Бихте ли заминали сами на екскурзия?

• 15 982
  • 197
  •   1
Отговори
# 75
За кой месец е планувана отпуската ?

# 76
Мечтая си да отида сама на почивка. Морска. Киндъла, цигарки, кафе и винце да се намират около мен Crazy Няма да ми се случи скоро....

# 77
 Praynigведнагически бих изчезнала ,без да се замисля.

# 78
 Красива Белла за юли е , баш за най - големите жеги.  В интерес на истината това е периода най - беден от предложения , повече преобладават офертите за море.

# 79
Сама не бих отишла на екскурзия,
само селфита ли ще ми са снимките  Laughing
а постоянно да досаждам на някого да ме снима...
На почивка обаче - може би да...

# 80
Хахах леле аз и по снимки не си падам , 2-3 за фейса да отбележа събитието и повече не ме търси. А пък ако замина сама ще направя сефтето и за селфитата , че  там съм изостанала. Ама нека да ми е зле първото ми селфи с Колизеума за фон Grinning

# 81
Аз където и да ходя правя снимки на нещата, които виждам, не на себе си. Себе си се гледам често в огледалото.  Laughing

# 82
  • София
Мечтая си да отида сама на почивка. Морска. Киндъла, цигарки, кафе и винце да се намират около мен Crazy Няма да ми се случи скоро....

+1  Sunglasses Но без цигарките, че вече не пуша, и да е бира вместо вино.
Иначе киндъл-а, книгата, морето. Ехх, кеф..

# 83
  • София, България
Има си и негативи в самотното пътуване - ето аз съм се настроила да ходя на обиколка на Италия в началото на юли. За единична стая ми искат с 320 лева отгоре, доста неприятно! Иначе други притеснения нямам, програмата е толкова натоварена, че ще е само тичане и припадане в леглото.

# 84
Почивала съм 2 пъти сама, един път в България, един път в Италия, не съм имала по - хубави почивки, мечтая си да мога пак да зарежа всичко и да замина, поне за седмица.

# 85
То си е до човек според мен. Аз лично смятам, че бих си изкарала добре сама и бих отишла. Не на организирана екскурзия, но това е друг въпрос. Така че ако е нещо, което искаш и смяташ, че ще се чувстваш добре отивай.

# 86
Здравей Simple Smile
И аз бих те посъветвала да отидеш..Преди да се омъжа съм ходила сама на екскурзии-и в България,и в чужбина и от опит ти казвам, че почти винаги има някой сам и се намира компания....Не ми се вярва някой нещо да каже за това - а бе то семейни ходят сами, а ти се притесняваш..
Аз като се записвах, питам - има ли някой сам, или сама жена с дете и така..казват ми, запознаваме се и така....Или ако няма, гледай в началото да се присъидиниш към някоя компания...Е, ако не искат няма да досаждаш,разбира се,но винаги има някой...
Даже съм била свидетел как тръгват компании, изпокарат се на екскурзиите и всеки тръгва сам Laughing
Не си проваляй почивката заради такива предразсъдъци.... Peace
Приятна почивка и да разказваш като се върнеш  bouquet

# 87
Има си и негативи в самотното пътуване - ето аз съм се настроила да ходя на обиколка на Италия в началото на юли. За единична стая ми искат с 320 лева отгоре, доста неприятно!

Ама за колко нощувки са тези пари отгоре, не са за една нощ предполагам Wink И в Бг да си сам в стая, пак спането ти е с 30% по-скъпо.

# 88
  • София, България
Има си и негативи в самотното пътуване - ето аз съм се настроила да ходя на обиколка на Италия в началото на юли. За единична стая ми искат с 320 лева отгоре, доста неприятно!

Ама за колко нощувки са тези пари отгоре, не са за една нощ предполагам Wink И в Бг да си сам в стая, пак спането ти е с 30% по-скъпо.

Не съм делила пътуването на такова в България и в чужбина, писах като общ негатив по-скъпата цена. Разбира се, че не е за една нощувка.

# 89
Отивай!
Ходила съм два пъти сама на екскурзия като едната беше много далечна и сравнително дълга. Беше страхотен кеф. С удоволствие бих пътувала отново сама.

Общи условия

Активация на акаунт