На море в Гърция 2014 - V

• 63 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Danushka, не съм била на Евия, дано някй с опит от тази страна на острова се включи, но  на прима виста ми изкочи Kalamos beach. Разгледай снимки и клипчета, може да ви допадне.

Танче, радвам се, че сте добре! И мен ме интересува водата, то е ясно, че до 2 седмици няма как да се стане 25 градуса, ама поне да не е ледена Simple Smile

# 211
  • София
Таня, браво, че сте добре  Hug
Хапнете един гирос и за нас  Simple Smile

Как е водата м/у впрочем, става ли за къпане?

За гиросите няма проблем. И два ще хапна заради теб.  Wink Хубаво, че не ме караш да ям нещо морско, че тогава ще се затрудня.  Laughing

Водата за мен е студена. На плитките места може да се къпе, но пък са плитки и е трудно за възрастните да се потопят. Laughing Обаче дечицата се "плацикаха" с удоволствие. Където е дълбоко (до кръста) май само 1-2 руснака видях да плуват.  hahaha

Да попитам знаещите - какви са тези безбройни асфалтирани пътчета в района на Климатария и Криарици? 

# 212
  • Пловдив
Някой бил ли е тук http://www.booking.com/hotel/gr/rodolithos.bg.html?aid=357023;la … 7d212d7110;dcid=2
ще се радвам ако някой е бил там да сподели отзиви. В букинга всичко е повече от прекрасно, но все пак...интересува ме и това, дали имат свободна зона пред хотела или ще трябва да ползваме техни шезлонги.

# 213
  • Sofia
Danushka, не съм била на Евия, дано някй с опит от тази страна на острова се включи, но  на прима виста ми изкочи Kalamos beach. Разгледай снимки и клипчета, може да ви допадне.

Танче, радвам се, че сте добре! И мен ме интересува водата, то е ясно, че до 2 седмици няма как да се стане 25 градуса, ама поне да не е ледена Simple Smile

Kalamos е на 130 км от нас. А всеки ден да пътуваме по минимум 40 км при положение , че само до Кими са 830 - 840 км - не ми се мисли колко км ще навъртим и колко пари ще се набутаме( колата харчи 8/100 извънградско). Просто ако някой се сети за по-близък и хубав плаж че като гледам гайдовете може и да отпадне Кими.

Таис писах и на вашето местенце, на което сте били миналото лято и чакам отговор сега. Пак е Евиа и  е доста по - близо ; с около 20о и кусур км.

# 214
  • София
Mama mariana, има достатъчно голяма свободна зона, а чадърите и шезлонгите са към плажните барове. Точно на това място бяхме миналия септември (но не в този хотел) и плажът никак, никак не ми хареса- първите 2-3 метра във водата дъното беше покрито с камъни. След тях вече беше пясъчно. И така и не харесах цвета на морето на този плаж.

# 215
  • Пловдив
Vivi, ние всъщност миналата година също бяхме в градчето - но на друго място. Само дето нещо не се ориентирам къде точно е - та затова питах. Иначе - брега не е кой знае какво, но аз пък съм с моите си лудости - бягам от навалицата и всъщност това най ми харесва на гръцкото море.

# 216

Да попитам знаещите - какви са тези безбройни асфалтирани пътчета в района на Климатария и Криарици? 
[/quote]

Това сигурно е Призрачния град Simple Smile Един местен ресторантьор каза, че са приготвили са терена за застрояване, с улици, канализация и т.н., но още няма построено нищо, а по план трябвало да има вили, хотели, магазини и т.н. Преди няколко години решихме да се разходим из него и доста се повъртяхме, някъде имаше табели писани на ръка, другаде - не, а на някои места си противоречаха, все едно си правеха майтап. И други заблудени коли имаше  Mr. Green

# 217
Тaня67,
това за което питаш е изградена инфраструктура със 75 км асфалтов път и прокаран водопровод за ваканционно селище Agios Pavlos.Проектът обаче е спрян и къщи не са построени. Забивали сме се  там, та пообиколихме и после се поинтересувах. Тук пише повече, ако те интересува http://www.kriaritsi.gr/infrastructure.php?lang=en

# 218
Някой има ли идея защо Google Street View не е достъпно за Гърция?  Thinking

# 219
Нямат street view - не са пуснали колите на гугъл да снимат.

# 220
  • София
Devi, Kari, благодаря, че задоволихте любопитството ми.    bouquet

Забравих да предупредя, че в Торони комарите "с лопата да ги ринеш". Който тръгва насам да се подготви психически и технически. Simple Smile И мога да кажа, че машинките за комари, които излъчват на някаква честота, за да ги отблъскват, действат много добре. Има в помещението, чуваме онова гадно жужене, но не хапят. hahaha Явно се зашеметяват. hahaha

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 01:13 от Тaня67

# 221
Ха, вижте какъв остров София имало в Йонийско море, близо до Итака и Астакос. Че се и продава Grinning

# 222
Ха, вижте какъв остров София имало в Йонийско море, близо до Итака и Астакос. Че се и продава Grinning

Става. Малко пресечен терена, ама става за купуване.

# 223
  • софия
еее, можеше поне едно плажче да си има егати  Laughing Laughing Laughing
иначе отгоре е много фотогенично

# 224
Нямат street view - не са пуснали колите на гугъл да снимат.
Е, да, де, ама защо?

ОстроФчето е супер, по груби сметки за 20тина години може да си избие парите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт