"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Меги, не че ми е нелогично, аз не бих го направила. Унизително ми е. Бих се измъчвала, защото не ми се обажда, защото не знам каква е истината,но не бих отишла да го притискам.

Има още една подсказка в думите на Арда към Йомер. Те касаят Пелин, но се пренасят върху онова, което ще почувства Йомер. Арда казва,че когато Пелин не е около него, той се чувствал зле. Така разбрал , че е влюбен в нея. И когато я дразнел, всъщност флиртувал с нея. Изобщо разговорът с Арда, този с майка му и на гроба на Сибел, това са все вътрешните терзания на Йомер, оправданията които си е измислил и съветите ,които му дават.

# 91
  • Русия
Ех, много обсъждаме елмерките. Хайде да кажем нещо за Арда и Пелин. Много ми е симпатична Пелинката. Как мислите, тя влюбена ли е в Арда? А Арда как не го е срам - женен мъж, тцъ, тцъ...

hrissi_sz  Hug

# 92

Тя да не е следовател, да не им е колега?

Ами тя не само, че се правеше на следовател, ами беше тръгнала и да освобождава Нилюфер с голи ръце.

Съгласна съм, нека се отдръпне, но не като продава фасони и се прави на обидена. Аз наистина не разбирам какво точно очакваше тя от Йомер. Имаше поведение, с което и двамата щяха да направят нещата много по-лесни, но това са избрали сценаристките и да въртим и да сучем, все тая.

ами тя му предложи любовта си, о4акваше поне някаква реакция от него по въпроса  Sunglasses

Ами имаше реакция. Подритваше камъчета.  Joy И не забрави да я информира, че е гостувал на Фатма анне.

# 93
  • Русия

Ами имаше реакция. Подритваше камъчета.  Joy И не забрави да я информира, че е гостувал на Фатма анне.

То ест правеше всичко за да я отблъсне без да казва какво чувства.

Димони е права, той омаловажи чувствата й, затова тя му се сърди, не за друго.

# 94

Арда казва,че когато Пелин не е около него, той се чувствал зле. Така разбрал , че е влюбен в нея.

Каза, че жена му го е събудила, тя му е дала да разбере, че е влюбен в Пелин.  Laughing Laughing Laughing Ама верно много смотани тия мъже. Язък, че й направи скандал на жената. Съвсем на място си е била ревността й.

# 95
  • Русе
според мен реакцията на Ел е нормална, след като той няма 4увства към нея, за нея единствения най-добър вариант е да се отдале4и от него. Колкото по-дале4 стои, толкоз по-бързо ще преодолее вси4ко!

Но не и по начина, по който тя го направи. Като обидена примадона. "С този въпрос ли ще започнеш?" А с кой ? Държи се сякаш Йомер й дължи нещо.

Не съм съгласна с определението в червено - та Елиф не обидена, а наранена и се чувства глупаво и ядосана на себе си, че грешно е разчела сигналите на Йомер.

А и не мисля, че е глупаво или нелогично , да се започне с точно този въпрос.
След като е имало целувка, който и както да я е започнал, но да остане не доуточнена реакцията на изненадания и без отговор... си е много по-нелогично. Не твърдя, че отговорът трябва да е положителен / обяснение или действие/, но една - две думи са нужни и това очакваше Елиф.

Така, че - съгласна съм с Меги  Peace  - реакцията на Елиф и за мен е нормална. Ако Йомер не усеща или не желае да има нещо общо с нея - да си каже и наистина най-добрият вариант за нея в такава ситуация е да се отдалечи и прекрати всякакви връзки с него.

Меги, не че ми е нелогично, аз не бих го направила. Унизително ми е. Бих се измъчвала, защото не ми се обажда, защото не знам каква е истината,но не бих отишла да го притискам.

Има още една подсказка в думите на Арда към Йомер. Те касаят Пелин, но се пренасят върху онова, което ще почувства Йомер. Арда казва,че когато Пелин не е около него, той се чувствал зле. Така разбрал , че е влюбен в нея. И когато я дразнел, всъщност флиртувал с нея. Изобщо разговорът с Арда, този с майка му и на гроба на Сибел, това са все вътрешните терзания на Йомер, оправданията които си е измислил и съветите ,които му дават.

Димони  newsm10 smile3521

И ако съм се отдалечила от темата на разговор, имам обяснение  Wink

[Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора./color]

# 96
  • В Града на липите
п.п. Забравих да вметна, в пледоярията си  Joy, че ако Йо беше толкова лош и безчувствен, нямаше сега да страда и да се терзае.
И разговора му с Арда щеше да протече по следния начин:
А: Що се хилиш, аркадаш?
Йо: Няма да повярваш, голям смях. Елиф одеве ме награби пред тях и ме целуна.
А: Верно ли, брат?
Йо: Да бе, направо щях да падна. Огън жена е. Идеше ми да я сграбча и аз веднага, но дойде тъпия й племенник.
А: Ама че късмет. И сега какво ще правиш?
Йо: А, споко, в кърпа ми е вързана. Призна ми, че е влюбена.
А: Да ти имам късмета, а аз съм влюбен в нещо като сестра ми. Сега докато й обясня, че не съм й брат, и ще брадясам.
Йо: Абе да си имам късмета и аз.  ooooh! Сега се чудя кой да избера - Сибел или Елиф.
А: Брат, време е да ти спрем пиенето. Едната е мъртва бе, забрави ли.

# 97

То ест правеше всичко за да я отблъсне без да казва какво чувства.

Димони е права, той омаловажи чувствата й, затова тя му се сърди, не за друго.

Ами как да каже като и той не знае. Аз не оправдавам начина, по който отигра ситуацията, в която го вкара Елиф. Но си представям, че някакъв мъж ме целува изневиделица, казва ми, че е влюбен в мен, а аз съм на съвсем друга вълна сега, изобщо въпросът за някакви чувства не ме е занимавал , слагам в себе си и всичките терзания и дилеми на Йомер. И този мъж очаква нещо. Ами честно казано бих се почувствала в задънена улица, и така сякаш някой се опитва да ми извива ръцете и упражнява емоционален рекет,  и виновна че не мога да отговоря на чувствата му, по начина, по който очаква и още един куп неща иии ...направо щях да експлоадирам. Не се учудвам, че Йомер ще посегне към чашката другата серия .  Laughing Laughing Laughing

# 98
п.п. Забравих да вметна, в пледоярията си  Joy, че ако Йо беше толкова лош и безчувствен, нямаше сега да страда и да се терзае.
И разговора му с Арда щеше да протече по следния начин:
А: Що се хилиш, аркадаш?
Йо: Няма да повярваш, голям смях. Елиф одеве ме награби пред тях и ме целуна.
А: Верно ли, брат?
Йо: Да бе, направо щях да падна. Огън жена е. Идеше ми да я сграбча и аз веднага, но дойде тъпия й племенник.
А: Ама че късмет. И сега какво ще правиш?
Йо: А, споко, в кърпа ми е вързана. Призна ми, че е влюбена.
А: Да ти имам късмета, а аз съм влюбен в нещо като сестра ми. Сега докато й обясня, че не съм й брат, и ще брадясам.
Йо: Абе да си имам късмета и аз.  ooooh! Сега се чудя кой да избера - Сибел или Елиф.
А: Брат, време е да ти спрем пиенето. Едната е мъртва бе, забрави ли.
 bouquet Peace Joy
Тъкмо си лягах ,че утре съм на изпит и Хриси  ме разсмя,сега мога да будувам

# 99
  • Разград

# 100
  • Русия
Варна, ами точно това трябваше да й каже. Да й се поскара, в края на краищата, задето го притиска. Той пък от симпатия към Елиф и нежелание да я нарани я наранява още повече. Няма намерение да омаловажава чувствата й, ама виж какво стана: и тя му се сърди, и той се ядосва. Абе глупак, бе. Ама сладък. Simple Smile Няма я да ни го показват все мъжкар отвсякъде, безупречен рицар на белия кон.

# 101
  • В Града на липите
Цитат
Ами как да каже като и той не знае. Аз не оправдавам начина, по който отигра ситуацията, в която го вкара Елиф. Но си представям, че някакъв мъж ме целува изневиделица, казва ми, че е влюбен в мен, а аз съм на съвсем друга вълна сега, изобщо въпросът за някакви чувства не ме е занимавал , слагам в себе си и всичките терзания и дилеми на Йомер. И този мъж очаква нещо. Ами честно казано бих се почувствала в задънена улица, и така сякаш някой се опитва да ми извива ръцете и упражнява емоционален рекет,  и виновна че не мога да отговоря на чувствата му, по начина, по който очаква и още един куп неща иии ...направо щях да експлоадирам. Не се учудвам, че Йомер ще посегне към чашката другата серия .

newsm10 И аз мисля като теб. Какво да й каже, като не знае  newsm78 Тотално е объркан. И както някой беше писал по-напред, сори не помня кой  Hug - хем го сърби, хем го боли.
Мъжки му работи.  Grinning

Майче  Hug, късмет на изпита. Стискам палци.  Peace

# 102
  • AMS
Ей, много за четене този път, ама интересно!!! Благодаря!!! Hug Hug Hug
Особено за любоФта, сте ненадминати!!! Peace Направо ми разбивате сърцето
Благодаря и за новата тема!!! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Аз само за протокола Rolling Eyes ама ме знам кой точно на пушките ли, Laughing на точките ли, Laughing или на разбитите ми очила. Shocked
Не ми стана ясно как Мето направи оня запис в банката в Рим. Rolling Eyes  После този запис има ли го в лаптопа на Елиф, или във флашката?  Rolling Eyes И какво стана с тази флашка? Crazy  
Знам, че съм технически неграмотна, Embarassed но пак искам да питам. Mr. Green
Другото, което "разбрах" Embarassed -  Сцената - Пелин и Арда се готвят да тръгнат за разпит на Нил; пристига комисариото; преди да се разделят по задачите, Пелин пита Йо - какво да прави със подслушването на телефона на Елиф, / малко завоалирано го каза Laughing/ да го спре ли?  Crazy  и той ѝ казва - да. Rolling Eyes След това на Елиф се обажда Мето. Whistling ...
Всъщност подслушва ли се още телефона на Елиф?  Rolling Eyes или заради целувката, всички системи спряха да работят? Joy Joy Joy
И други бръмбари ми се въртят в главата muhi
- Кой открадна парите и защо не ги взе всичките?  Rolling Eyes
Имам и предположение - племенника, синчето на Аслъ.  Thinking
А този баща му, кой ли ще да е?  #2gunfire Whistling

А, все забравям -  Благодаря за снимките и разказите ви, за посещението на сета!!!   bouquet
Дано имате още много такива срещи!!!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Та по този повод се сетих за разположението на входовете и изходите на вилата на Денизер. Имаше ги на много снимки.
Значи има от улицата вход - фоайе - вляво стълби и пътека - направо асансьор - вдясно сигурно е за гаража.
Стълбите водят до порта в близост до асансьора на горната площадка.
Нил избяга в последната серия по тези стълби, защото видя, че с асансьора се качваха Аслъ, Танер и племенника. Но в един момент, явно тези стълби се виждат отгоре, или отнякъде, защото тя съкрати маршрута, с прескачане. На същото място!? с прескачането, после на записа от вечерта на убйството, се видя Аслъ. Shocked
Хайде омитам се. Embarassed Извинете ме за некомпетентността. Embarassed
Оф, върнах се. ooooh! Това с датите и грешките. Rolling Eyes Смятах го. Embarassed Взех и предвид двата пъти на отлагането на началото на сериала. Sad  
От убийството до сега са минали повече от два месеца, да не кажа три. Peace От погребението твърдо са минали 2 месеца. Naughty На третия ден след погребението беше отвличането. Преди две седмици беше освобождаването. По мои сметки Нило е била в плен около 45 дни. Rolling Eyes

# 103
Варна, ами точно това трябваше да й каже. Да й се поскара, в края на краищата, задето го притиска. Той пък от симпатия към Елиф и нежелание да я нарани я наранява още повече. Няма желание да омалважава чувствата й, ама виж како стана. Абе глупак, бе. Ама сладък. Simple Smile Няма я да ни го показват все мъжкар отвсякъде, безупречен рицар на белия кон.

Аз още сутринта писах, кое беше нормалното поведение на двамата в тази ситуация и не смятам, че то е непосилно дори и за хора, оглупели от любов. Но сценаристките така решиха да завъртят нещата, тяхно право,  сега да гледаме напред.

# 104
  • софия
Хрисе , привет  Hug

е, той другата серия Йо ще се поправи  Peace
от преведените части и сега се вижда, знае си че е сгафил.

Няма я да ни го показват все мъжкар отвсякъде, безупречен рицар на белия кон.
ама няма ли ????
ега ти.... Sad
еееее, ама казвайте ги навреме тия неща........ Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт