"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 897
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Русия
varna_2, точно така. Ако сега ни показват двама разумни хладнокръвни разсъждаващи от височините на вселенската мъдрост хора, които винаги имат разумен подход към емоциите си, какво ще гледаме? Как ще се правят сапунки? Не, не и още веднъж не! Много държа да си гледам сапунките. Grinning По крайна мярка мога после да казвам какъв бил глупак онзи герой, пък каква идиотка онази героиня. Grinning

freespirit, отсега те предупреждавам: няма!  Laughing  Даже си мисля, все по-глупаво ще постъпва занапред.

# 106
  • софия
freespirit, отсега те предупреждавам: няма!  Laughing  Даже си мисля, все по-глупаво ще постъпва занапред.
аааа мерси  Stop и толкова ми стига  Grinning Grinning Grinning

да ми връщат Йо-то веднагаPeace

сега ще трябва да гледам Левент бей в действие и съвсем ми отидЕ кримката ......... Joy Joy Joy

# 107
  • В Града на липите
Няма я да ни го показват все мъжкар отвсякъде, безупречен рицар на белия кон.
ама няма ли ????
ега ти.... Sad
еееее, ама казвайте ги навреме тия неща........ Crossing Arms

Добре че съм пристрастна  Joy Че като запляска и той с криле, може дори да не забележа  tooth
Поне едно хубаво нещо не направи ли в тая серия вагабонтина му с вагабонтин  newsm78
Една серия да го изтърва от око, и почва да се държи като магаре.
Ако продължава така, направо ще го прибера у нас да го превъзпитам  Grinning

# 108
  • софия
Цитат
Поне едно хубаво нещо не направи ли в тая серия вагабонтина му с вагабонтин
почнА да щрака пак със запалката  Peace
подозирам, че мисли   newsm78

още  има надежда всичко да му е наред   tooth tooth tooth

# 109
  • Русия
Очаквам Левент да се развихри в най-скоро време. Елиф и тя също. Пък като почне, гледайки тях, да се вихри и Йомерко, много вятърничав сериал ще си имаме , да знаете. Grinning

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 01:04 от Naili

# 110
  • Разград

# 111
  • В Града на липите
А, добре. Щом щрака със запалката, това е добър признак  Peace
Направо се бях притеснила  ooooh!
Сега като си намести драйверите и хормоналния дисбаланс стой та гледай.  Grinning
Ще хвърчат перушини, престъпници, диаманти, целувки, милувки... и т.н.

п.п. Найли, май мислите ни текат в една посока. Към вятъра на промяната  Joy

# 112
  • Сливен
Ринка, благодаря за новата тема! Hug Hug Hug
Момичета, да не ви изпусне човек. Видяхте новата къщичка и почти сте я преполовили вече! Rolling Eyes
Стигане нямате!  bouquet Peace
Лека нощ! Утре ще ви чата.  bouquet

# 113
  • Русия
Найли, май мислите ни текат в една посока. Към вятъра на промяната  Joy

Ами не може все едно и също да показват. Пушките трябва да изгърмят. Левент трябва да почне да действа, че засега ми изглежда доста декоративен персонаж.

Гледам пак трейлъра и не разбрах нещо. Нали уж последните му думи били, че го ядосвала. Сега пък, че му станало тъжно. Съвсем различни неща са това. Кое е вярното? Като казва, че няма друг начин и че му става тъжно, правя си извода, че ще се отдалечат и повече няма да разследват заедно. Ей, тъй не ми харесва. Sad

Хайде лека нощ и от мен, пет часа ми остана за сън само. Sad

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 01:11 от Naili

# 114
Цитат
Поне едно хубаво нещо не направи ли в тая серия вагабонтина му с вагабонтин
почнА да щрака пак със запалката  Peace
подозирам, че мисли   newsm78

още  има надежда всичко да му е наред   tooth tooth tooth

Спиритче, запалката можем да я махнем от пушките или от опорните точки или от където там я водите на отчет. Тя е във филма само за да се наслаждаваме на хубавите пръсти на Йомерко. Стар похват. В предния филм размяташе едно цветенце. Grinning

# 115
  • В Града на липите

Цитат
Гледам пак трейлъра и не разбрах нещо. Нали уж последните му думи били, че го ядосвала. Сега пък, че му станало тъжно. Съвсем различни неща са това. Кое е вярното? Като казва, че няма друг начин и че му става тъжно, правя си извода, че ще се отдалечат и повече няма да разследват заедно. Ей, тъй не ми харесва. Sad
Ами то не пречи да е хем ядосан, хем тъжен.
Колкото и странно да е, някои мъже могат да изпитват повече от една емоция едновременно  Joy  Joy Особено лирическите герои.  Wink
Освен това, не смятам, че ще се отдалечат. Давам им няколко часа, до ден цупене.
Тя му е основната следа в разследването на убиеца, а той докато не приключи с тая част няма да миряса.
Обаче Мето още по-черен го направили. Точно бяхме решили, че клони към сивото и хоп пак го потъмнили. Нищо, на мен точно такъв ми харесва.  Peace
Нилюто пък станала още по-голяма патка  ooooh! ей това не вярвах, че е възможно. Направо ме изненадАха  Shocked
А от Аслъто всичко очаквам. Скрита лимонка е тя. Още като я видях в жълтия ансамбъл и я заподозрях.  Grinning

# 116
Добро утро!  Hug

Ринка  Hug благодаря за новата тема!   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря и на вас, момичета, за изключително интересната и забавна дискусия!   bouquet Страхотни сте!  Peace

Спиритче  Hug Димана  Hug изказали сте и моите мисли,  споделям вашето мнение!  Peace

Приятен ден, дами!  Hug

# 117
Добро утро и от мен сладуранки.Изчетох с много настроение среднощните ви размисли и си признавам,че се съгласявах с всеки пост,като се люшках от единия лагер в другия.Ту им се ядосвах на Ел и Йо,ту ги разбирах и им съчувствах за недоразуменията и ситуациите, които си причиниха.От това люшкане обаче ме хвана морската болест! Joy Joy Joy
Хриси, побърках се от смях когато четох твоята версия за диалог между Арда и Йо.Ако може някой,който реди и вгражда субтитри да направи клипче ,ще достави голямо удоволствие на всички с чувство за хумор.Жалко,че аз не мога да правя това. ooooh!
Мая,успех на изпита. thumbsup
Приятен и спорен петъчен ден на всички.  bouquet

# 118
Добро утро на всички в темата!  smile3525
Много ми е трудно да давам оценка за любовта на другите, още повече, че в един момент си се усещам, че я прекарвам през собствения си опит, четено, гледано, сравнено... И това се е естествена нагласа. Ако обаче се опитам "да изляза от себе си" и да тръгна от героите и актьорите (няма как сценарстите да не се съобразяват с акньорите и техните характери), намирам, че реакциите на Йомер и Елиф са естествени.
Елиф за първи път се влюбва. Тя самата е удивена от чувствата, които я завладяха като буря. Тя не може да си дава сметка, че лека полека се е влюбвала, няма как да се види отстрани. А и други по-силни чувства я бяха завладели - страх, безизходица, ужас за сестра й... След това сестра й е спасена... В душата й намериха път чувствата към Йомер. Според мен целувката й беше спонтанна. Да, призна си, че не е игра, а истина. Но тя и до този момент действаше спонтанно, интуитивно, хвърляше се без да мисли за последствия и планове - даже в полицейските работи. И това много пасва на Туба, която е силно сензитивна личност. Естествена е реакцията й и след като не получи отговор на чувствата си. Според мен това не е обида, а по-скоро срам, опит да се овладее. В такива случаи човек се връща към изпитани модели на поведение - работата, семейството, задачите...
Йомер - ами аз не мога да го упрекна в нищо. Някой го нарече "рицар". И на мен ми е такъв. Мъжкар в прекия смисъл на думата - не (тук правя уговорката, че нямам база сравнение; Туба съм гледала в другите й филми, но Енгин - не). Той тръгна в тая афера с Елиф заради разследването. После имаше реплики (с брат си), които показваха, че започва да й се възхищава, да я оправдава в отделни случаи, да я пази... да се шегува с нея, да пропуска детайли в поведението й, които един полицай трябваше да забележи, ако е дистанциран и безпристрастен (например изчезването й в Рим). Хлътва... Според мен целувката и "истината" го стреснаха. Той не си даваше сметка какво се случва с него покрай другите събития. Дали е влюбен - отстрани да, всичките му близки го забелязват. Той обаче тепърва трябва да се замисля и оправя в чувствата си - минали, настоящи; професионализъм, любов... особено в ситация на "мръсни пари". Това си е цял лабиринт. Благодатна роля има Енгин и се справя до сега. Тук искам да вметна, че криминалната психология, няма нищо общо с вглеждането в себе си и подреждането на собствените преживявания. Човек по-лесно разбира другите, отколкото себе си. Все си мисля, че дълго ще отрича любовта си, ще му трябва екстремна ситуация, за да изригне. До тогава ще сме свидетели на противоречиво поведение и ... стеснителност.
Спорен ден на всички  Peace

# 119
Добро утро гюзелинки Hug
С огромен интерес и удоволствие ви изчетох Peace Благодаря за чудесните постове! Heart Eyes
С повечето съм съгласна. Peace
Катя,споделям твоите мисли!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт