На море в Гърция 2014 - V

• 61 413
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • София

На толкова много острови съм бил , че ви е бедна фантазията.Не стига , че ходите на 4-5 острова които са основна туристическа атракция , но и създавате впечатление че САМО ТАМ  е хубаво ,  

peterky2002, на мен фантазията не ми е бедна Grinning
Но този въпрос го дъвкахме, дъвкахме....и дъвкахме - докога?! Всички тук се съгласиха, че Халкидики е прекрасно място, аз лично ходя там всяко лято, както и Тасос. Просто никой не е на обратното мнение, не знам защо продължаваш да го говориш?!

ПС Оправи си линка да го видим Wink

(Bliss, писали сме заедно Simple Smile)

verano azul, прекрасно ни разказваш, чакам за още  bouquet

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 10:37 от pontes

# 721
# 722
Na туй отгоре вали и духа Whistling
Ама ние утре вечер ще спим в Агиа Триада и в събота сме на остров, на който го дават слънце и 29 градуса. Joy Joy
На толкова много острови съм бил , че ви е бедна фантазията.Не стига , че ходите на 4-5 острова, които са основна туристическа атракция , но и създавате впечатление че САМО ТАМ  е хубаво , а такива банални дестинаций като Халкидики , Тасос , Олимпийската Ривиера са мръсни , пренаселени , пълни с българи и чалга и  четейки подобни коментари(й) и съзнавайки  , че транспорта до  далечни и не толкоз острови е м-у 500 и 1 000 евро, много хора предпочитат Турция и мързеливия удобен и тъп ОИ.
Изрично подчертавам , че харесвайки едно, не трябва да отричате всичко останало.Все пак много хора поради липса на пари и време не могат да си позволят повече.До едни от най - красивите плажове на които съм бил - Лазеро Карденас и Манзанило е толкова много време и пари за път , че просто никой не може да си го позволи.То и аз никога не бих попаднал там ако аз плащах. newsm78[/img]

Е, важното е, че ти можеш да си го позволиш, та да "светнеш" нас, простосмъртните!  Close

# 723
  • София

Е, важното е, че ти можеш да си го позволиш, та да "светнеш" нас, простосмъртните!  Close

dundata, тук гледаме да не се заяждаме Wink (А и не си дочела текста на peterky2002)

peterky2002, не се вижда линка, може би трябва да излезеш от профила си във ФБ и тогава да копнеш линка, защото така дава, че страницата е недостъпна. За къде ще пътувате?

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 10:45 от pontes

# 724
Бооже, почна се с червения химикал! Върнахте ме назад 20-30г.  Simple Smile. Човекът каза, че не е плащал той, а и така да е, това си е негов бизнес.
Стига с тези постове да се оплюе другия, който не ни е от кръвната група. Толкова се разводнява тази тема с това. Нали форума е за това, всеки да си каже какво е видял и да сподели това, което мисли че ще е интересно и полезно на останалите. Аз имено за това го обичам, защото е шарен и многопластов. Кой ще покаже приказни плажове, кой камънаци и кози, кой вкусна храна, кой хотелче... всичко ми е интересно! Аз съм най-щастлива, когато пътувам, дори и само чрез вас!
Съжалявам за спама!
Хубав ден на всички, много усмивки и само положителни помисли   bouquet
Ох, писали сме заедно понтес, съжалявам!

# 725
Параход още не се е появила. Дано да не ни заключат   bouquet

# 726
  • София
Можем да го ударим на спам, като за край на темата Simple Smile

Вчера изчислих, че първото ми стъпване в Гърция е било преди точно 20 години Shocked Ей така си остарява човек ooooh!

# 727
  • София
Петре, я, вместо да се заяждаш, ходи помогни на бабата с багажа  Wink

За да налея още малко масълце в огъня на нашия мил съфорумец, ще се провикна:
Наксос е феноменално красив! Красотата му те блъсва в гърдите в мига в който, протегнал нетърпеливо шия от палубата на ферибота, зърнеш Хора и околните краибрежни селца.  

И нещо, което ще прозвучи малко кощунствено - световно известните плажове на Наксос наистина са у-ни-кал-ни. Но не те са най-впечатляващото! Ние 2 дни се заровихме във вътрешността на острова, тътрим се из разни тесни планински пътища, които водят до селца където хората си живеят така, както и преди сто години. За завоите, които минахме мога епопея да напиша - на няколко пъти ми прилошаваше, на няколко пъти заявявах на мъжа ми, че искам да сляза и да ходя пеш, залепена за скалата.

Изобщо крайбрежието на Наксос - Агиа Анна, Хора, Агиос Прокопиос, е меко, заоблено, красиво като детска рисунка. Вътрешността му е стръмна, планинска, хората се трудят здраво и не им пука за туристите. По склоновете с нечовешко търпение са измайсторили терасовидни градинки, навсякъде гледат кози, крави, овце. В едно от селцата опитахме местното гъсто кисело мляко, залято обилно с прочутия наксоски мед от мащерка. Облизахме си купичките, буквално  Joy

Оставям ви, момичета, че след малко излизаме  Hug

# 728
Tаис снимки, снимки   bouquet

# 729
  • софия
Верано, моля те да не се връщаш  Simple Smile
Или ако се върнеш, веднагически да заминеш за някъде другаде  Simple Smile
  bouquet  

# 730
  • София
На толкова много острови съм бил , че ви е бедна фантазията.Не стига , че ходите на 4-5 острова които са основна туристическа атракция , но и създавате впечатление че САМО ТАМ  е хубаво...
Изрично подчертавам , че харесвайки едно не трябва да отричате всичко останало.
Ей този коментар нещо не го проумявам.  Thinking Ако визираш моите писаници, не си спомням да съм твърдяла, че само тук е хубаво, но не си спомням и някой друг да е твърдял че само там, където е в момента, е най-доброто място на света. То как ще се чувстваш на дадено място е въпрос на вътрешно усещане, а не толкова на външни условия. За мен лично е без значение дали ще съм в монголска юрта или в Пунта Кана, дали ще валят голи мъже от небето или люта сибирска зима ще ме закотвила в малка дървена къщичка, а аз - върху зиданата печка ще си грея кокалите, защото знам, че винаги ще открия нещото, което ще насити душата ми.  Peace
Навсякъде е хубаво! Стига да имаме очи да го видим, и сърце, да го усетим!   bouquet

Верано, топлиш ми душата   bouquet

# 731
И докато доплува Параход, за да пусне новата тема, с много обич за всички вас, а за Петерки - специални лични пожелания за една незабравима почивка на прекрасна Евия   bouquet :

и в оригинал от далечната 1984 година:

С право Париос е "набеден" за онзи, който възпява любовта... Един от любимите ми гръцки изпълнители, макар че за някои може да е малко ретро.
 Hug Hug Hug

# 732
  • Плевен
Включвам се почти на финала на темата, но моля да ми препоръчате изпитан хотел на о.Корфу.
Сигурно е писано вече, но нямам възможност да прочета всички теми назад.Мой колега планира пътуване до там, със собствен транспорт, май няма ограничения финансови, предпочита all inclusive.Обещах да му помогна и понеже знам, че сте магьосници, се обръщам към вас.Благодаря предварително!

# 733
  • София
Кой замина или щеше да заминава за Лимнос?
 ooooh! ooooh! Crazy

Ironic, май.  Rolling Eyes

# 734
Някой може ли да ми даде инфо за Хотел San Panteleimon 3* Олимпийска Ривиера.Търсих отзиви,но нищо не ми излиза освен в едни руски сайтове,но са от 2012г и не знам дали са актуални още.Някой бил ли е там,доволен ли е или не? Как е храната ?
С приятели се сетихме да резервираме в последния момент и само това ни предлагат за датите,които искаме (02.07-10.07) или по-точно това ни е по джоба,защото другите са 5 звездни.С малко дете сме и затова настоявах да е ОИ.Всъщност в Гърция не съм била и не знам какво да очаквами затова ми се струва най-лесния вариант.

Общи условия

Активация на акаунт