Топ бои за коса

• 94 216
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Какво мислите за 3dluxe боя за коса? Аз се боядисах веднъж. Боята не е лоша, не е агресивна. Нямам много бяла коса, но сякаш не покрива добре бели коси. Боядисвам корен с 8.0 и 9.1, оксиданти смесвам 20%и 30%. Не ми харесва пепелявото, почти го няма като ефект. Дължините правя с 12.81, но и там пепелявото хич го няма, русия цвят е хубав, поне е постигнат с наслояване  на боя, а не с обезцветител. Преди се боядисвах със selective, цветово всичко се получаваше, но е по-агресивна. Скалпа ми е леко чувствителен, от някои шампоани и бои ме сърби, някога може на места да се зачерви, но рядко. Та от 3dluxe някакъв коректор ли да сложа в боите. Искам боя, да не се налага да я смесвам с коректор, да се получава цветово и да не е много агресивна. Ако някой има опит, ще се радвам да пише.

# 121
Здравейте!
Пускам тази тема специално за боите за коси. Какви използвате и от кои сте доволни? В какъв цвят и с колко често се боядисвате?
Аз имам опит с много видове бои-и професионални и за масова употреба,като предпочитам повече масовите,защото другите почти винаги ми идват много силни и агресивни към скалпа.
Моята коса е тъмно кестенява към черно. Била съм всички цветове. Сега обаче се връщам към естесвения си цвят и си търся щадяща безамонячна боя ,която да не пада на втората седмица в хубав тъмен цвят. Може и такава с амоняк,но да не е агресивна.
Имам проблемен скалп и затова.
Боядисвам се в най-тъмното кафяво към черно. Харесвам много Кастинга на Лореал и не бих я сменила. Но цвета ми изчезна за една седмица след последното боядисване и търся и други варианти.
Ще се радвам да обменим опит с боите и да споделите своите впечатления.😊

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 20:24 от Мис Каролин Бингли

# 122
Гарниер колор нейчърълс тъмно русо

# 123
Полезна тема ,която ще следя с удоволствие! 😊🍀
Моята коса я боядисвам с черно-син цвят.
И аз съм използвала различни бои за коси.
Последната с която се боядисах е на Палете с какаово и арганово масло.
Доволна съм за сега ,но ще видя цвета колко дълго ще се задържи.
Косата ми след боядисването си остана мекичка и не беше изтощена.
Боядисвам се веднъж в месеца или на месец и половина.
Косата ми расте бързо и още на втората седмица ми излизат белите корени ,но нямам намерение да се плескам на всеки две седмици. 😊
Моят цвят на косата е тъмно кестеняв.
Харесвам си черното със страхотния син отенък ,който е прекрасен на слънце или повече светлина. 😍😊
Пристрастена съм към този цвят и докато умра не мисля да го сменям.
От 12 години се боядисвам с черно-син цвят. 😊

# 124
След като пробвах какви ли не бои намерих моята: Loreal Preferencee.

# 125
Аз ползвам само Envie.
Масови не купувам, макар, че като съм в някой магазин се заглеждам в картинките....

# 126
  • София
Гарние зелените и червените. Прецакали са 8N!!! Вече не е същият готин цвят, а е тъпо светло кафяво.
Ползвам 8ци, 9ки и 10 ки - т.е. в русата гама.

# 127
След като пробвах какви ли не бои намерих моята: Loreal Preferencee.
Пряференса е може би най-добрата от масовите на пазара. Като цяло лореярските са най-хубави. Това и консултантки са ми го казвали. Щадящи,блясък,никаква сухата. Недостатък -падат бързо. Но пълно щастие няма.
Гарние в зелената опаковка сякаш е хубява боя и щадяща. Някой пробвал ли е 3 ката от тази боя?
Аз нямам бели коси или поне са малко- 3 3-4 косъма,не се забелязват никак.
На харесвам да имам хубави и наситен цвят и затова се боядисвам.

# 128
Много полезна тема и актуалена за мен. За това се включвам при вас.
От 6 години се боядисвам веднъж на около 3 месеца, и до март тази година все при фризьор. Винаги съм се боядисвала с Лореал Иноа без амонячна и не ми прави косата суха. Като номер съм между 5 и 6. Тази година реших че ще се боядисвам сама — по евтино, не се съобразявам с времето а и мога по често да освежавам цвета а не да чакам напълно да падне. Ами получи се - доволна съм от резултата и не виждам разлика. Даже като че ли по добре дори се получава. Боядисах се с Иноа и оксидант 6%, макар че имам много малко бели коси - да кажем около 10%. Но сега се чудя дали да не се опитам да освежа само цвета с оксидант 3%, който е по щадящ?

# 129
  • Germany
L’Oreal Inoa Supreme ползвам. Безамонячна, подходяща за голям процент бели коси (моите не са толкова много, но съм доволна от покривността ). 6,23 е моят цвят. Боядисвам само корени всеки месец и на около 3м. цялата коса.

# 130
L’Oreal Inoa Supreme ползвам. Безамонячна, подходяща за голям процент бели коси (моите не са толкова много, но съм доволна от покривността ). 6,23 е моят цвят. Боядисвам само корени всеки месец и на около 3м. цялата коса.

А с какъв процент оксидант?

# 131
  • Germany

С 6% оксидант на Иноа ( истинският ми цвят е близък до боята, но отгоре по пътя на косата и отпред си имам бели косъмчета).

# 132

С 6% оксидант на Иноа ( истинският ми цвят е близък до боята, но отгоре по пътя на косата и отпред си имам бели косъмчета).

И аз съм точно същия случай. Естествения цвят на косата ми е кестеняв и аз смесвам Иноа 5 и 6. Понякога слагам и лек махагон оттенък - Иноа 5.35 с Иноа 6 ( 1:1). Тъй като имам бели коси само отпред и на върха , мислех си дали 6% оксидант не е силен, но май ще остана с него.

# 133
Аз дълго време се боядисвах с Лореал Екселънс, но пред последния път не знам защо не ми покри ни един бял косъм 🙄
Последно се боядисах с Лорвен, останах много доволна, но косата ми беше една идея по-суха.
Не знам дали не се дължи на силния оксидант, които избрах 🙄
Най-хубав цвят съм постигнала със Сери, но косата ми стана като слама.

# 134
Да,Сери са много агресивни. Силни бои,хубав и траен цвят,но смърт за косата.

Общи условия

Активация на акаунт