Valar morghulis - GoT - Тема 10

• 39 726
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
ДААААААААААААА, спечелих баса с финалната сцена   Valar morghulis  Twisted Evil

# 541
Е, това беше, чакаме 2015 Simple Smile

# 542
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Страхотен епизод! Нямам кажи-речи нито една забележка, освен обичайната към Джон Laughing.
Скрит текст:
Леко претупано ми се стори около Тирион обаче, очаквах повечко внимание да му отделят. И много ме е яд, че Церсей пак пусна отровни пипала към Джейми Close
Най-силна сцена- тази между Хрътката и Аря. А битката между него и Бриен беше смехотворна hahaha.

# 543
ДААААААААААААА, спечелих баса с финалната сцена   Valar morghulis  Twisted Evil

beer beer beer за Simo  Grinning

Скрит текст:
На мен лично този финал не ми хареса.
Иначе като цяло имаше доста приятно-емоционални моменти в епизода. Атаката на Станис беше добре поставена, а разговора с Джон за баща му беше трогателен (но аз съм лигла, дай ми сълзливи моменти  Grinning).
Не ми хареса сцената с Джайм и Церсей, или по-скоро ме подразни, че не се случи така, както беше описана в спойлера, който беше постнат преди няколко дни. Харесваше ми идеята Джайм да я отсвири.
От друга страна се радвам много, че спойлера сгреши за Аря и Подрик. Хрътката за пръв път ме разчувства в сериала, аз не харесвам актьора особено, нито как се справя.
Тирион и баща му нямат нужда от коментар. Умирам си да прочета коментарите на нечелите книгите за това Simple Smile
До последно се надявах за ЛКС. Щеше да е идеалният завършек. 

# 544
  • sf
Още не съм гледала, но питам 
Скрит текст:
Какво е ЛКС
  Thinking

# 545
  • HH
Още не съм гледала, но питам 
Скрит текст:
Какво е ЛКС
  Thinking

Скрит текст:
Лейди Каменно сърце

# 546
  • Варна
От гледна точка на чела книгата - отвратителна серия.
Ако не я бях чела вероятно щеше да ми хареса. Хареса ми играта на Емилия.
Скрит текст:
Кървавия Гарван -  дългобрад старец ( с две очи  Rolling Eyes) Диваците - трима човека на кръст, къде са стоте хиляди (поне да ги бяха нарисували) Аря -  твърде радостна докато пътува към Браавос. Какви бяха тези скелети - бойци? Thinking
Тирион -  във филма не мога да му простя убийствата. Церсей - стига са и лъскали образа. Crossing Arms

# 547
За Тирион-
Скрит текст:
не трябваше да се спестяват разкритията за Тиша.

# 548
Аз да питам гледалите, защото не устисках и попрочетох из нета:

Скрит текст:
Верно ли Джоджена умира? Това да не е от 5-тата книга?

# 549
Kingfan,
Скрит текст:
Верно е, да. Аз мисля, че и в книгата натам вървеше, тук просто свършиха нещата набързо.
Съгласна съм с Хексе за Церсей - хайде стига вече, света Церсей скоро. И за скелетите - измислени от никъде в иначе подредената митология на Мартин.

# 550
Ахааа, значи то това си е направо спойлер и за четящите. Че аз съм до средата на 5-та книга и се шашнах.
Мерси.  bouquet

# 551
Аз съм доволна  от серията, много ми хареса, хем съм чела книгите тъкмо три пъти. За мен книгите и сериала са си съвсем отделни и даже предпочитам да има разлики между тях. Единствено леко се разочаровах от Блъдрейвън. Надявам се в следващия сезон да отделят повече пари за него.

ДААААААААААААА, спечелих баса с финалната сцена   Valar morghulis  Twisted Evil

Браво! newsm10 Аз си мислех, че с Тирион и Тивин ще приключат.

Само не разбрах коментарите за излъскването на Церсей. Същата кучка си е каквато беше още в първи епизод на първи сезон. Децата й винаги са били най-важното за нея.

# 552
Аз не я понасям, както ще да я лъскат. Много ми се иска като дойде време, не Денерис или Тирион, а Джайм да и тегли ножа. Или Санса Twisted Evil. И много се радвам, че са дали на Ленчето да я играе, че ако бяха сложили някоя лицеприятна актриса, можеше да ме удари на романтика и да искам вечната семейна любов да възтържествува Joy

# 553
  • Варна
Има вече субтитри.

Само не разбрах коментарите за излъскването на Церсей. Същата кучка си е каквато беше още в първи епизод на първи сезон. Децата й винаги са били най-важното за нея.

За Церсей, най-важна е Церсей. Обича децата си, да.
В книгите Тивин не би позволил Церсей да се държи така с него. Развалиха образа му. Confused

# 554
А ся де.......кой тоз Джоджен  newsm78 Thinking

Общи условия

Активация на акаунт