The Originals/Древните - В очакване на сезон 2 (Тема2)

• 97 624
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
  • Вестерос
Кол беше по-грозен и също така дразнещ, само че с леки психически отклонение, отколкото сега  Joy Joy

# 181
О, аз Кол може да не го помня, но Нейт си го помня много добре. Heart Eyes

И сегашният става, но Нейт си е Нейт.

# 182
  • Вестерос
Въпрос на вкус  Joy

# 183
Да - Нейт си е Нейт. На същото мнение съм.  Peace

# 184
И аз искам вече Нейт.

# 185
Направо не мога да повярвам какво се случи в тоя епизод....на няколко момента доста се разчувствах  Blush

# 186
Епизода ми хареса.

# 187
  • Buffyworld
Аз нямам спомен за пръстените, но все си мислех, че Древните нямат нужда от пръстен за слънчевата светлина. Или може би само Клаус няма ? На друго място четох коментари дали Илайджа не е умрял, но според мен няма как, все пак не е наръган с кол от бял дъб. И на мен ми хареса този епизод. Все още много ме дразнят върколаците и този новия бъдещ мъж на Хейли. Ewww

# 188
# 189
Аз нямам спомен за пръстените, но все си мислех, че Древните нямат нужда от пръстен за слънчевата светлина. Или може би само Клаус няма ? На друго място четох коментари дали Илайджа не е умрял, но според мен няма как, все пак не е наръган с кол от бял дъб. И на мен ми хареса този епизод. Все още много ме дразнят върколаците и този новия бъдещ мъж на Хейли. Ewww

Имат нужда от пръстен, само Клаус няма, защото е хибрид. А що се отнася до Илайджа....
Скрит текст:

# 190
Когато бяха заедно с Дневниците даваха ретроспекция за миналото как майка им ги превърнала в вампири и там ясно показаха че тя им е направила пръстените но тъй като Клаус е хибрид няма нужда от пръстен.
А бебето Хоуп е явно хибрид и вещица.
Но Илайджа си е добре тъй като го има в промото на следващият епизод.
А тез вълци ме дразнят.

# 191
  • София
Вълците и мен ме дразнят,но най-много мъжът на Хейли...май и тя ме дразни(покрай него)а Илайджа и Клаус са ми Heart Eyes Heart Eyes

# 192
  • Buffyworld
Слава богу за Илайджа. Иначе щях да се откажа от сериала .  Mr. Green

# 193
Както писахте и вие Илайджа присъства в промото. Не ми се вярва да го бастисат освен, ако Даниел има други ангажименти. Нали така направиха с Мат Дейвис когато се снимаше в Култ.
Иначе епизода ми хареса. И мен ме дразнят вълците. Що си мисля, че Фрея не е Фрея, а Далия? Знам ли, иначе ще е интересно Далия да се появи.

# 194
И аз имам някакво съмнение че това е лелята.

Общи условия

Активация на акаунт