The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 97 631
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
До края на 2 сезон ще разберем кой и какво.

# 151
  • Buffyworld
Да, Фрея е дъщеря на Естер и сестра на Клаус и сие . Сестрата на Естер беше една  зла вещица, дето й взе Фрея , но не помня как й беше името . Нещо с А ..... ? Адалия ?  newsm78

# 152
Сега ще ни дадат нова руса сестра , като махнаха Ребека в този и вид , няколко серии ще ни ангажират с нея после ще дойде лелята , като нов враг , така си мисля де  Thinking

# 153
  • София
Далия, само Далия  Laughing мен пък много ме поздразниха онези двамцата дето се мляскаха в къщата на Клаус  Sick

# 154
А тез дето уж са на лявата страна честно казано хич не приличат на от другата страна.

# 155
Е, може заклинанието на майката да я е стигнало, нали е за всички деца.

Не може, след заклинанието всички пиха кръв (тази на Татя), за да се превърнат във вампири.

Най-вероятно ще е някаква друга магия, направена от сестрата на Естер. И двете може да са минали обратно, след като се разпадна другата страна, така че сигурно и тая ще се появи, за да търси детето.

А Хоуп има вещерска кръв, заради Естер, но иначе е само върколак, каквито са майка ѝ и баща ѝ (или поне тази страна от него, която е "жива", за да му позволи да има дете). Вампиризмът не се предава, трябва да я превърне някой, за да стане хибрид.   

# 156
Ама в 1 сезон когато Тейлър отвлече Хейли и каза че бебето може да превръща хибриди тука нещо връзката ми се изгуби.

# 157
Ама в 1 сезон когато Тейлър отвлече Хейли и каза че бебето може да превръща хибриди тука нещо връзката ми се изгуби.

Именно, има такава кръв в себе си, но нали за да се отключи върколашкото у някой трябва да убие човек.

# 158
# 159
А Хейли как стана хибрид? Не я ли направи именно бебето такава,което значи,че и то е вампирче? Или то носи само рецесивен ген?Simple Smile

# 160
И аз си мисля че кръвта на бебето я направи хибрид.И явно Хоуп ще е първородно като хибрид в смисъл ражда се хибрид.

# 161
Аз доколкото разбрах бебето я направи хибрид, защото има от кръвта на Клаус в себе си (с която се правят хибриди по принцип), но не съм разбрала да се казвали специфично че то е хибрид. Освен ако не си спомням? Но ако е, нали ще му трябва кръв, за да живее, пък не съм видяла да го хранят с кръв досега.

# 162
  • София
за да се направи хибрид, трябва да е човек, първо Елена с нейната човешка кръв на двойница, сега бебето, което е човек, за това го хранят с мляко  newsm78

# 163
Абе така го омотаха,че дори вече не се и опитвам да го разбирам......

# 164
  • UK
Абе така го омотаха,че дори вече не се и опитвам да го разбирам......

+1.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт