На море в Гърция 2014 - V

• 61 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Някой може ли да ми даде инфо за Хотел San Panteleimon 3* Олимпийска Ривиера.Търсих отзиви,но нищо не ми излиза освен в едни руски сайтове,но са от 2012г.....

Eто ти от 2013 г., пак от руски форуми, аз чета избирателно техните мнения, защото те са малко или много претенЗии.

# 736
Е, забравих линка да сложа, а не мога да си редактирам мненията, не знам защо
http://tophotels.ru/main/hotel/al6861

# 737
  • София
Полезен линк- мерси.Не бях попадала на него.Ще се възползвам при проучванията  си занапред Simple Smile
Сега се въздържам да мисля в конкретни планове за следващото ни моренце, защото има  време до тогава.....Има вероятност да ходим  на нашето черноморие средата на август, а на мен честно казано не ми се тръгва натам...Вероятно ще  отидем, а след това, както всяка година-Гръцко в любимото  време- началото на септември.Оглеждам се за нещо близко и непретенциозно като за бърз отскок за 5-6 нощувки преди  училище.Засега оглеждам Амулиани или Тасос, но още се ориентирам.И аз да  задам баналния въпрос за съвет  измежду едно от двете  места или препоръка за конкретни студиа.Знам че има тема за Тасос и в момента  я чета, но за Амулиани поне разчитам на вас  Hug

# 738
  • софия
Включвам се почти на финала на темата, но моля да ми препоръчате изпитан хотел на о.Корфу.
Сигурно е писано вече, но нямам възможност да прочета всички теми назад.Мой колега планира пътуване до там, със собствен транспорт, май няма ограничения финансови, предпочита all inclusive.Обещах да му помогна и понеже знам, че сте магьосници, се обръщам към вас.Благодаря предварително!
A  нужно ли е да четеш всички теми? Чети само за Корфу. Без четене няма как да стане.

# 739
  • Варна
Петре, я, вместо да се заяждаш, ходи помогни на бабата с багажа  Wink

За да налея още малко масълце в огъня на нашия мил съфорумец, ще се провикна:

Mалиииииииии   ко и паднеш на бабата!!!
Тя вдругиден7 юни навършва 50!!!
Купил съм и торта и сам я скрил в резервната гума заедно със свещичките !!!
Смятам да я шашна на някой евийски плаж  на смрачаване !!! Joy Joy Joy Joy

# 740
Ето я и нея - На море в Гърция 2014 - VI-а глава!
Пожелавам незабравимо лято на всички!

Общи условия

Активация на акаунт