"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-16 т

• 40 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • In the light side of the Moon!
аз да питам, в този еп май не ходиха да търсят оня дето продавал незаконно диаманти на битака  newsm78 newsm78
нали затова отиде ве4ерта Йо при Ел да й каже 4е са намерили незаконен продава4 на диаманти , какво стана по натам  newsm78

аз сега ако съм на Ел на мястото ще зауша за Рим, имам си квартирка там , имам си приятели...ще избягам от вси4ки за 1 седмица да си по4истя мозъка.....а пък ако съм на мястото на Йо, веднага ще побегна за Рим да видя вси4ко ли е наред  Laughing

# 16
Меги,и след тях Мето да види дали всичко с имането в Рим е наред. Joy Joy

# 17
  • Русия
аз да питам, в този еп май не ходиха да търсят оня дето продавал незаконно диаманти на битака  newsm78 newsm78
нали затова отиде ве4ерта Йо при Ел да й каже 4е са намерили незаконен продава4 на диаманти , какво стана по натам  newsm78

Не са ходили. Чудя се дли изобщо ще си спомнят за това. Нали имат нова следа - онази с колата. Много следи - малко резултат.

Цитат
аз сега ако съм на Ел на мястото ще зауша за Рим, имам си квартирка там , имам си приятели...ще избягам от вси4ки за 1 седмица да си по4истя мозъка.....а пък ако съм на мястото на Йо, веднага ще побегна за Рим да видя вси4ко ли е наред  Laughing

Жалко, но тя е прекалено отговорна. При това има и самочувствието - още в първа серия каза: "Сега съм тук, всичко ще се оправи" (говореше за финансовите проблеми). При това се вижда, колко е "компетентна". Наистина да си ходи в Рим, да се скрие там от всички и да не се вясва поне година.

# 18
Здравейте Момичета!
Първо искам да изкажа възхищението си като  жена  към Жената Туба за избора й като Посланик на добра воля към Уницев!!
Браво ,Евала Ашколсун!!Как успява това момиче,откъде има толкова сила и енергия./Това си е голям ангажимент+близначките +убийствените снимки на сета +рекламите  
Второ доволна съм от себе си ,че съм далеч от мазохизма ,да гледам сериал или филм,който не харесвам и да се само наказвам ей така за спорта  .
Гледам Кпа с огромно желание и интерес. За мен сценария си ОК/смалкиизключения,/особено в сравнение с другите на екрана  в момента в Турция, казвам го с чисто сърце,защото имам поглед  и върху други дизита Карагюл,Карадайъ, ВВ, КСШ-само 1епизод,Чучулигата и ПО/и не си позволявам да го сравнявам с героите от Карадайъ ,защото те са различни историята е различна и т.н,Нито пък се връщам назад за да съпоставям актьорите и историите с Аси или КВФ. Просто гледам и се наслаждавам особено на Туба и Енгин
Моето мнение от гледаното
 -репликите на Зерин  ми подсказват ,че Аслъ не е дъщеря на Ахмед
-За Откраднатите пари от касата -според мен е Бора
От разговора между Али и Тайар става ясно ,че убиецът на Ахмед не е Таяр нито пък неговите хора
-а убиецът на Сибел е  Метин и обкръжение
Аз не упреквам Елиф ,че се поддаде на чувствата си и действа импулсивно,макар че не ми  
хареса идеята й да отиде до къщата на Йомер,но пък се чувстваше много самотна в безизходица от натиска на Метин.А Йомер е човека ,на който вярваше и който  единствен я попита" как се чувства"
Не упреквам и Йомер ,че се държи свенливо объркано ,та той няма тази  рутина

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 20:39 от Maya@

# 19
Май4е  Hug а кой е Бора?  newsm78

# 20

Фантазия, видях това, което ме попита за devren. Не знам тук в какъв смисъл го използват. То си е по-скоро икономически термин, има значение и на период, време. Може да си е някакво полицейско обръщение.

# 21
  • софия
Цитат
Моето мнение от гледаното
 -репликите на Зерин  ми подсказват ,че Аслъ не е дъщеря на Ахмед
-За Откраднатите пари от касата -според мен е Бора
От разговора между Али и Тайар става ясно ,че убиецът на Ахмед не е Таяр нито пък неговите хора
-а убиецът на Сибел е  Метин и обкръжение
много интересно.  Peace
това ние,  дето бъкел не отбираме, ще го разберем с превода вероятно.... Peace

мерси за тази "подсказка" Hug

Май4е  Hug а кой е Бора?  newsm78
Финансиста  Peace

# 22
Мъжът ,който донесе парите с чантата на Елиф.Той работи в холдинга Денизер ,същия който знаеше и за скритата каса на Ахмед/според мен е внедрен от Таяр или действа в комбина с Аслъ

# 23

Май беше гл. счетоводител.Този който и каза,че фирмата фалира и, и носеше сака с парите в последната серия! Peace

# 24
Извинявам се за повторението.Ама откъде ми дойде на ум тази глупост с гл.счетоводител? newsm78 Ужас.

# 25
  • софия
Мъжът ,който донесе парите с чантата на Елиф.Той работи в холдинга Денизер ,същия който знаеше и за скритата каса на Ахмед/според мен е внедрен от Таяр или действа в комбина с Аслъ
между другото, само той знаеше за тази каса. Никой друг.
Освен това там нямаше нищо ценно, нито пък важни документи. Само снимката на Сибел.  Peace
това си е пушка от всякъде

# 26
между другото, само той знаеше за тази каса. Никой друг.
Освен това там нямаше нищо ценно, нито пък важни документи. Само снимката на Сибел.  Peace
това си е пушка от всякъде
Да мила ,
и който винаги казва на  Елиф,че няма пари ,фирмата е пред фалит.....
ето такива дребни дейтайли са основните стъпки в сценария ,Самитетуркини кзават ,че днес ще повторят серията ,защото в онлайна тече ,бързо и като се изпусне една дума от контекста се разбира грешно 

# 27

Приемате ли нови членове ,
Бих искала да се присъединя към клуба на Аслъ

# 28
разбрах Peace

Ана, финансист, гл с4етоводител...все тая  Joy Joy Joy
този ми е 4ок съмнителен  Peace

зна4и викате 4е Мето е гътнал Сибел  newsm78
и аз така мислех 4е Сибел е негова работа, мисля си да не би и Ахмет да е негова работа също ...това май го бях споделяла и преди  newsm78

# 29
Та като пиша за стъпките да продължа- но с единствена уговорка -
че това което пиша е мое виждане и според мен
стъпките  не подредени по време и значение:
-Погледа на Левент към прозореца/стаята на Елиф-за в бъдеще -играта на Бахар ще се превърне в реалност .Левент ще има чувства към Елиф-

Думите на Йомер към Сибел/на гробищата , "Ти си в сърцето ми от деня в който те видях и така ще бъде ,само ти можеш да се отскубнеш от там" Това значи ,че самата Сибел ще се изтръгне от сърцето на Йомер,с деянията си в миналото " Но въпреки всичко той ще се влюби в Елиф преди да разбере истината за Сибел

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 21:28 от Maya@

Общи условия

Активация на акаунт