Топ бои за коса

• 94 172
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Мия с киселинен шампоан.
Едно мини на лореал имам, доста е икономичен, стига за много време.
Служи за запечтване на цвета.
Може ли снимка на този шампоан?
И аз се интересувам.
Благодаря.

# 196
Предполагам този, много е хубав:

# 197
  • София
И аз ползвам този шампоан. Доволна съм и е много икономичен:

# 198
Шампоана е страхотен и видимо има резултат, като се използва след боя. Имам него и този за Иноа, който мирише уникално.

# 199
Къде се продава? Не съм го срещала.

# 200
# 201
Намерих го. Благодаря 🙂

# 202
  • Somewhere far away
Някой има ли  отзиви конкретно за цвят номер 8.40 на Permesse ?

# 203
  • Някъде там
И аз ползвам този шампоан. Доволна съм и е много икономичен:

Да този е шампоана.
Д
Супер икономичен е.
Ухае приятно, измива и прави косата мека.
Запечатва цвета

# 204
Каква му е цената, и намира ли се лесно? Рибката например?

# 205
В Арлен го има - 9лв.
Има линк няколко мнения по-нагоре. 😊

# 206
О, не бях видяла линка.
Благодаря!

# 207
Здравейте,
От друга тема ме посъветваха да използвам тази боя като тонер върху потъмнената ми коса, за да не избива оттенък.
Прочетох, че това е боя, която се измива и не е нужно да боядисвам корени, а само са тонирам цветът през колкото месеци желая.
Някои има ли опит с нея?
Скрит текст:

# 208
Имам дългогодишен опит с Кастниг. Много я харесвам както неведнъж съм споделя из темите тук. Боята е без амоняк, но си е боя. Измива се на втората седмица. Спокойно можеш да поддържаш цвета, но с тонирането не съм на ясно. Боята се води тон върху тон-тоест не би трябвало да имаш проблем. Единственото, за което те предупреждавам е, че цветовете си стават тъмни, не си спомням сега ти какъв цвят беше, но може да го потъмниш.Всичко от петица нагоре става тъмно.Аз съм зползвала почти цялата шоколадова гама.
 Боята е разкошна иначе, прави косата невероятна, не уврежда, не я изсушава, като балсам е, лесно се нанася, има приятен мирис, лесно се отстранява, супер щадяща е. Цвета се отмива бързо, не покрива бели коси. Някои казват, че е трайна. На моята коса си се отмива бърозо, но тя е третирана и обезцветена.Моите червени отенъци не ги покрива, след време си избиват пак, но то няма как да е иначе. Все пак това си е червено. Върху каква основа ще боядисваш? Избери натурален цвят без отенъци или нещо пепелно.
За мен Кастнига е най-добрата боя от масовките на пазара-ползвала съм почти всички. Ако нямаш бели коси, не целиш голяма промяна в цвета и не ти пречи, че се отмива по-бързо е чудесна.
Ако ще поддържаш коса в билзък до твоя цвят и искаш да освежиш цвета това е идеален вариант.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:03 от Мис Каролин Бингли

# 209
О, хванах мастър на боите. 😀 Шегувам се с теб, но тайно се надявах да пишеш, понеже знам колко опит имаш. 😀

В момента съм с цвят, който ми омръзна и искам да се върна към моя естесвен. Това ще стане при фризьор към 20ти октомври. След това искам нещо, с което да не избиват рижави оттенъци.

Нямам бели коси, а просто искам да не оранжавея на слънце. Кой номер ще е добре за мен според теб? Голямата ми цел е да спра да се боядисвам всеки месец особено корените, защото реална нужда нямам. И искам да съм си с моята коса, но без риж оттенък.
Скрит текст:
Сега:

Естесвен цвят, който искам са си върна.

Общи условия

Активация на акаунт