като чу камбаните.
Тирион, може би няма да е толкова шокиращо за зрителите, защото през цялото време сочеше арбалета.
Довечара на 2ро гледане, повече....

# 539
Отварям темата, гледам ви какво пишете и се чудя "по дяволите, изтървала съм нещо от епизода". После се сетих, че днес е понеделник и серията е друга  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт