При мен обаче първо отстранихме брадавиците (кондиломите) по хирургичен път и след това преминах към лечението. И след като преминах курса с имуностимулантите си направих пак изследвания и вирусът беше изчистен.
Задължително обаче трябва да отидеш отново на лекар и да се изследваш.
А, брадавиците причинени от вируса единствено по оперативен път ли биват премахнати ? Предпогам след премахването и последвалото лечение не са се появили повече ?
П.С Някой знае ли как стоят нещата с ЧПВ и раждане(бременност),дали това ще ми създаде проблеми един ден ,мисля че някъде бях чела че не е желателно раждането да се проведе по естествен път,понеже шийката на матката била крехка ( може би се отнася за рисковите групи) , и също така имало някаква вероятност вирусът да бъде пренесен и на плода.

Само, ако ми позволиш малка корекция да направя по поста ти - няма изследване, което да наподобава биопсия, или е биопсия ( взимане на парченца тъкан ) или ти е взет секрет ( като при цитонамазка ) за ЧПВ. И втората корекция - няма как да са ти направили дисплазия - дисплазията е изменението на тъканта на шийката, та може би си имала дисплазия и е имало инвазивна терапия - обгаряне, замразяване, лазер... А лекарстват най-вероятно са били имуностимулатори?