Смути

  • 180 379
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • Мнения: 8 163
Не гледайте само оборотите. Да, те са важни. Но гледайте и моторът да е мощен.

Защо?

Защото оборотите определят колко бързо се движи ножът, но от мощността на мотора зависи за колко време може да бъде поддържана тази скорост.

Пример с автомобил: оборотите на мотора определят колко бързо можеш да вдигнеш от 0 до 100, но от конските сили зависи колко дълго можеш да караш със сто км/ч.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 20:56 от Фея Кръстница

# 571
  • София
  • Мнения: 1 303
Снощи го пробвах с лед. Разби 4 ледчета за 4-5 секунди. Не съм пробвала с друг блендер, така, че вие ще кажете добре ли е.   bouquet

# 572
  • Мнения: 8 163
Снощи го пробвах с лед. Разби 4 ледчета за 4-5 секунди. Не съм пробвала с друг блендер, така, че вие ще кажете добре ли е.   bouquet

Добре е, щом ти върши работа. Всичко друго е ... бош лаф  Peace

# 573
  • Мнения: 160
Прощавайте, за смутита какво ползвате - блендер, нутрубулет, пасатор, робот?
Аз ползвам пасатор, но нещо това с авокадато, магданоза, копъра и киселото мляко много не ми се получи. Явно е, заради пасатора.. newsm78
винаги блендер! Mr. Green

# 574
  • Мнения: 361
С блендер ще ти бъде най-лесно. Става за секунди и събира по много Simple Smile

# 575
  • Мнения: 8 163
Банани, малини, червено цвекло, портокалов сок

# 576
  • Мнения: 1 402
Ще ми се и на мен да пробвам с червено цвекло  Simple Smile но как да го сложа - сурово или сварено? Зимата го ям сварено, мн го обичам  Peace

# 577
  • София
  • Мнения: 11 982
Банани, малини, червено цвекло, портокалов сок


Можеш и сурово, но го изкисни малко преди това;)
Фея, какво е съотношението на продуктите в последното ти смути? Simple Smile

# 578
  • Мнения: 8 163
О, Роналд, не знам. Бухам в блендера както ми падне. При това в двойна доза - за ММ и мен. Правя по 2 литра смути дневно.

Мишу-то, аз кисна суровото цвекло в смес от портокалов и лимонов сок.

# 579
  • Мнения: 3 595
И аз точно щях да питам за цвеклото, че все го ям сварено и искам да сложа в смути, но не съм пробвала.
Мерси за информацията, Фея! Колко време се кисне така?

# 580
  • Мнения: 8 163
Колко време се кисне така?
Аз го нарязвам и го оставям в сока една нощ. И червеното, и жълтото цвекло стават много по-меки на вкус.

# 581
  • Мнения: 69
Здравейте! И аз съм фен на смутитата. Моите ги правя с джусъра на "Делимано". Ползвам от рецептите на "Супичка", но си правя и мои смеси. http://www.supichka.com/2015/01/vsichki-retsepti-za-smuti-na-edno-myasto.html

# 582
  • Мнения: 3 595
Аз го нарязвам и го оставям в сока една нощ. И червеното, и жълтото цвекло стават много по-меки на вкус.

Мерси!

# 583
  • Мнения: 8 163
Болярка, как правиш смутита с джусър? Връщаш пулпата в сока ли?

# 584
  • Мнения: 69
Фея,слагам в джусъра продуктите нарязани на парчета. Само на цитрусовите изцеждам сока и го добавям преди блендиране при останалите.

Общи условия

Активация на акаунт