Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 546
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
А това с оцеляването официално ли е? В смисъл да е потвърдено от достоверен източник, защото силно ме съмнява. Отделно дори и да е вярно, не виждам защо ще се оповестява, вместо да се запази като добра изненада и за челите книгите.

Да, официално е. Някъде в миналата тема размятвахме линка.

# 301
Много скучен епизод. Това ми е мнението.  Rolling Eyes

# 302
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вярно ли
Скрит текст:
за Игрит
Cry Cry Cry? Пфууу, недоволна съм Crossing Arms.

# 303
Епизодът не беше лош, но съм разочарована от
Скрит текст:
смъртта на магнаря.
Замина интересна нишка в сюжета.

# 304
Интересното се случва със сина на въпросния, но дали ще го включат в следващия сезон...

# 305
Магнарят и племето му нямат нищо общо с тия от книгите, освен името. Няма как да се осъществи въпросната нишка с тия изроди човекоядци. Не е и толкова важна и едва ли въобще ще се засегне в сериала.

# 306
Бая младолик беше, надали има син Simple Smile
Vvv, мъжът ми харесваше много, затова съм разочарована.

# 307
Интересното се случва със сина на въпросния, но дали ще го включат в следващия сезон...

Мисля, че и тази линия отиде в коша.

Промото не иска да издаде нищо. Преполагам ще се случат всички очаквани неща.

Не всички. Един ще оцелее.

Скрит текст:
Предполагам Шае. Тя
Скрит текст:
След смъртта на Игрит
е основната заподозряна за оцеляващ персонаж, който умира в книгите.
Скрит текст:
А може и Тивин да е.  Confused

Скрит текст:
От една страна ми се иска да е Тивин, просто защото Чарлс Данс е невероятен...
Но от друга тази промяна би била твърде драстична, не мисля, че ще се случи.
Шае звучи по-приемливо, особено, ако я вкарат в ролята на Таена Мериуедър.

За каста все още не се чува никой от Малкия съвет на Серсей, вероятно и тях ще ги поорежат.

# 308
Хубавец беше Стир, дума да няма. bishop
Ако речем, че е младолик, може и да има син за женене.
А така исках поне една свястна сватба в сериала...С младоженец канибал обаче, нямаше как да стане. Не ги е срам!

# 309
  • София
Всички сцени с Белите бродници до момента, събрани в 30 мин.

http://www.youtube.com/watch?v=IaXbz6YZt9U

# 310
  • срещу двата комина :)))
хубав беше епизода, ама защо така
Скрит текст:
умря Игрит, Джонката трябваше да я утрепе пък  Laughing А ако Тивин оцелее много ще им разсърдя, ама много  Crossing Arms

# 311
Тая битка ми дойде в повече, а Игрит не трябваше да умира!  Crossing Arms

# 312
Много тегава ми се видя серията. Почти цялата серия касапница и тук там проблясък. Жалко за Игрит и Стир, харесваха ми. Джонката можеха да го поотупат, докога ще го дондуркат? Поне Вала да беше паднал, чичо Мартин нещо се е разнежил.

# 313
чичо Мартин нещо се е разнежил.

Да бе, направо мекушав е станал  Mr. Green Тегава, яко тегава серия Rolling Eyes

# 314
  • Русе
Абе нали Стражът беше останал със стотина човека, по-голямата част от които горе да пазят, и долу една-две дузини. А диваците бяха 50-тина. Това ми беше проблемът с епизода - след 10-тата минута хаотично клане почнах да се чудя откъде извират още. Инак до последно бях убеден, че

Скрит текст:
Торн ще отиде да се жертва, за да защити портата в тунела, като каже думите „лорд Сняг, Валът е твой, като по този начин макар и враждебно настроен, признае водаческия потенциал на Джон, покаже се като осъдителен и преднамерен, но не и сляп, и затвори цикъла между двамата. Особено като започна с подсказката как следващите винаги се съмняват в решенията на водача си, но той никога не трябва да се колебае, тъй като от това пряко зависи живота на мъжете под него, и после го илюстрираха с лорд Дудек.

А на промото за следващия епизод се виждат арбалетче и врата на клозетче... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 09 юни 2014, 22:20 от Koronis

Общи условия

Активация на акаунт