На море в Гърция 2014 - V

• 61 454
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  Ей, днес тук бил мнооого приятен ден! Наминах по обяд, погледнах ви отгоре-отгоре и ми стана толкова хубаво! Verano azul, Ели Дж, благодарности, че пишете. С нетърпение чакам всяка следваща глава. Verano, теб да не те направим постоянна жителка на Зола? Тя тая Зола, да не и се надяваш, била скрита лимонка  Simple Smile. Да не забравиш да се върнеш, ей! Не че в последните години и на мен не ми се иска да зарежа всичко и да отида да работя в някоя плажна гръцка таверна...или да си преместя бизнеса в Гърция, както съм споделяла  тук. Довечера ще ви чета с "подчертаване" Simple Smile, ще отварям линковете и ще се кефя!
  Денят ми е толкова хубав и защото получих много и чудесни снимки от една готина мацка (една от нас  Hug), която ми е консултант по юлската почивка. Благодаря и от сърце   bouquet!  
  Туцка, и от теб чакам новини!

# 676
  • София
Пак съм с вас с рапорт от Пелопонес: днес валя и беше около 19-20 градуса през целия ден. Решихме да се разходим до Метана. Място погрешно отбелязвано като остров, всъщност полуостров в непосредствена близост до о.Порос. Едно от най-нетуристическите места по гръцкото крайбрежие, на което съм стъпвала. Има следи от силен туристически интерес съществувал може би допреди 40 години -срещат се доста рушащи се хотели, но има хубава крайбрежна улица с много кръчми и кафенета, в които нямаше абсолютно никой. Има и чудесен малък пристан с църквичка и кристална синьозелена вода. "Пясъкът" е черен, примесен с вулканични камъни. Известният вулканичен минерален извор беше затворен, но мирисът на сяра ни посрещна още по пътя към градчето.
Цунки-гунки!
Благодаря за пожеланията  Simple Smile

Верано, страхотни разкази   bouquet

Ана Бел  Hug

# 677
Привет!
Мъжът ми ме изненада с новината, че следващата седмица ще е в отпуск. Иска ни се да отидем на море в Гърция, но се колебаем предвид времето тук и ниските температури. Някой има ли представа как е времето там, каква е температурата на водата. Насочили сме се към Катерини или околностите. Ако имате и добри отзиви за хотел, подходящ за малки деца там, ще ви бъда много благодарна. Поздрави!

# 678
Блед, благодаря за бързият отговор. Ние се насочихме към същия хотел. Малко скъп ни идва, но получих няколко препоръки за него. Ако водата е студена обаче май ще отложим за друг път Confused.

# 679
  • София
Tiana Съжалявам, ако съм те отказала със студената вода, но няма как да кажа, че е топла.
Максимума в момента е около 21-23 градуса.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 07:45 от Vivi

# 680
  • София
Добро утро, момичета.
Имам следния казус. На детенце паспортът изтича около 20 юли, планираме почивка в Гърция от 16-22 юни. Може ли да влезем с този паспорт или да се засилваме за спешна поръчка? Знам, че за някои страни искат валидност поне още 6 месеца, но за Гърция не намирам никаква подобна информация  newsm78

# 681
  • София
Таис, хайде де, чакаме включване.  Стигнахте предполагам. Не ни дръж в напрежение.

С нетърпение чакам и поредното включване от verano azul

# 682
  • София
Ох, появи се  Crazy

Таис по спомени мисля, че не ползваше нет на почивка Simple Smile

Ариана, важното е да е валиден до датата ви на връщане.Не мисля че ти трябва нов  Peace

# 683
За Ариана

отиди и си провери нещата. Миналата година на нас за Турция ни искаха 6 месеца валидност назад от датата на връщане.

# 684
  • софия
Добро утро, момичета.
Имам следния казус. На детенце паспортът изтича около 20 юли, планираме почивка в Гърция от 16-22 юни. Може ли да влезем с този паспорт или да се засилваме за спешна поръчка? Знам, че за някои страни искат валидност поне още 6 месеца, но за Гърция не намирам никаква подобна информация  newsm78
Не помня дали тук или в някоя друга тема се обсъждаше казуса. В нормативен акт никъде няма подобно изискване, но е добре да звъннеш и попиташ в МВнР и/или Гранична полиция, защото има случаи, в които това е било проблем.

# 685
Малко ново инфо... Получих мейл от Astra Airlines, че за летния сезон пускат линии от Солун до Кефалония, Карпатос, Кос и Закинтос. И още полети до Ханя в понеделник и събота.

# 686
Малко ново инфо... Получих мейл от Astra Airlines, че за летния сезон пускат линии от Солун до Кефалония, Карпатос, Кос и Закинтос. И още полети до Ханя в понеделник и събота.

Остава и цените им да са по 24 Е в посокааа ииии ми се объркАха всички планове Joy
Аз за това тази година не се напъвам, защото знам, че това, което е за мен ще ме намери Heart Eyes

На zvanche се бях сетила една идея да й дам, аз знам че тя по повече дни пътува, та да не се заскучае - от Евия, за ден, абсолютно лесно реализируема е една екскурзия до Атина, точно и една суха тренировка до Пирея може да се направи.

Аз съм ви разправяла, ние това го направихме с неработещ ГПС, без предварителна подготовка и без карта - късметът ни заведе на площад Синтагма, до Пирея, до Аропола. И накрая, когато вече стана напечено се проявиха моите свърх навигационни способности - ориентирах се по слънцето, в каква посока да се измъкваме от Атина, ако щете вярвайте. Още се носят легенди за този ми подвиг bowuu

# 687
Хайде това Лято най-после да идвааааааааа!  Grinning
Като чета какво пишете и замо си представам готиното море на Халкидики!
Но тази година смятам да отида до някой остров в Гърция

# 688
  • софия

На zvanche се бях сетила една идея да й дам, аз знам че тя по повече дни пътува, та да не се заскучае - от Евия, за ден, абсолютно лесно реализируема е една екскурзия до Атина, точно и една суха тренировка до Пирея може да се направи.

Аз съм ви разправяла, ние това го направихме с неработещ ГПС, без предварителна подготовка и без карта - късметът ни заведе на площад Синтагма, до Пирея, до Аропола. И накрая, когато вече стана напечено се проявиха моите свърх навигационни способности - ориентирах се по слънцето, в каква посока да се измъкваме от Атина, ако щете вярвайте. Още се носят легенди за този ми подвиг bowuu
E, не мога да не ви обичам Hug Идеята е с-т-р-а-х-о-т-н-а!
Може би и на мен би ми хрумнало, но до момента не се е случило Crazy
Започвам да проучвам как седи въпросът с паркиране в Атина и да набележа забележителности. Ако сега не отидем, животът е твърде кратък, за да си заплюем да отидем нарочно до там. Не, че не си заслужава. Доказателството е, че ММ има братовчед, който живее от години близо до Атина, а ние така и не стигаме да отидем да се видят.

Благодаря ти, че си се сетила и сподели прекрасната идея  bouquet

# 689

А дали цените ще са по 24 евро, каквито си купих от Aegean до Ханя?   Simple Smile
С тези промоции не мога да работя  Mr. Green

Някой ходил ли е с фери от Сития, Крит до Карпатос?
Намирам линия само в сряда и неделя, а ми се искаше да отскочим за 2 дни и то там.

Скрит текст:
В момента има на Сингапурските цени от 533е Истанбул-Бали за юни/юли
Който се интересува за тази посока

Общи условия

Активация на акаунт