The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 97 658
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
няма оправдание за Естер. създала ги е, точка. допуснала е грешка, ами да си ходи в чистилището или ада, изобщо не ме грее, но да остави децата си на спокойствие.  Crossing Arms

# 106
  • София
За детето на Клаус си измисли оправдание, ама че иска да им вземе вампиризма - това няма нищо общо с Далия, или поне аз не разбрах да има.

# 107
Със сигурност има общо с Далия няма за какво да дават ретроспекция ако няма нищо общо.Но сестра и ще се появи.

# 108
  • София
Сестрата се появи докато бяха още малки децата, някои неродени, преди още да станат вампири. Може една от причините да ги направи такива е да нямат деца, ама сега защо иска да го отнеме това. Сигурно защото има вече първородно дете и другите деца са защитени.

# 109
  • София
в едно нещо съм убеден, тя може да иска, но няма да премахне проклятието или ако го махне, то ще е временно и после пак ще си станат вампири.  Laughing

# 110
За детето на Клаус си измисли оправдание, ама че иска да им вземе вампиризма - това няма нищо общо с Далия, или поне аз не разбрах да има.

И аз така мисля. И за какво въобще иска да ги "спасява"? Те не страдат защото са вампири, а заради всичките тъпотии, които са сътворили Естер и Майкъл. И е трябвало да живеят с това стотици години, ми к'во няма да я мразят, че и се учудва гъската. ooooh!

Може да се окаже, че и Фрея е жива, те не дадоха Далия да я убива... И бащата на Клаус се появи, няма такава семейна сага. Mr. Green

# 111
  • София
Ами Фрея е дете на Естер, най-вероятно заклинанието е застигнало и нея и нищо чудно да се появи.  newsm78. Бащата на Клаус е готин, ама много умрели ми идват накуп. Mr. Green

# 112
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Тъкмо бях започнала да се разочаровам леко, че само война между видовете, ала-бала и те вкараха Далия, много съм доволна  Mr. Green

А за Естер - нали Далия се появява да вземе първородните, т.е. ще се появи да търси Хоуп, ако е жива, затова Естер иска да я убие, за да няма причина Далия да се връща. Обаче пък клетвата си е клетва- дали вампири, или човеци, Далия каза "всяко първородно от кръвната ти линия", т.е. няма логика Естер да иска да превърне децата си отново в хора, защото тогава те ще могат да имат деца и пак Далия ще се върне. А аз до колкото разбрах Естер е ходила при Далия, защото не е могла да има деца, т.е. това няма общо с вампиризма  Rolling Eyes
Абе малко си противоречат до тук, да видим какво ще стане  Rolling Eyes
А мислите ли, че Илайджа ще иска да стане отново човек?
На Клаус истинския татко голям 'убавец  Grinning

# 113
А аз до колкото разбрах Естер е ходила при Далия, защото не е могла да има деца, т.е. това няма общо с вампиризма  Rolling Eyes

Няма общо с вампиризма. Тя ги направи вампири вече като бяха големи, а Фрея няма как да я е застигнало заклинанието, понеже тя им даде кръв на всички и тогава ги уби. Освен ако Далия не се е намесила и не я направила нея вампир, по каква логика не знам. Другия вариант е Далия като вещица да се е върнала сега, докато се разпадаше другата страна (както се върна и Естер с другите), понеже тя е доста могъща, и да е върнала Фрея с нея.

# 114
  • София
гледахте ли новия епизод  Crazy страхотна Ребека, тази Давина много хитра излезе  Sunglasses става нещо с Илайджа оставя си мръсни ръкави, прави поразии горкия  Cry

# 115
Давина ме дразни бе-зум-но. Доближава се до Бони в първите сезони по нелогичност.

# 116
  • София
Давина е супер, мега противна и тъпа
изобщо всички вещици са мъка

# 117
  • София
Те и затва сериалите за вещици бързо приключват екранния си път!
Мегазле!

# 118
  • UK
Те и затва сериалите за вещици бързо приключват екранния си път!
Мегазле!

hahaha hahaha hahaha

# 119
Епизода ми хареса. Интересно ми е в следващият епизод какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт