В момента чета ... 29

• 41 042
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
По детските му не съм спец  Simple Smile
Предполагам, че пак ще са добри  Hug

# 46

За колко големи деца става тази книжка?

# 47
mijjjka, вероятно ще я прочета паралелно с дъщеря ми, когато посегне към нея, но разгръщайки я ми изглежда чудесна, дано издадат и другите му книги.

_dexter_, както казах още не сме я чели, но според мен от 8 г., дъщеря ми е на толкова, горна граница обаче не мога да определя точно, може би 11-12 г., а и то си зависи от детето. Ето тук може да разгледаш странички, за да добиеш представа. Ето и едно ревю - http://detskiknigi.com/pra-ts-praha-t-na-doktor-proktor/. Peace

# 48
Сиси, благодаря за мнението Simple Smile. Проетох откъса, харесва ми. Моята дъщеря е на 7 и в момента й чета поредицата на Кресида Коуел за Хълцук и остров Бърк - много е запалена и много й харесва. Така като гледам, сигурно ще хареса и д-р Проктор Simple Smile. Чудех се утре дали да минаваме с нея през Сиела, защото пак ще иска книжка, а напоследък посъбрахме доста и гледам да се въздържам. Но и да минем, сега имам идея какво да вземем Simple Smile.

# 49
_dexter_ , обаче утрешното намаление на Ciela от 50% е само за книги на тяхното издателство!
Скрит текст:
Те нямат много детски като цяло - http://ciela.bg/books/category/52/ За вашата възраст мога да препоръчам "Мистър Фини..". Иначе хубави са и трите книги на Стивън Хокинг, продължението на Вълшебникът от Оз. Аз ще взема този път сигурно "Тими Провала" и "Приключенията на мечето Терлилик", отдавна се чудя за Унки Марлюнки...

# 50
За намалението знам, просто книжарница Сиела във Варна ни е по пътя за Морската градина и честичко я навестяваме, дори без да купуваме Simple Smile. Мислях утре само да поразгледаме, ей така - заради атмосферата на празника Simple Smile, но си знам какво ще стане.... И ако така и така ще се купува книга, защо да не е тази Simple Smile?

# 51
  • София
Момичета, някоя от вас има ли "Чуй ме" на Маргарет Мацантини в електронен вид?

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 12:01 от .♥.Петя.♥.

# 52
За намалението знам, просто книжарница Сиела във Варна ни е по пътя за Морската градина и честичко я навестяваме, дори без да купуваме Simple Smile. Мислях утре само да поразгледаме, ей така - заради атмосферата на празника Simple Smile, но си знам какво ще стане.... И ако така и така ще се купува книга, защо да не е тази Simple Smile?
Много харесвам атмосферата и персонала им, лятото и аз ден през ден съм там  Laughing Надявам се през август пак да повторят промоцията  Flutter

# 53
# 54
Скарамуш, благодаря за темата!

Нямам време за четене. Чета едно подобно на барон Мюнхаузен. Като го дочета, започвам новата книга на Маринина!

Ух, как не ми се тръгва!  Confused

# 55
Аз приключих с "Пентаграма" - 5/5  Mr. Green
Буквално я изгълтах  Laughing
И тази книга на Несбьо не ме разочарова!!! Напрегната, готина, перфектно написана книга! Абсолютна dark скандинавска психария!
CAUTION: Не я препоръчвам на нежни и раними души, както и на хора със слаби нерви  #Silly

Разбира се, продължавам серията с:

Hug

# 56
Мижка, случайно да имаш Последното изкушение на Вал? Май вече я няма никъде, а ми се иска да я имам или поне да я прочета Sad Чела съм Кървав лабиринт, хареса ми. Имам Изгорени мостове и Скритият пожар, които още не съм чела. Хвърлила съм око и аз на Несбьо, ама когааа  Blush

# 57
Не, имам други нейни вкл. Изгорените мостове, но не и тази
Между другото това ми е първа среща с авторката  Blush

# 58
Ще се радвам да чуя мнението ти за тази, а и за следващите, които ще прочетеш  Peace

# 59
Merry "Последното изкушение" я има в продавалник.

Общи условия

Активация на акаунт