Топ бои за коса

• 94 253
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Имат доставка рибката. Обаче боите им са скъпи. На Лакме пък съвсем са висок клас.
Какъв им е високият клас на Лакме? 10 лв...То почти на тази цена са и дрогерийните.
Точно боя на Лакме не съм ползвала, но другата им козметика за коса не е на цената на шампоан здраве. По стари спомени.

# 166
  • софия
Не знам къде има Лакме за 10 лв. Когато има промоция в Рибката е към 14 лв., а без - 17. Опаковката е 60 мл.

# 167
Висок клас боя е Лакме. Професонална е и 14-17лв. Колко да повече да струва една боя 30 лв ли?
Боите в магазините почват от 3 и стигат до 10-12 лв. Най-масово 6-7 лв.
Всички бои в Рибата са около 14-до 18 лв макс. Не е като да нямя разлика мужду 5 и 15 лв. 😊
Като поръчаш 2 бои и като платиш доставка и ето ти ги. Няма професионална боя за 10 лв.
Аз съм пробвала и профи и масови. Разлика кой знаи каква не съм видяла. Освен,че професионалните са по-трайни.

# 168
Аз умишлено бягам от професионалните бои, защото ми идват силни. Пробвала съм на алфапарф и не ми допадна. Професионални шампоан и маска са вече друго нещо. Там и цените са жестоки.

# 169
Лъки и аз съм така. Силни са ми. А и на скалпа са ми агресивни.

# 170
  • някъде под слънцето...
Лично аз предпочитам профи боите.
От много години използвам само такива
Скъпи бои са  Elumen.
Aко трябва да се вземе целия комплект за процедурата цената доста набъбва.
20 лв е нормална цена за хубава боя.
Лично аз не бих се боядисала с боя за 5 лева.
Най вероятно са глупави предразсъдаци от моя страна и има хубави бои за 5 лв, но не бих ги пробвала.

# 171
Има и хубави,но са малко за 5 лв.
Аз давам до 10 от масовите. От профи боите съм ползвала също някои. Алфапарф и Олиосета са ми агресивни. Лакме е хубава.

# 172
  • софия
Първи впечатления от Иноа безамонячна - идеално покри белите коси (имам повече от 70%), получи се страхотен естествен цвят без червен отенък (2:1 6.1:5). След измиване усещам косата си скърцаща и по-твърда. Това, което не ми се е случвало с друга боя - кожата изобщо не е нарисувана, няма нужда никъде да търкам с нищо, не съм се мазала предварително с крем.
Ако трябва да сравня Лакме и Иноа безамонячни, втората, за сега, ми допада повече. Надявам се да се отрази добре на косата ми. Мразя да си губя времето в боядисване при фризьор.

# 173
  • Germany
Zvanche, така е и при мен с Иноа. Косата първият път е “скърцаща”. Трябва си един хубав балсам за боядисана коса веднага при измиването. Но да при първото измиване и аз имам такива наблюдения, после нещата си идват на място 👍

# 174
  • София/Севлиево
Поне два дни не трябва да съм я мила преди боядисване...Обаче последните два пъти на точно едно определено място изобщо не поиска да ме хване.Добре че е съвсем малък кичур и си личи само след продължително вглеждане,че не е боядисан...

# 175
  • софия
Доколкото съм запомнила от приказки с фризьори, за предпочитане е косата да не е току-що измита заради себума, който създава нещо като естествена защита на кожата при боядисване.

# 176
От години се боядисвам с Алфапарф 6.1. Търся боя, която да убива червения пигмент. Имам тук там някой бял косъм и не ми е такава драма, но това червеното много ме дразни. Искам нещо, което да сивее. Алфапарфа ми харесва, но много бързо се отмива и избива червеното, особено сега лятото от слънцето и солената вода.
Аз си реших проблема с червения оттенък с лакме хрома 6.17. Сравнително трайна е като за безамонячна или поне при мен. Става хубав студен пепеляв цвят.

# 177
Лично аз предпочитам профи боите.
От много години използвам само такива
Скъпи бои са  Elumen.
Aко трябва да се вземе целия комплект за процедурата цената доста набъбва.
20 лв е нормална цена за хубава боя.
Лично аз не бих се боядисала с боя за 5 лева.
Най вероятно са глупави предразсъдаци от моя страна и има хубави бои за 5 лв, но не бих ги пробвала.

А, знаете ли откъде може да се купи Elumen в България?

# 178
  • някъде под слънцето...
Нямам представа.Живея в Испания и тук ги има в сайтовете за професионална козметика за коса.В Амазон също.

# 179
  • София
Elumen е към Goldwell, а не са много фризьорските салони, които работят с тази марка. И не знам дали са склонни да продават.

Общи условия

Активация на акаунт