На море в Гърция 2014 - V

• 61 421
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Тайс, и от мен Хубаво време и весела почивка!!!

# 571
Можете ли да сравните температурите в Гърция след 15 юни и след 15 август? Дали ще е непоносимо горещо през август? Досега сме ходили единствено юни и септември, но тази година няма да успеем. За сега сме се насочили към Амудя. Много ми е гадно, защото обикновено по това време вече текат приготовления за път, а сега трябва да чакам още няколко месеца и да почивам в най-туристическото време. Единствената ми утеха е надеждата, че ще увеличим днитете за почивка, а смелите ми планове /несъгласувани с ММ/ включват и два-три дни на Корфу.

Таис и от мен пожелания за страхотна почивка и чакаме разкази и снимки. Като знам как умееш да вдъхновяваш, очаквам вълна към Наксос.

би ли споделила къде ще се настаните в Парга?

verano azul като те чета ми идва да сменим посоката и да се ориентираме към Кефалония, но се опасявам, че все ще ме е страх да не се разклати земята и това напрежение ще помрачи почивката ни. Много ми харесва как пишеш. Толкова цветно, истинско и лично. Благодаря ти  Hug

# 572
  • София
Благодаря ви много за хубавите пожелания   bouquet

И аз пожелавам слънчево време, лек път, и страхотно изкарване на Анна Бел, и на всички други, които ще тръгнат на път тези дни  Hug

Ние вече стягаме багажа, и след около 2 часа поемаме. Чака ни дъълъг преход, та си мисля, че по-добре да се тръгне по-раничко, отколкото да гоним ферито в последните минути  Crazy

# 573
Момичета, доста изчетох за добрите хотели на база all incl и се чудя между Village mare, Dion palace и Anthemus sea HB, хем ми се иска храната да е на ниво, хотелчето чисто, да има градинки, където малчо на 4г да играе и хем и плажът да е пясъчен и плитък, та и водата да е кристална:))Досега сме ходили на плажа Амолофи след Неа Перамос/ за съжаление там няма хотели с изхранване/ и искам да е нещо по-различно, но ако може с такъв хубав и чист плаж. Моля Ви, дайте съвет.....  bouquet

# 574
Здравейте,търсих информация в многото теми,които има за Гърция,но нищо не открих за хотела,който ме интересува.Наистина е и непосилно да прочета абсолютно всичко и се извинявам,ако се повтарям и вече сте коментирали.Интересува ме ето този хотел на Халкидики http://www.grandotel.gr/grandvictoria/index.php?action=homepage&language=en
ако някой е ходи и има впечатления,моля да сподели  Flutter
също така относно самото селище Ханиоти,където се намира въпросният хотел,ако може малко повече информация - цени,плаж,спокойствие,близост до забележителности и т.н.

# 575
  • София...........
Момичета, доста изчетох за добрите хотели на база all incl и се чудя между Village mare, Dion palace и Anthemus sea HB, хем ми се иска храната да е на ниво, хотелчето чисто, да има градинки, където малчо на 4г да играе и хем и плажът да е пясъчен и плитък, та и водата да е кристална:))Досега сме ходили на плажа Амолофи след Неа Перамос/ за съжаление там няма хотели с изхранване/ и искам да е нещо по-различно, но ако може с такъв хубав и чист плаж. Моля Ви, дайте съвет.....  bouquet

Nia30, не мисля , че Dion palace попада в категорията добри хотели с плитък пясъчен плаж. Били сме преди 5 години там хотела беше приличен и храната (бяхме  HB). Плажа , където са шезлонгите е пясък, но няколко метра преди водата и първите метри във водата си е чакъл и метър два навътре си е 80-90 см. дълбоко.

Таис и всички пътуващи тези дни, лек път и хубаво време !

# 576
  • София
verano azul, благодаря ти, че ни пренасяш на това вълшебно място!

Таисче, много хубаво да си изкарате!

Аз имам питане, някой пътувал ли е с Астра? Видях на сайта им, че ограничението за чекиран багаж е 15кг, но никъде не намирам дали може да се доплати за повече багаж  newsm78
Видях, че имат полети от Солун до Самос на доста прилични цени, а Самос е на час и половина път с ферибота до Икария и около 10 евро на човек Simple Smile

# 577
Поздрав за всички заминаващи и оставащи:

# 578
 Чудя се къде е лятото, то било в клипчето на Bliss! Дано и при нас дойде.

Verano, продължавай с включванията, чакаме ги! От този манастир Св. Герасим страхотна панорама съм запомнила. Няма такава шир!

Таис, щастлив път! И до писане!

Аз се ще отдавам на Скопелос и "Мама миа" за N-ти път по TV тази вечер. Който има възможност, да се присъедини.

Moharet,тая Икария хептен я зарязахме. Никой не предвижда трип до там. Парцелите ще свършат, ще останем на сухо  Simple Smile .

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 20:18 от Anna bel

# 579
  • София
  Аз се ще отдавам на Скопелос и "Мама миа" за N-ти път по TV тази вечер. Който има възможност, да се присъедини.

С удоволствие, но има още 2 часа дотогава.  Hug

# 580

С удоволствие, но има още 2 часа дотогава.  Hug

То с един акъл къде по-напред! Разбрах, че съм подранила. Hug

# 581
  • София

Moharet,тая Икария хептен я зарязахме. Никой не предвижда трип до там. Парцелите ще свършат, ще останем на сухо  Simple Smile .

И аз съм се приготвила за Мама миa с чаша хубаво вино Laughing

А за Икария, мисля че варианта от Солун през Самос е доста добър откъм време.

# 582
  Спомням си,че миналата година след "Мама миа" ( пак го даваха по ТВ в късните часове), тук голям лаф стана. Стояхме до малките часове, писахме, пускахме снимки от Скиатос и не само...Супер си изкарахме  Party!

# 583
  • София
Спестете ми мъките.....  Embarassed По кой канал и от колко часа ще го дават?

# 584
Спестете ми мъките.....  Embarassed По кой канал и от колко часа ще го дават?

По Нова, От 22.15

Общи условия

Активация на акаунт