На море в Гърция 2014 - V

• 61 420
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Моля за помощ, че съвсем се оплетох. Иска  ми се да ида до Лефкада на 12.07 за 5-6 нощувки. До колкото разгледах по големите селца са Василики и Нидри. Но не мога да реша къде е по - добре. Иска ми се да ходя на плаж, аз не плувам ще е по - добре да не е рязко дълбоко. Искам да направя разходна с корабчетата по острова. Искаме и да се разхождаме по градчето .
Бихте ли споделили къде според вас е по добре в този смисъл. Ако можете и да ми препоръчате хотел, иска ми се нещо с изглед към морето и да е близо до него
 newsm51

# 691
Пускам ти едно студио на ЛС, ноо цената хич не е розова за този период. За ен-ти път ще препоръчам настаняване в района на Лигия и Никиана, ще ме прощават любителите на Василики, но най-южния край на острова в никакъв случай не е най-добрата изходна точка за обиколки.

# 692
phile -  Датите които съм сложила са случайни. http://www.vrisko.gr/en/ferry-routes-greece/heraclion/karpathos/ … 06-07/2014-06-09/

# 693
  • софия
Кой замина или щеше да заминава за Лимнос?
 ooooh! ooooh! Crazy

# 694

victorias, благодаря, точно тази линия гледам.
Но не мога да ги наглася за нашите дати, за съжаление.

# 695
  • Пловдив
Момичета, тотално съм объркана вече от гледане на оферти. Не мога да намеря оферта, която да е по-добра от българските - в смисъл по-изгодно. Ако някой е засичал нещо подобно ще помоля да даде линк към конкретен хотел:
- 7 нощувки, AI;
- като цена не повече от 1200-1300 лв.; ако не е AI да е по-евтино, че да се вместим в бюджета;
- да е на не повече от 4 часа от Пловдив;
- плажът да е плитък, с хубав пясък (с малко дете на 2 год. сме);
- хотелът да е непосредствено до плажа или на самия плаж.

За Халкидики много оферти има, но доста е пътя, а детето няма да успеем да го удържим толкова в колата.
Така, че моля за помощ.... За инфо - досега не сме ходили в Гърция и нямам идея от нищо  newsm78

# 696
Момичета и момчета, правили ли сте резервация през http://www.greek-hotels.ltd.bg/ ?
Видях в сайта на първа страница в темата и реших да попитам.
Според вас как е по-добре да резервирам хотел? Директно или чрез тази фирма? Дали ще има разлика в сумата за нощувка?

# 697
Doni M,
трудно ще стане. Правилно си се ориентирала, че най-много оферти има за Халкидики. Близките до Пловдив райони (през Маказа ли ще пътувате?) няма въобще хотели на АИ обикновено. Почти единствената алтернатива е о. Тасос.
Там има хотели с AI или FB, но на тази цена в повечето случаи отзивите са отчайващи. Ето все пак с малко зор открих нещо, което има отлични оценки в Tripadvisor и букинг. Ето ти и самия сайт на хотела - http://www.aeria.gr/en.html
Не препоръчвам конкретно услугите на "Рейма" (аз самата избягвам агенциите и се самоорганизирам), но те имат богато портфолио хотели в Гърция и затова взех примерни оферти от тях. Прегледах и още една-две агенции, там пък хептен нищо не ми хвана око...

П.П. Ако не спре тоя форум да се разпада на средата на постовете ми... Twisted Evil

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 16:50 от Параход

# 698
  • софия
Егати смотаното  ooooh!
От няколко часа се опитвам да питам кой щеше да е на Лимнос
Не помня  Crazy ooooh!

# 699
Аз за тая година не помня някой да се е обадил. Миналото лято бяха Ана Бел и Таня. А преди тях - Понтес.

# 700
  • Пловдив
Параход, мерси за инфото. Явно наистина няма нищо изгодно по-наблизо...Аз си мислих, че аз не мога да намеря. А срещу 1200 лв. спокойно мога да запазя добър АллИн в бг на първа линия.

# 701
  • Пловдив
Doni M , зависи какъв тип почивка  искате, да се прескачате глава през глава на плажа в БГ,да се борите за маса и шезлонг край басейна и на плажа на първа линия или спокойствие  и лежерна почивка в Гърция  (наистина може да смятат цените по 2 , примерно нощувка в семейно хотелче в БГ в хай сезона е 50-60 лв. за стая, докато в Гърция цените са си в евро. ) Аз също докато се ориентирам в обстановката минах по този път с търсенето на сродни цени, първа линия и тнт, точно както ти задаваш въпроса си сега, аз го бях задала преди време, наистина базата ни в БГ е по-нова и по-евтина, но Гърция компенсира пълнейки душата .   bouquet

# 702
  • Пловдив
Да, така е. Затова ми се искаше да отидем тази година там, но с детето гледам да имам удобства. До плажа пеша не ми трябва голямо разстояние, защото той на отиване да кажем ще отиде, но на връщане изморен - абсурд. А АИ искам, за да не мисля за ядене, къде ще се яде, пък дали ще е хубаво и тнт. Но явно ще го оставим за догодина.

# 703
А АИ искам, за да не мисля за ядене, къде ще се яде, пък дали ще е хубаво и тнт. Но явно ще го оставим за догодина.
Ти само пробвай, после няма да искаш и да чуеш за инклузив! Яденето да не е хубаво - може.... веднъж на 50 или 100 опита, случва сe Grinning Което за хотелската храна не мога да кажа ни в България, ни в Гърция, ни другаде по света.
(Под секрет да ти кажа, повечето тука ходим в Гърция на кулинарен туризъм... )

# 704
  • на Мелмак
Да, така е. Затова ми се искаше да отидем тази година там, но с детето гледам да имам удобства. До плажа пеша не ми трябва голямо разстояние, защото той на отиване да кажем ще отиде, но на връщане изморен - абсурд. А АИ искам, за да не мисля за ядене, къде ще се яде, пък дали ще е хубаво и тнт. Но явно ще го оставим за догодина.

Ако пътувате през нощта може да отидете до Халхидики , където за малки деца е супер.
Ние поне така правим- през нощта децата спят и сутринта са море Laughing
И от Пловдив и от София съм тръгвала Peace
Единственият ОИ ми е харесал в Гърция на Пелопонес в едно селце Ермиони.
Но там бяхме все още без деца Mr. Green
ОИ не е най-важното за хотел е Гърция  Hug Повярвай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт