Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои книги хората във форума съжаляват, че са прочели?
Кои са някои от любимите книги на хората във форума?
Какви са мненията за книгите на Карлос Кастанеда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои книги хората във форума съжаляват, че са прочели?
Форумът съдържа различни книги, за които участниците изразяват съжаление, че са ги прочели. Някои от тях включват „Победителят е сам“ на Паул Коельо, „Изгубеният символ“ на Дан Браун, „Пътят към щастието“ на Хорхе Букаи, „Голият обяд“ на Уилям Бъруоз, „Аномалия“ на Людмила Филипова , "Шифърът на Леонардо" от Дан Браун, "Облакът Атлас", "Джинджифиловата къща", "Щастливите хора четат и пият кафе", "Гроздовете на гнева" на Стайнбек, „Тютюн“ и „Падналите ангели“.
-
Кои са някои от любимите книги на хората във форума?
-
Какви са мненията за книгите на Карлос Кастанеда?
Мненията за книгите на Карлос Кастанеда варират. Някои ги смятат за ню ейдж псевдонаука, докато други ги намират за провокиращи размисъл. Професионалистите твърдят, че тези книги може да са причинили повече вреда на индианците, отколкото всеки друг бял завоевател. Въпреки това има и хора, които вярват, че книгите на Кастанеда са просто забавление и нищо повече.
-
Кои книги се споменават в дискусията?
-
Какво е мнението за книгата "50 нюанса сиво"?

Абсолютно не моя книга

Аз също не успях да прочета историята на Мечо Пух, а Лиляна е права, че на филм е много по-интересна. Относно "Малкият принц" чак да съжалявам, че съм я прочела не, но не остави у мен такова огромно впечатление, каквото очаквах имайки предвид колко е възхвалявана тази история.