Топ бои за коса

• 95 817
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Syoss oleo intense 6-76 и съм много доволна. Нямам бели коси.
Защо ми харесва? Излиза хубав равномерен цвят с блясък, който не задържа в продължение на цял месец без да се измият дължините. Няма никакво изсушаване на косата или дразнене на скалпа.
Обикновено един път месечно си боядисвам корени като последните 5 мин матирам дължините с боя, разредена с вода. Прави се над мивка, че иначе всичко става боя.
Към сместа винаги добавям ампули (Olioseta) и/или Мароканойл.

Пробвала съм и боята на Olioseta - не е моята. Цветовете са по-тъмни от на каталог, пада по-бързо и изсушава много косата. Агресивна ми дойде.

# 136
Олиосета и аз я пробвах с големи очаквания заради отзивите в Рибата. Много хвалена. Уж буз амоняк а ми изтощи мнага косата. Цвета обаче беше един път,страхотен.

# 137
  • някъде под слънцето...
Последното ми откритие.
Безамонячна,  голям избор на цветове има и тонери за корекции на нюанса.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 17:42 от sl

# 138
  • София/Севлиево
Последните 3 години използвам безанонячна на Сайъс или Олео интенз,или пък безамонячен шампоан оцветител на Виктория Бюти.Максимум 3 пъти годишно се боядисвам.Косата ми е кестенява с почти незабележими бели косъмчета тук-там.Като бях руса се боядисвах на около 5-6 седмици с боя на Палете ,но след около 3 години ми омръзна и оставих естествения си цвят.
В момента съм купила тази от ДМ,но още не съм я пробвала.

# 139
Аз харесвам кастинг. Въпреки, че я развалиха през годините, пак си я ползвам. Въртя 2-3 цвята в тъмната гама.

# 140
Години наред се боядисвах черна. С всевъзможни евтини бои. Преди 3 години реших да мина към по-светла гама. При фризор разбира се де. Мислех, че ще бъде невъзможно, но стана. Не от първия път, постепенно. След втория път направих и балеаж със ствсем руси краища на кестенява вече коса. Тая работа  фризьорката я направи с Keune.
Оттам насетне боядисвам само корени два пъти месечно, защото ми расте много бързо косата, а и е много бяла.

# 141
  • Пловдив
Корените боядисвам с това:
А върховете с това:
От 2-3 месеца го правя сама.
Преди това ходех на фризьор и не знам тя какво ползваше.
Няма кой знае каква разлика, като се изключи, че тя ми вземаше 40 лв. за процедурата.
Червеното пада много бързо / то си го и пише/ за 4 измивания и го няма. Червеното при фризьорката също не беше добро след около 2 седмици.
Бях видяла да се предлага друго ярко червено, но не помня каква марка, което пише, че е до 12 измивания и  като ми свърши това /ползвала съм 1 тубичка вече 4 пъти и има за още 1 път/ може би ще взема от другото, което се води по-трайно.
Косата ми и да я боядисвам и да не я боядисвам не забелязвам разлика много цъфти и се накъсва косъма, иначе не пада и не става рядка, просто краищата почти винаги са в лош вид и това не е откакто ги правя червени, а и преди това си беше така.

# 142
Аз харесвам кастинг. Въпреки, че я развалиха през годините, пак си я ползвам. Въртя 2-3 цвята в тъмната гама.

Колко време ти задържа цвета? Кова ти е основата? Аз не бих я сменила никога ако не ми се отмиваше за няма и 2 седмици
 От години си се правя с нея и съм пробвала почти всички цветовев тъмнага гама. И баласама е чуден.

# 143

Колко време ти задържа цвета? Кова ти е основата? Аз не бих я сменила никога ако не ми се отмиваше за няма и 2 седмици
 От години си се правя с нея и съм пробвала почти всички цветовев тъмнага гама. И баласама е чуден.
До седмица, две държи блясъка, а до три седмици е поизбледняла. Това е при всички безамонячни бои, по принцип падат лесно.
Основата ми е тъмнокестенява. Пробвала съм и лилавеникакви и червеникави цветове. Всичко е хубаво първите седмици.

# 144
  • някъде под слънцето...
С без амонячни бои съм поне от 5 години.
В лилавата гама.
Използвам безамонячен тонер за засилване на желания нюанс и през две  три седмици оцветавяща маска.
Блясъка и наситеността на цвета не се губят

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 13:31 от sl

# 145
sl коя боя ползваш? So lucky и при мен е така. То всички бои май са така. Разликата при амоначните е,че цвета издържа досто повече,но пък ти много изсушават. А след Кастинга косата ми е направо разкошна! И не знам кое ще предпочета-да се боядисвам по-често с по-щадяща боя или на по-дълъг период,но да ми е изтощена косата.😊

# 146
  • някъде под слънцето...
Inebrya  без амоняк, която показах по горе.
Цвят лилаво със син тонер на същата серия.

# 147
  • София
Здравейте момичета,
В търсене на боя съм. В момента се боядисвам с Igora 6.1.
Взела съм за проба Prermesse 6.1, но искам да попитам за Wella Koleston Perfect ME+, харесала съм отново 6/1, но я дават доста светла на каталога. Някоя от вас боядисвала ли се е с този номер на тази марка? По-принцип търся светло пепелно кестеняво като цвят.

# 148
sl коя боя ползваш? So lucky и при мен е така. То всички бои май са така. Разликата при амоначните е,че цвета издържа досто повече,но пък ти много изсушават. А след Кастинга косата ми е направо разкошна! И не знам кое ще предпочета-да се боядисвам по-често с по-щадяща боя или на по-дълъг период,но да ми е изтощена косата.😊
Каква марка е тази боя? Не ми е позната. От къде я купувате?

# 149
Съжалявам за спам-а но мисля че открих коя точно имате предвид. На лореал нали?

Общи условия

Активация на акаунт