Топ бои за коса

• 94 196
  • 295
  •   2
Отговори
# 180
  • някъде под слънцето...
Предполагам, че все някой от сайтовете , които предлагат Elumen , доставя до България.
Ако не другите, то поне Amazon ...

# 181
  • София
От около 6 години ползвам професионални бои за коса. Последната е на  permesse. Седмица след боядисване ми се получават нещо като "възелчета" на косата. "Почиствам' я косъм по косъм... и така до следващото боядисване. Не си спомням преди да мина на профи козметика да съм имала този проблем, затова реших да пробвам отново с дрогерийните бои.

# 182
Здравейте!
За руси нюанси използвам Wella Koleston Perfect ME + и съм доволна.

Обаче имам проблем с розовият цвят. Случайно дали може да ми препоръчате по-перманентна розова боя?
Към момента съм използвала оцветяващи маски и пигменти на следните марки: Fanola Oro therapy color mask, Manic panic и Herman’s.
От гореизброените най-съм доволна от Fanola, но и тази маска не ме удволетворява. Изключително бързо се измиват.

Загледах се в Schwarzkopf live, но ми идва много цикламен цвета.

# 183
Като гледам в сайта на златната рибка, лакме са по 12 лв...
https://www.zlatnaribka.com/lakme/trayni-boi-za-kosa-lakme
Дали ще дадеш 9 лв за дрогерийна боя или 12 за професионална, не виждам разлика.
Поръчваш 12 бои и доставката ти идва безплатно. Не мога да разбера проблема.

# 184

Никога няма да купя 12 бои.
Ползвам 1 бр на 4-6 седмици. За какво ми е да застоява? Или ако реша да сменя цвета, какво ще ги правя 10 бои?!

# 185
А и масово боите са 6-8лв, а на Лакме - 14. Разликата е двойна, а количеството същото. Аз лично с боя от дрогерията докарвам по-хубсв цвят от този с боя от професионалните. А и специално към Лакме съм с големи резерви заради ужасните им шампоани.

# 186
  • софия
https://www.zlatnaribka.com/lakme/trayni-boi-za-kosa-lakme
Дали ще дадеш 9 лв за дрогерийна боя или 12 за професионална, не виждам разлика.
Проблемът е, че явно математиката не е твоя сила. Доколкото изобщо това може да бъде проблем за някой друг, освен теб. Но, така като чета, и за теб е все тая, така че проблем няма.

# 187
  • София
От около 6 години ползвам професионални бои за коса. Последната е на  permesse. Седмица след боядисване ми се получават нещо като "възелчета" на косата. "Почиствам' я косъм по косъм... и така до следващото боядисване. Не си спомням преди да мина на профи козметика да съм имала този проблем, затова реших да пробвам отново с дрогерийните бои.

Здравей,
Аз в момента се боядисвам с такава боя в цвят 6.1 и нямам такива наблюдения, косата даже ми е по-добре от преди. Да си сменяла продуктите си за коса?

# 188
  • София
Здравейте!
За руси нюанси използвам Wella Koleston Perfect ME + и съм доволна.

Обаче имам проблем с розовият цвят. Случайно дали може да ми препоръчате по-перманентна розова боя?
Към момента съм използвала оцветяващи маски и пигменти на следните марки: Fanola Oro therapy color mask, Manic panic и Herman’s.
От гореизброените най-съм доволна от Fanola, но и тази маска не ме удволетворява. Изключително бързо се измиват.

Загледах се в Schwarzkopf live, но ми идва много цикламен цвета.

Здравей,
Майка ми дълго време търси хубав розов цвят. В момента се боядисва с Garnier Color Sensation 9.02 и е мнооого доволна.

# 189
Миете ли с шампоан след боя?

# 190
Да, даже два пъти. Но шампоанът ми е без сулфати.

# 191
  • София
И аз мия и пресичам химичната реакция с киселинен балсам.

# 192
Миете ли с шампоан след боя?
На всяка боя е указано, при някои трябва, а при някои не.

# 193
  • Някъде там
Мия с киселинен шампоан.
Едно мини на лореал имам, доста е икономичен, стига за много време.
Служи за запечтване на цвета.

# 194
Мия с киселинен шампоан.
Едно мини на лореал имам, доста е икономичен, стига за много време.
Служи за запечтване на цвета.
Може ли снимка на този шампоан?

Общи условия

Активация на акаунт