Смути

• 180 381
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Ралличка, пробвай да сложиш първо морковите с малко течност и като са смелени те, тогава добавяй останалото.

# 541
Фея, бързо и успешно зарастване на раната, дано лесно да мине   bouquet
Дами, чета, че добавяте моркови и ябълки - под формата на сок ли, или си се смилат от блендера  newsm78 Мен дълбоко ме съмнява да се справи моят, сигурно ще останат на парчета  Rolling Eyes

Аз слагам морковите почистени и нарязани на едри шайби първи, за да се паднат най-долу при острието, върху тях нарязана на едро ябълката, ако има листа магданоз или друга зелена подправка, тогава изстисквам сока от портокал и блендирам. Моят блендер, както писах по-рано, е Делимано и е само 350 вата. Чета, че повечето от вас са с по-мощни, но моят се справя  Peace

# 542
Благодаря ви, ще пробвеам  Hug
mi6u-to,и моят е същият  Grinning и предвид малкото ватове се чудех дали е удачно, но явно няма проблем  bowuu

# 543
Раличка,
Да ти кажа, аз и 1-2 бучки лед слагам в края и ги разбива и тях. В къщи решихме, че колкото му е писано, толкова ще изкара  Simple Smile

# 544
Мишки, Раличка, благодаря! Днес фръцлЕто е по-добре Simple Smile   Поиска си смути с манго за закуска:

# 545
смутитата с манго са ми най-любими засега  Mr. Green

# 546
Бейби кейл, бейби спанак, рабарбара, ябълка, банан, джинджифил, портокалов сок

# 547
  • София
Прощавайте, за смутита какво ползвате - блендер, нутрубулет, пасатор, робот?
Аз ползвам пасатор, но нещо това с авокадато, магданоза, копъра и киселото мляко много не ми се получи. Явно е, заради пасатора.. newsm78

# 548
  • София
Аз съм с Таурус. Води се Миксер&Блендер.

# 549
за смутита какво ползвате - блендер, нутрубулет, пасатор, робот?
Блендер на Blendtec.

За протокола: "Нутрибулет" не е нов вид кухненски уред, а персонален блендер. В този смисъл всеки, който ползва въпросната марка, всъщност ползва малък блендер.

# 550
  • София
за смутита какво ползвате - блендер, нутрубулет, пасатор, робот?
Блендер на Blendtec.

За протокола: "Нутрибулет" не е нов вид кухненски уред, а персонален блендер. В този смисъл всеки, който ползва въпросната марка, всъщност ползва малък блендер.
Привет,
Blendtec е с цена 1 400 лв. На какво се дължи тази висока цена? На какви качества на уреда?
Нутрибуле едва ли не го изкараха "нов уред", поради това, че запазвал нам си кви хранителни и недотам качества на пулпа-мулпа и пр. Но явно е блендер.
Честно казано, интересува ме за смути кой уред би бил най-добър, за да се ориентирам.
И така, още веднъж - защо Blendtec  е с цена хиляда и четиристотин лв, поне в БГ, независимо, че е професионален,  1560 вата

# 551
защо Blendtec  е с цена хиляда и четиристотин лв, поне в БГ, независимо, че е професионален,  1560 вата
Ако професионалният модел на Блендтек наистина е 1400 лв, то си е направо на сметка!

Моят модел е за домашно ползване и съвсем не е толкова скъп.

Трудно ще ми е да ти обясня грамадната разликата между Блендтек и друг блендер, ако нямаш базата за сравнение. По-горе писах колко много и разнообразни блендери съм ползвала през годините. Е нито един не е толкова добър, колкото Блендтек. Дори за момент не съжалявам, че съм си вложила парите именно в тази марка и модел. Та това е най-използваният кухненски уред удома! Всеки ден, за по-малко от минута в него правя по близо 2 л. гъсто, гладко смути - за ММ и за мен.

Отделно на ръка са 8 годишната гаранция, която Блендтек дава и великолепният отдел "Клиентски услуги".

А дали и 300 ватов блендер ще направи смути, изобщо няма защо да обсъждаме. Разбира се, че ще направи. Въпросът е колко време, усилия и нерви ще отнеме процесът, както и каква ще е консистенцията на смутито.

# 552
  • Тра-ла-ла
Честно казано, интересува ме за смути кой уред би бил най-добър, за да се ориентирам.
Аз съм с този блендер. Много съм доволна. Стъклена кана, стъклена мелничка. Не мога да кажа, че разбива всичко до супер гладко. Не съм го пробвала с много твърди продукти, например моркови. Но е по-добре от пасатор  Peace

# 553
  • София
Скрит текст:
защо Blendtec  е с цена хиляда и четиристотин лв, поне в БГ, независимо, че е професионален,  1560 вата
Ако професионалният модел на Блендтек наистина е 1400 лв, то си е направо на сметка!

Моят модел е за домашно ползване и съвсем не е толкова скъп.

Трудно ще ми е да ти обясня грамадната разликата между Блендтек и друг блендер, ако нямаш базата за сравнение. По-горе писах колко много и разнообразни блендери съм ползвала през годините. Е нито един не е толкова добър, колкото Блендтек. Дори за момент не съжалявам, че съм си вложила парите именно в тази марка и модел. Та това е най-използваният кухненски уред удома! Всеки ден, за по-малко от минута в него правя по близо 2 л. гъсто, гладко смути - за ММ и за мен.

Отделно на ръка са 8 годишната гаранция, която Блендтек дава и великолепният отдел "Клиентски услуги".

А дали и 300 ватов блендер ще направи смути, изобщо няма защо да обсъждаме. Разбира се, че ще направи. Въпросът е колко време, усилия и нерви ще отнеме процесът, както и каква ще е консистенцията на смутито.
Благодаря ти за изчерпателната информация, мисля че точно твоя модел в БГ е 1400 лв., то май се предлага само един модел на тази марка.... Thinking

# 554
  • София
Скрит текст:
Аз съм с този блендер. Много съм доволна. Стъклена кана, стъклена мелничка. Не мога да кажа, че разбива всичко до супер гладко. Не съм го пробвала с много твърди продукти, например моркови. Но е по-добре от пасатор  Peace
750 мощност звучи сякаш много добре, би трябвало да разбива дори лед?

Общи условия

Активация на акаунт