The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 97 359
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Сега ще видим какво ще стане.Ама хем са виновни родителите им и пак обвиняват децата си.

# 76
Мисля си че мама Естер иска да превърне децата си в хора и така да приключи с вампиризма,нали предложи на Хейли да и върне нормалния живот и в описанието на новия епизод ще примомня на Илайджа моменти от човешкия им живот.Що се отнася до Марсел си мисля че той твърдо е в тийм Клаус.

# 77
Честно казано не вярвам на Естер.До сега все се опитваше да ги премахне не ви се вярва сега изведнъж да ги превърне в хора и то какво ще стане ще свърши серияла.

# 78
Какво иска тя и какво ще стане са две различни неща. Ще я премахнат като предния път и ще преминат на следващата драма. Дразнят ме, че повтарят сюжети, които вече сме гледали. И с Майкъл, и с Естер случките в предния сериал бяха идентични. Толкова да им липсват идеи, а сме на втори сезон.

# 79
Какво иска тя и какво ще стане са две различни неща. Ще я премахнат като предния път и ще преминат на следващата драма. Дразнят ме, че повтарят сюжети, които вече сме гледали. И с Майкъл, и с Естер случките в предния сериал бяха идентични. Толкова да им липсват идеи, а сме на втори сезон.

Абсолютно! И не стига това, ами и няма да има никаква гаранция, че са ги премахнали окончателно. Най-много да ги запокитят при Деймън и Бони от TVD... (това в кръга на шегата).

# 80
  • London
Спирам да гледам. Пълна скука и простотия! Едва ги изтраях и то с превъртане.

# 81
Ама ми е много интересно Кол и Фин от вампири станаха вещери това ме разби.

# 82
Ама ми е много интересно Кол и Фин от вампири станаха вещери това ме разби.

Всички са в тела на вещери, кое е интересното?   

# 83
  • София
Равалиха и този сериал. Стана семейна сапунка. Първия сезон беше нещо свежо и ново, особено на фона на слабия пети сезон на ДнВ, но каква стана тя...  ooooh!
Клаус счупи тъпомера, като не уби баща си, ама нали трябва да има още серии, няма как.
Само да не вземат да направят и Илайджа вещер, че ще се издрайфам. Искам си го като вечния благороден вампир. Давина все повече ме дразни, всъщност почти всички ме дразнят вече.
Без Марсел, единствения който си има ясна кауза за която си се бори.

# 84
Незнам Хейли в депресия ли е или какво,но май аз бях една от малкото,които я харесвах. Сега нещо и изгубих нишката за какво точно се дърви на Илайджа?

# 85
  • София
Сега пък и Елена ги навестява Mr. Green

# 86
  • София
Не е Елена.

# 87
  • София
а коя,м?

# 88
Татя е тази. Илайджа и Клаус са били влюбени в нея. Тя е първата от "двойничките".

# 89
  • София
Добре де,имах впредвид Нинчето Joy

Общи условия

Активация на акаунт