Топ бои за коса

• 94 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Да беше писала на лично, щях да ти отговоря, хах.
Честно казано с това оранжево ми е трудно да дам съвет, защото си мисля, че каквото и да сложиш от Кастнига ще ти избива. Не съм специалист, може да попиташ фризьорката, която ще те прави.
Твоя цвят е почти като моя-виждам го ниво 4 ка. 4 ката на Кастинг става тъмничка, тъмно кестеняво. 3 ката е почти черна-аз се правя с нея, но моя цвят е такъв, и това целя.
Аз също искам да съм с естествения цвят, просто да има наситеност и блясък. И да не мажа толкова често. Обаче Кастинга колкото и да ми харесва, истината е, че не е трайна. И не знам дали не е по-добре да намажа нещо амонячно, което да издържа повече.
И аз ще се боядисвам другия месец.
И се чудя в момента. Пробвай с боята-няма да изгубиш нищо цвета ще ти се измие след 2-най-много до 3 седмици. Поне ще видиш устройва ли те и как ще ти е с тази боя.
Много ти е хубава косата и цвета. Поддържай си го.
4 ка или 5 ца, натурално мисля, че ще ти е добре. Аз бих заложила на цвят 4 ка.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 10:53 от Мис Каролин Бингли

# 211
Анастасия, просто си прави матиране през няколко седмици, докато ти израства косата. Той не боядисва, а убива оттенъци, което е желаният от теб ефект.

# 212
Все пак обаче тя иска да промени цвета нали така? Трябва да се наслои първоначално. После само тониране. На мен много ми харесва и сегашният ти цвят.

# 213
Да и от написаното разбрах, че на фризьор ще го прави това. След това сама може да се матира.

# 214
Да, фризьор ще ме потъмни, но после аз ще поддържам новия (естесвения ми) цвят.
Как да се матирам?

# 215
Прилагам скрийшот от рецепта на Принцесата ( от профи темата):

Аз лично го правя по следния начин ( поддържам цвят на ниво 6 и убивам червени и рижави оттенъци):
Син коректор, най-слабия оксидант, маска или балсам за коса, който не харесвам особено, и вода. Разбърквам, мажа на суха коса, седя 10-тина минути и отмивам стандартно.

# 216
8см боя?
Тоест боята, когато излиза от тубата трябва да има дължина 8 сантиметра? 😀
Извинявам се за смешния въпрос, но но в тази тема не съм просто боса, а даже без един крак. 😀😀😀

# 217
  • София
Лола, а какви са пропорциите при теб?
На коя марка е синия коректор?

# 218
Да 8 см дължина😄

При мен са на око горе долу😄 Косата ми е малко над закопчалката на сутиена и слагам около 5-6 см син коректор, моят е на Лакме, 2-3 супени лъжици най-слабият оксидант, 2-3 супени лъжици маска и на получената смес, още толкова вода и разбърквам. Основен цвят не слагам, не съм пробвала.
Ползвайте ръкавици, за да не ви се оцветят ръцете.

# 219
Момичета ,търся мнение за тази боя Loreal Casting -Vanilla Mocca ,цветът на косата ми е кестеняв,на места рижав,тук там бял косъм...(едва ли ще ги покрие тази боя...?
Искам да постигна еднакъв естествен кестеняв цвят....

Благодаря ,ако някой се е боядисвал с този цвят и сподели мнение.

# 220
Момичета ,търся мнение за тази боя Loreal Casting -Vanilla Mocca ...
Има значение каква е основата на косата, кестеняво може да значи много различни цветове, някои и русото го наричат кестеняво. Пиша това, защото крайния резултат е различен, при друг може да се е получило, при теб е възможно да не се получи.
Не съм я ползвала, само знам, че в червената гама покрива бялата коса.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 21:43 от bubanka

# 221
Аз съм я ползвала и не бях доволна, защото не ми покриваше белите коси, които тогава не бяха много.

# 222
Досега се боядисвах с  wella coleston  или platinum    и ми покриваха добре белите коси.
Има някакви нови растежи - бели, остри, стърчащи, които нямат покриване вече трето боядисване.
Ще се радвам на всякакви идеи за решаване на проблема.

# 223
  • София
Zari, няма трайно решение. Стъклена коса се нарича това. Решението е седмица-10 дни, ако въобще хване. Може да видиш в темата за профи грижа какво предлагат майсториците-магьосници.

# 224
Момичета да споделя резултатът от боядисването с Лореал Кастинг-определно потвърждавам и аз също,че не покрива белите коси,ето
  а по краищата стана доста тъмно

Пробвала съм доста бои,но резултатът почти веднага е този.
Ще се радвам,ако някой има идея с каква боя бих могла да покрия белите коси...
Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт