Топ бои за коса

• 94 155
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
При мен пермесе натурален тон+6 процента оксидант е първата боя, която ми покри изцяло белите косми. Боядисах се може би на 13 септември, ако не бъркам, и още не е паднала.

# 226
При мен пермесе натурален тон+6 процента оксидант е първата боя, която ми покри изцяло белите косми. Боядисах се може би на 13 септември, ако не бъркам, и още не е паднала.
Може ли снимка на боята ?

# 227
  • някъде под слънцето...
При мен тази безамонячна напълно  покрива белите коси.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 09:10 от sl

# 228
Анелка, ето тази.

# 229
Аз се боядисвам с  Иноа + оксидант 6%. Покрива идеално бели коси, безамонячна, не изтощава защото е на маслена основа.  Аз лично съм много доволна.

# 230
Благодаря момичета,ще ги потърся тези бои,надявам се да ги намеря,тъй като живея в Германия и няма много магазини около мен,ще ги проверя и в нета.

# 231
Inoa поръчвам от notino.at.

# 232
Бимба,тази ли имаш в предвид?

Трайни ли са ?
Имат ли балсам или някакви допълнителни маски от същата марка?

# 233
Бимба,тази ли имаш в предвид?

Трайни ли са ?
Имат ли балсам или някакви допълнителни маски от същата марка?
Да точно тази имам предвид. Аз лично се боядисвам на около 2-3 месец, но имам около 10 % максимум  бели коси. Определено започва да се измива след 1 месец.Аз слагам задължително основен цвят - моята е кестенява 5, и малко нюанс 5.35 ( ако искам да е с червеникав оттенък) или 5.32 ( кестеняв). Тъй като моята е между 5 и 6, то по принцип моята комбинация е 50% - 5.35, 30% - 5, 20%- 6. От фризьорка знам че ако имаш бели коси слагаш основен цвят.
Купила съм си и шампоана на Иноа за след боядисване https://www.notino.at/loreal-professionnel/optimi-seure-regenier … o-nach-dem-frben/ .
Също така съм си взела маската на Лореал от която съм много доволна и косата ми става много мека и жизнена https://www.notino.at/loreal-professionnel/serie-expert-vitamino … -gefaerbtes-haar/. През останалото време ползвам и шампоана от същата серия.

# 234
  • София
Откакто започнах да слагам повече от основния цвят, определено покритието на белите коси се подобри. Не мога да определя какъв е процентът бели коси при мен, но съм приела, че е 50, затова половината боя е основният цвят, а останалото - нюансите.
Пак пада сравнително бързо, но все пак малко повече държи от преди (с поне 2 седмици повече).

# 235
За тези, които са в България Иноа я има в Златна рибка, Арлен, Агораббюти, Бютимол.

# 236
  • Germany
Така е, за да се покрият добре бели коси е необходимо поне половината боя в сместа да бъде основен цвят ( 5 или 6, 7, всеки какъвто си ползва). После вече се слага половинка от боя с топъл или студен нюанс, според предпочитания. При повечето бои има и номера 5,0 , 6,0 и т.н, които са още по-покривни основи за бели коси. Обикновенно в описанието на боите пише дали трябва такава смес. Нпример при Inoa supreme anti age не трябва смесване, всеки нюанс покрива.
Anelka, ето евтин сайт за Германия https://www.wunderkopf.de/index, в Notino също не са лоши цените 👍

# 237
Момичета, напоследък все си мисля да се престраша и от цвят, който поддържам цял живот, да се боядисам в цвят светло-кафяво махагон. Идеята ми е да има червеникав нюанс, но топъл и някак в кафявата гама. В момента съм със светло кафяв цвят на косата, ползвам 7 на Вела Колестон. Прилагам пример:

Някоя от Вас дали е постигала подобен цвят в домашни условия и как?
Благодаря Ви! 🌺

# 238

Да попитам за тази боя, че и се чудя доста време. Интересуваме русите цветове, пепеляво, както и за скалпа дали е щадяща?

# 239
Не знам за русите тонове. Аз се боядисвам с петица. Моят скалп не е чувствителен и не знам до колко мога да съм полезна, но аз нямам проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт