"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 864
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • In the light side of the Moon!

Жалко,че нямам време иначе бих ви събрала всички моменти, които от една страна показват защо Елиф се влюби в Йомер, а от друга, че той най-съзнателно направи това. Всичко го има във сериите.

Тъй ли? Какъв коварен тип!  Twisted Evil

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 76
Найли, разбира се,че каквото и да направи, все ще я боли, но в единият случай болката е унизителна, а в другия отрезвяваща и достойна за уважение. Как да го кажа, по-мъжкарска е, по-смела, да не говорим,че е по-откровена, истинска.

С това съм напълно съгласна.
Цитат

Само дето той си е измислил още по-загубено обяснение, че Елиф също е заинтересувана от намирането на диамантите и убийците и няма да се откаже, ще ги търсят заедно, ще бъдат заедно, това ще ги обединява. И затова ще оставят чувствата на втори план.  

А с това не. Ами че цялото същество на Елиф беше обсебено само от идеята да спасят сестра й, да намерят диамантите, да намерят убиеца на баща й. Тя дори му каза: "За какви гаджета ми говориш? Баща ми беше убит?" И изведнъж дум, аз съм влюбена в теб. По-рано бях писала, че ако трябва да съдя само по жестовете на внимание и проявеното отношение един към друг, любовта трябваше първа да избие при Йомер. С нищо не ни подсказаха, че у Елиф се зараждат някакви чувства към Йомер. След това на бързи обороти в една серия целувка плюс всичко, което ни разказа Бахар за влюбената Елиф. Напълно нормално ми е объркването на Йомер. Реакцията на Елиф не я извинявам дори с характерното за влюбените оглупяване. Все пак не е на 20 години. "Аз си мислех, че си влюбен, пък ти не си, прав ти път, Арда и Пелин ще ме държат в течение..." Не се държиш така с човек, когото обичаш, който те е подкрепял безрезервно в толкова труден момент, повече от семейството ти дори, за когото знаеш, че също страда и има своите дилеми,  и който в крайна сметка спаси сестра ти. Излезе, че повече от героите Елиф харесва влюбените в нея герои.

# 77
според мен реакцията на Ел е нормална, след като той няма 4увства към нея, за нея единствения най-добър вариант е да се отдале4и от него. Колкото по-дале4 стои, толкоз по-бързо ще преодолее вси4ко!

във фрагмана май Йо се е натаралянкал, а?  newsm78
тресе го нещо и го избива на алкохолизъм  Joy Joy Joy

# 78
според мен реакцията на Ел е нормална, след като той няма 4увства към нея, за нея единствения най-добър вариант е да се отдале4и от него. Колкото по-дале4 стои, толкоз по-бързо ще преодолее вси4ко!

Но не и по начина, по който тя го направи. Като обидена примадона. "С този въпрос ли ще започнеш?" А с кой ? Държи се сякаш Йомер й дължи нещо.

# 79
  • Русия

Не съм забелязала. Заради глупавата му усмивка ли си решила така?

# 80
  • софия
А с това не. Ами че цялото същество на Елиф беше обсебено само от идеята да спасят сестра й, да намерят диамантите, да намерят убиеца на баща й. Тя дори му каза: "За какви гаджета ми говориш? Баща ми беше убит?" И изведнъж дум, аз съм влюбена в теб. По-рано бях писала, че ако трябва да съдя само по жестовете на внимание и проявеното отношение един към друг, любовта трябваше първа да избие при Йомер. С нищо не ни подсказаха, че у Елиф се зараждат някакви чувства към Йомер. След това на бързи обороти в една серия целувка плюс всичко, което ни разказа Бахар за влюбената Елиф. Напълно нормално ми е объркването на Йомер. Реакцията на Елиф не я извинявам дори с характерното за влюбените оглупяване. Все пак не е на 20 години. "Аз си мислех, че си влюбен, пък ти не си, прав ти път, Арда и Пелин ще ме държат в течение..." Не се държиш така с човек, когото обичаш, който те е подкрепял безрезервно в толкова труден момент, повече от семейството ти дори, за когото знаеш, че също страда и има своите дилеми,  и който в крайна сметка спаси сестра ти. Излезе, че повече от героите Елиф харесва влюбените в нея герои.
не си съвсем права  Hug
Да, тя не му даваше никакви сигнали , вярно е.  Peace
но за финалната сцена не съм съгласна.
изобщо няма да коментирам повече предишната им среща, когато той се държа безобразно. А имаше цял ден за размисъл, можеше да измисли и нещо по-умно.  Карай, минало заминало. Ще му го прощаваме.
Но на финала -
 Ел излезе в съвсем друго настрооение-беше готова да говорят отново.  Peace не беше сърдита, беше в очакване.  Неговото поведение и думите му я провокираха на момента. Тя тогава го реши. Може и да е прибързано, ама и шамар да му беше лепнала пак ще я разбера.  Grinning
тя: - това ли е първото което трябва да ми кажеш, не смяташ ли че има за какво да поговорим
а той- какво може да е по-важно от разследването.

напълно игнорира чувствата и, омаловажи ги, а така и нея, т.е това което тя чувства няма значение, той не и дължи отговор, имат си сделка и той си я следва, а тя да си гледа работата.
сори, ама така звучеше, поне за мен, но струва ми се и за Ел.  Peace
тя затова го отряза, а не защото не споделя чувствата и.  Peace

# 81
Варна, ами ти сама намери откъде Йо си е измислил това обяснение. Значи не било случайно, а тя му го е подсказала чрез думи и действия.
Иначе тя му благодари многократно. При начина по който я отхвърли, който предполага и мислене, „кой знае какво си мисли за мен, как ми се присмива на глупостта“ какво очакваш да направи. Да продължава да се среща с него и заедно да търсят убийците и диамантите? И как би се чувствала в тази ситуация, с какво това ще ѝ помогне да излекува болката си, разочарованието си? Какво налага това да стане точно по този начин? Не може ли те да си разследват и да я осведомяват ако открият нещо? Тя да не е следовател, да не им е колега? Когато си влюбен и любовта ти е несподелена, единственият начин да се излекуваш е като се отстраниш, колкото се може по-далече. Иначе другото си е мазохизъм.
И да, тя беше обсебена от това да спаси сестра си. Не е имала време да разсъждава, да си дава сметка за чувствата. Обаче това го прави след освобождаването на Нилю. Аз съм била в екстремни ситуации, знам,че в такива моменти човек е много по-чувствителен, че регистрира в подсъзнанието си всичко, дори най-дребният детайл, но не му обръща внимание, защото целта е друга, това, което изпълва съзнанието ти е друго. Но детайлите не се забравят и когато дойде моментът за глътка въздух, те излизат на повърхността и чувствата те връхлетяват като стихия. Затова за мен това поведение на Елиф ми е напълно логично. Както казах, до целувката. После не. Но знам,че има хора, които биха направили и следващите стъпки.

# 82

Не съм забелязала. Заради глупавата му усмивка ли си решила така?

за4ервените му о4и , странния му поглед и голямата (не 4аена 4аша) от която пийва  Peace

# 83
. Затова за мен това поведение на Елиф ми е напълно логично. Както казах, до целувката. После не. Но знам,че има хора, които биха направили и следващите стъпки.

ама то вси4ки други сцени са след целувката.....
по то4но не ти е логи4но посещението на Ел в дома му ли?

# 84

Тя да не е следовател, да не им е колега?

Ами тя не само, че се правеше на следовател, ами беше тръгнала и да освобождава Нилюфер с голи ръце.

Съгласна съм, нека се отдръпне, но не като продава фасони и се прави на обидена. Аз наистина не разбирам какво точно очакваше тя от Йомер. Имаше поведение, с което и двамата щяха да направят нещата много по-лесни, но това са избрали сценаристките и да въртим и да сучем, все тая.

# 85
  • софия
е, можеше да и каже нещо от рода на
- Елифче, ти означаваш много за мен, преживяхме толкова неща заедно, без теб нямаше да стигнем до никъде. Имаме още толкова път заедно да извървим. Но не искай от мен нещо, което не мога да ти дам. Прости ми, винаги ще бъда до теб, не ме оставяй и ти.

или нещо такова...

тя никога нямаше да го остави. Щяха да продължат с общата си цел  Peace
но поведението му не и даде тази възможност.
Йо не зачете чувствата и  Peace сякаш тя е никой.
е, не беше честно, нито мъжествено, нито умно, нито благородно.
И най- вече изобщо не подхожда на Йо.

# 86
  • Разград

# 87

Тя да не е следовател, да не им е колега?

Ами тя не само, че се правеше на следовател, ами беше тръгнала и да освобождава Нилюфер с голи ръце.

Съгласна съм, нека се отдръпне, но не като продава фасони и се прави на обидена. Аз наистина не разбирам какво точно очакваше тя от Йомер. Имаше поведение, с което и двамата щяха да направят нещата много по-лесни, но това са избрали сценаристките и да въртим и да сучем, все тая.

ами тя му предложи любовта си, о4акваше поне някаква реакция от него по въпроса  Sunglasses

# 88
  • В Града на липите
Привет  Hug минавам за малко да ви поздравя, и да се запиша в новата тема.
Ринка  newsm51
Не успях да изгледам новата серия, но пък ви прочетох и може да се каже, че съм почти в час.
Видях, че любимия ми Йо е овалян в катран и пера и публично заклеймен  Grinning
Може и да си го е заслужил, макар да не вярвам, но докато не видя серията с превод, не мога да правя никакви констатации, освен да му съчувствам за порицаването пред строя  Grinning
А и редовно ставам свидетел, на променени мнения след гледане на серията с буквички.
И совите се оказват или лебеди, или гарги. Та да видим и тоя път.
Но аз бях една от тези, които така или иначе не смяташе, че Йо е влюбен, и е обичал истински годеницата си, та поведението му, поне засега ми се вижда напълно адекватно. Т.е. неадекватно, но убедително.
Както казах, дала съм му серия две, да се плаши, стряска, съвзема, осъзнава, да си пренарежда чувствата, да се гризе, отвътре, отвън, да рита камъни, да троши бутилки, да пие, да пее... и т.н.
Каквото и да й беше казал на Ел, тя щеше да страда. И най-мъжкарски да беше постъпил, тя пак щеше да плаче, и той пак щеше да е обвиняван.  Grinning
За мен Ел избърза, и той се почувства притиснат. Затова сега и двамата ще страдат. А ние ще гледаме драми. Няма лошо, комшиите много ги бива в кахърните сцени.
Аз отдавна съм спряла да търся логика у мъжете, и затова рядко успяват да ме изненадат.
А и така - несъвършен, уязвим и не толкова лустросан, ми е по-лесно да го приема. Не ми е толкова измислен герой, а по-пълнокръвен. Щом е мъж, трябва да е пълен с несъвършенства, няма как иначе.  Grinning

# 89
е, можеше да и каже нещо от рода на
- Елифче, ти означаваш много за мен, преживяхме толкова неща заедно, без теб нямаше да стигнем до никъде. Имаме още толкова път заедно да извървим. Но не искай от мен нещо, което не мога да ти дам. Прости ми, винаги ще бъда до теб, не ме оставяй и ти.

или нещо такова...

тя никога нямаше да го остави. Щяха да продължат с общата си цел  Peace
но поведението му не и даде тази възможност.
Йо не зачете чувствата и  Peace сякаш тя е никой.
е, не беше честно, нито мъжествено, нито умно, нито благородно.
И най- вече изобщо не подхожда на Йо.

затова в следващия еп ще се пропие от мъка, 4е е наранил Ел. Сега ще по4нат терзания, 4е я е накарал да страда  Joy Joy Joy

хади лека нощ от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт