The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 97 348
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Давина ме дразни и като цяло вещиците винаги са ми били трън в очите (не само в този сериал)  Mr. Green

# 61
Давина ме дразни и като цяло вещиците винаги са ми били трън в очите (не само в този сериал)  Mr. Green

Да, да! Close

# 62
  • София
На мен ми харесваше червенокосата вещица, която овърша Клаус, обаче и аз не мога да ги понасям много.

А Хеили си е в следродилна депресия.

Излезе ли втори епизод?

# 63
Дано по бързо и мине депресията че и аз се депресирам от нея.

# 64
  • София
Излезе ли втори епизод?

утре излиза в щатите (всеки понеделник, а у нас вторник рано се качва в торентите)

# 65
  • София
аз знам кога излиза, ама не помня един епизод ли гледах, два ли...  Blush Mr. Green
Нямаше ли някаква битка във втори епизод?

# 66
  • София
Ами не знам, не е излезнал още. Именно втория епизод чакаме да излезне Wink
А битка имаше още в първия епизод. Клаус, Илайджа, Марсел и Хейли срещу върколаците Герера.

# 67
  • London
Коментарът ми за втори епизод е - който е отрязал на Клаус бритона да му изсъхнат ръчичките  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 68
Не знам как да коментирам 2 епизод......

# 69
  • София
Пффф, вече съм сериозно бясна. Crossing Arms

Скрит текст:
Каква е тая майка, бе? Изрод. Клаус хубаво и каза, че тя е виновна. Искам да умре първа. #Cussing out Давина? Баси идиотката проста, ще търси заклинание да развали връзката на древен с вампирите. Бе я ходи свири на цигулка. И тоя русия вълк що още е жив? Някой да му прекърши врата веднага. И други неща имам да кажа, ама ще замълча, че са чисти псувни.

# 70
  • Buffyworld
За мен бисерът беше репликата на Клаус ..... " The question is - which of our parents we'll kill first ? " - край на цитата  Joy Mr. Green 

За съжаление нямаше субтитри и не разброх точно  - за какво точно Клаус каза, че майка му е виновна  newsm78

# 71
Майка им е виновна, че им е дала вампиризма, а после е решила, че това, което е създала е отвратително и че всъщност децата и са виновни. ooooh!

Давина е голяма пикла, адски ме дразни. Мисли се за голяма работа, а е на един шамар живот. Close

# 72
Таз Хейли да се вземе в ръце че ме дразни.И не мога да разбера колко пъти ще се връща тая Естер.

# 73
  • Buffyworld
Майка им е виновна, че им е дала вампиризма, а после е решила, че това, което е създала е отвратително и че всъщност децата и са виновни. ooooh!

Мерси ! Това не успях добре да го чуя. Тази Каси много превзето говори. Всъщност Естер сама си е виновна , че ги е създала . Много ми стана странно като Марсел  натресе онази на Илайджа да я стопанисва Joy . Илайджа никак не го виждам в ролята на ментор. Какво ще я прави сега тая ?  hahaha

# 74
  • in Wonderland
И аз тук да ви следя . Не останах очарована от първия епизод, втория не съм гледала все още .

Общи условия

Активация на акаунт