The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 98 614
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Епизода ми хареса.
Скрит текст:
Имаше раздвижване на нещата.Обаче Ками има нещо към Клаус тъй де тя попринцип си има.

# 91
  • in Wonderland
Пффф , нямаха край тия двойници  ooooh!

# 92
  • Buffyworld
Много яка серия Peace. Само това мога да кажа. Може би тази е първата от този сезон, която ми харсва наистина. Майкъл е мн. готин, надявам се да се задържи за по-дълго време.  Mr. Green

# 93
  • София
Голяма драма с родителското тяло - майката измъчва единия син, бащата другия. hahaha Като че ли си нямат достатъчно проблеми с вещици, вълци и прочее. И кога ще им върнат телата, нещо ми опротивяха.

# 94
Особено майката ми е много противна, едвам я гледам. Предишното момиче беше много по-приятно. Rolling Eyes

Давина едвам я дишам вече! Close

# 95
  • София
Нова анкета.

Какво искате да видим в сезон 2?

Бесен и лош Клаус - 30 (16%)
Ребека да се завърне - 25 (13%)
Кол да се завърне - 20 (10%)
Татко и Мама врагове или съюзници - 13 (7%)
Клаус и Марсел се съюзяват - 17 (9%)
Гости от Мистик Фолс - 34 (18%)
Сватба между Илайджа и Хейли - 16 (8%)
Нова любов за Клаус - 28 (15%)
Всички умират драматично, остава само Клаус - 2 (1%)
Общ брой гласове: 69

# 96
Особено майката ми е много противна, едвам я гледам. Предишното момиче беше много по-приятно. Rolling Eyes

Давина едвам я дишам вече! Close

Направо ме дразни как говори! Този, дето играе Кол, е симпатичен и добре го докарва, даже на моменти точно като него говори, обаче трябва да върнат Нейт. Имам надежда, че след тези уеб серии, посветени на него, които свършват заедно със сезона, ще го върнат и затова разказват неговата история в тях.

Ето инфо http://insidetv.ew.com/2014/11/04/the-originals-the-awakening-first-look/

# 97
Дано! Макар че и сегашният Нейт е готин. Гледала съм го в Teen Wolf където нямаше никакъв акцент, а тук, ахх. Heart Eyes

# 98
  • София
Това е сериала в който има събрани на куп най-много дразнещи елементи.  Close
направо ми късат нервичките  Sick

# 99
И аз съм така много дразнят.

# 100
Много е добро сериалчето. Мен ми се иска да се появят и някой персонажи от Дневниците на вампира - например Бони!  Може да е супер интересно с нея!
За двойниците съм съгласна - писнало ми е от тях,но явно си е ключов фактор в историята и на двата сериала. Simple Smile

# 101
  • София
Аз си искам Ребека пък Crossing Arms

# 102
  • София
Много интересно таз Далия от къде ще се пръкне Popcorn tv

# 103
  • Buffyworld
Ще се появи най- вероятно . Аз искам да върнат Естер с актрисата от Дневниците. Много й подхождаше ролята. Доколкото разбрах от снощния епизод, май само Фин е запознат с цялата история за Фрея и за Далия. Ако клаус знаеше, нямаше да мрази толкова много Естер. И тя си е права за себе си.

# 104
Естер да каже на синовете си защо така постъпва.

Общи условия

Активация на акаунт