Топ бои за коса

• 94 232
  • 295
  •   2
Отговори
# 150
Съжалявам за спам-а но мисля че открих коя точно имате предвид. На лореал нали?

Лореал Кастинг. Има я във всяка дрогерия. Около 10-12 лв,често е на промоция.

# 151
Здравейте, най съм доволна от боите Garnier Оlia и garnier color sensation, мисля да пробвам цвят на Олиа 8.31 някой ползвал ли го е? В момента съм с 9.13 на sensation
Щадящи са за косата и скалпа,но не покриват добре белите коси...
Момичета,а боята на Лореал Екселанс как се справя с белите косми?И щадяща ли е за дължините,за скалпа?
При мен сравнително добре. След нея пробвах няколко други бои и те пък съвсем не покриха.

# 152
  • София
Ползвах често Лореал кастинг, едно патладжанено, преди време. Сега вече 2 пъти боядисвам с PHYTO-тъмната гама и съм доволна.

# 153
Grinning На тъмно, защото на светло не  е за показване вероятно.

# 154
Аз скоро открих прекрасна амонячна и още по-прекрасна безамонячна боя - от серията безамонячни на Lakme. Аз се боядисвам с червено и цветът стои чудесно и с блясък много дълго време. Освен това като моя косата, тя не става на топка както с боите от дрогериите, а стои мека и лесно се разресва. Единственото неудобство за мен е, че всеки път трябва да ходя до златна рибка(в София, ако не сте чували магазина), не знам дали правят доставки.

# 155
Имат доставка рибката. Обаче боите им са скъпи. На Лакме пък съвсем са висок клас.

# 156
  • софия
Имам чувството, че от безамонячната на Лакме имам косопад, но може да е и от сезона. Според фризьорката, при която ходя, не можело да е от боята, а има друга причина. Яд ме е, защото много добре успях да си направя цвят. Ползвах я 3 месеца. Сега взех Иноа безамонячна.
ЗР имат доставка.

# 157
От години се боядисвам с Алфапарф 6.1. Търся боя, която да убива червения пигмент. Имам тук там някой бял косъм и не ми е такава драма, но това червеното много ме дразни. Искам нещо, което да сивее. Алфапарфа ми харесва, но много бързо се отмива и избива червеното, особено сега лятото от слънцето и солената вода.

# 158
А Keune откъде мога да си купя online?

# 159
  • Germany
От години се боядисвам с Алфапарф 6.1. Търся боя, която да убива червения пигмент. Имам тук там някой бял косъм и не ми е такава драма, но това червеното много ме дразни. Искам нещо, което да сивее. Алфапарфа ми харесва, но много бързо се отмива и избива червеното, особено сега лятото от слънцето и солената вода.
6.1 и 6.11 би трябвало да са с пепеляв оттенък и да не червенеят. Mаjirel Cool cover 6.1 например е много хубаво пепелно кафяво, за съжаление не покрива много добре побелелите коси и си трябва смесване с основен цвят. Ако някой няма проблеми с побеляване и иска хубаво студено кафяво тази боя е чудесна👍 А по-принцип студените нюанси бои се измиват по-бързо от топлите.

# 160
  • София
Grinning На тъмно, защото на светло не  е за показване вероятно.

Не е съвсем така. Зависи кой каква боя за коса търси и за каква споделя тук.
В горните магазини се продават ярки, шарени цветове. Дъщеря ми от години е фризьорка в чужбина. При всяко идване купува от техните бои. Нейни колеги от София също работят с тях.
Има доста местни клиенти, желаещи розова, зелена, синя или шарена коса. Да, има и цветове от проф. марки, но хората са много по-доволни от боите в На тъмно. Освен че са трайни, не предизвикват сърбеж и падане на косата.
Сега за 50 годишна достолепна дама, боядисана тъмен кестен не вървят, ясно е.

# 161
Как точно разбирате изискването "немита коса" при боядисване - да не е измита точно преди боядисването или няколко дни?
При мен ако не са минали няколко дни боята ме щипе ужасно. А се чудя дали пък така не хваща по-лошо боята.

# 162
  • София
Според мене - измита предния ден.

# 163
Аз не мия косата си поне 5,дни преди боядисване, по добре хваща даже. Иначе я премивам и не се "покорява" от четката и гребена.

# 164
Имат доставка рибката. Обаче боите им са скъпи. На Лакме пък съвсем са висок клас.
Какъв им е високият клас на Лакме? 10 лв...То почти на тази цена са и дрогерийните.

Общи условия

Активация на акаунт