След A.Ş.K. в очакване на новите проекти на Хазал Кая - *Тема 15*

• 78 635
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  Добро утро Hugмакар,че при нас е дъждовна събота Sad

Снежи, за одата Wink Wink ами нещо ме напъна от вътре,а и нали е химн на Обединена Европа Grinning

аз видях и други снимки на Мехмед Hug Hugв цял ръст Grinning бял костюм и черна риза ooooh! ooooh!
ей класика,но наистина с този дрескод са го върнали в началото на 70-те Crazy
 Не зная за какво точно ще е филма,но тази Хюмейра е май доста любима артистка на режисьора и е играла в почти всичките му филми,който е снимал последните години  newsm78 newsm78
  Да ни е хубав денят  Heart Eyes

# 106
Добро утро. Hug Hug Hug

Аа, ясно, МариолкаHeart Eyes аз си помислих, че има някакъв специален повод.  Wink Благодаря за поздрава.   bouquet Трябваше по-рано да благодаря, ама питам... ooooh!

Филмът, в който участва Мехмет Гюнсюр, ще е биографичен! Разказва животът на певицата и актрисата Хюмейра Акбал.  Wink Тук има кратко инфо за нея. Hug

http://www.kino-teatr.ru/kino/acter/w/asia/197026/bio/

Хубав ден.  bouquet

# 107
Добър ден. Hug Hug Hug

Госпожицата ни нещо се покри пак, може да почива нейде, скрита от папараците. Eдна снимка, която не съм виждала, от моята мъка и любов "Последното лято - Балканите".  Sad

Приятна неделя ви желая.    bouquet

# 108
  Снежи   bouquet  bouquet  bouquet
  ами супер покрита и нещо ми се струва,че е някъде на пътешествие извън ТР  newsm78 newsm78

# 109
Пак не е по темата, ама... снимките на Мехмет Гюнсюр.  Wink Много симпатичен актьор. Peace

http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=221931

# 110
  Е, няма,няма новини и изведнъж изскача някой бомба хабер

Nebahat Çehre ve Hande Doğandemir Hazal Kaya’yla Aynı Dizide Buluşuyor !

Sezonun yenileri ortaya çıkmaya başladı. Bilgilerine yetişmek imkansız hale geliyor. Her gün yeni yeni isimler,diziler derken arada kaçırdıklarımız da oluyor elbette.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Hazal Kaya ve Burak Özçivit‘in yeni bir yapım için Ay Yapım’la anlaştıklarını yazmıştık. Bunun iddia olduğunu söylemiş ; kesinlik belirtmemiştik.

O günden bugüne basında çıkan haberlere herhangi bir yalanlama gelmediğine göre  ; olayların doğru olduğunu ya da olabileceğini söylemek zor değil.

Bu sürprizli ekibe ; 2 önemli isim daha katılıyor.

Kara Para Aşk dizisinden ayrılan Nebahat Çehre ve Güneşi Beklerken‘le yıldızını parlatan Hande Doğandemir…

Nebahat Çehre’nin Burak Özçivit’in annesi rolü için düşünüldüğü, Hande Doğandemir’in ise sırf bu dizi için imaj değişikliğine gideceği belirtiliyor.

Ekibin fena olacağı şimdiden belli.

İlerleyen günlerde daha net bilgilere sahip oluruz ve buralardan yazarız elbette.

Takipte kalın efendim…

20 Temmuz 2014 Pazar,

Доколкото схващам  Shocked Небахат и Ханде Доандемир влизат в серияла,за който спрягат Хазал,че ще играе с Бурак  newsm78 newsm78 Небахат ще бъде майка на Бурак  Crazy Crazy
  другото май...бля бля,че стягат екипа от Ай Япън  Crazy Crazy Crazy

# 111
  Хайде и една скалъпена от Гечето  Wink Wink Wink

Hazal Kaya'dan sevgilisine büyük jest

севгилито на Хазал -голям жест  newsm78 newsm78 newsm78 какъв не ми е ясно освен,че пишат и за участието на Али Атай във филма "Лимотата" newsm78 newsm78

Güzel oyuncunun sevgilisi Ali Atay'ın filminde rol alacağı öğrenildi.Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri’nde Türkiye’deki kadar şöhreti olan genç yıldız Hazal Kaya, bu sezon da pek çok yapımcıdan dizi teklifi aldı.Ancak Kaya, henüz herhangi bir dizi için anlaşma yapmadı. Güzel yıldızın Adal Film adlı şirket kuran sevgilisi Ali Atay’ın filminde rol alacağı öğrenildi.Atay, Ertan Saban’la Serkan Keskin’i oynattığı “Limonata” filminde ilk kez yönetmen koltuğuna oturdu.

стара,но хубава снимка  Crazy Crazy

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/hazal-kayadan-sevgilisine-buyuk-jest?p=2

Снежи Hug Hug я мЪ светни за жеста,че нещо не ми е ясно  ooooh! Crossing Arms

# 112
  Ей,ама как си пишат новините ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 От цялата по-горна дописка единственото ценно е,че Али Атай е седнал на режисьорския стол за снимането на филма "Лимоната".
   Еми, дамо му е успешен дебюта като режисьор Peace Peace

http://www.sacitaslan.com/hazal-kaya-sevgilisinin-filminde-oynay … cak-haberi-206455

#Crazy #Crazy #Crazy

# 113
Здравейте и от мен   newsm68
Определено на феновате им хареса идеята за партньорство м/у Хазал и Мехмет, защото колажите валят:

# 114
Добро утро. Hug Hug Hug

МариолкаHug мерси за новините.   bouquet  Статийката за Бурак я има, в малко по-различен вариант, и в темата на "Чучулигата", ама не мога да разбера Бурак с двете ли ще играе, или се спряга една от двете за негова партньорка?!  newsm78 Пък за севгилито разбирам, че ще участва някъде си с Лимоната филма, ама жестът какъв е... хич не ми става ясно.  Mr. Green Обаче там пише, че Хазал е казала -не- на досегашните предложения, пък дали става въпрос и за сериала с Бурак, кой знае.  ooooh! Към средата на август всичко ще се изясни, като се разпръснат по сетовете. Wink Grinning

Бамби, Hug  bouquet

Хубава нова седмица.  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
  Здравейте  Hug Hug
  Снежи,за кафето и мнението за новините  Hug
  Бамби  Hug Hug по-лошото е,че за Мехмед май вече нищо не пишат  #2gunfire #2gunfire
  А и наистина ще чакане другия месец разпределението по сетовете  Whistling Whistling

# 116

Снежи   love001  love001аз викам да свикваме Whistling Whistlingда не сме изненадани Wink Wink Wink Wink

# 117
Добро утро. Hug Hug Hug

Мариолкаbouquet

Мда, не знам дали и Хазал не е сключила договор с него?!?  newsm78 Нещо такова четох някъде, ама не мога да се сетя къде беше.  Peace Това с договорите, с която и компания да е, ми се струва много... ограничаващо, да не кажа друга дума.  ooooh! Дано не съм разбрала правилно и момичето ни да е волна птичка, за да има право на избор. Praynig Praynig Praynig

Приятен ден.  bouquet

# 118
  Добро утро  Hug Hug Hug
  Снежи за кафенцето  Hug

ами нещо съм супер издразнена и то заради това  #2gunfire #2gunfire
 в неделя точно от ей този дописник Anıl KOLDAŞ излезе с новината за съвместното участие за Хазал,Бурак,Небахат и Ханде ooooh! Mr. Green
http://www.televizyondizisi.com/index.php/nebahat-cehre-ve-hande … usuyor/208564/49/

и снощи е пуснал ето това пак по този повод
http://www.televizyondizisi.com/index.php/hazal-kaya-ve-hande-do … g-gibi/208731/14/

то с гуги ми излиза,че всичко това предизвикало огромен пожар,ама май било само слух
  тези на слухове ли си пишат хаберите и каква им е целта да пускат партенки не ми е ясно newsm78 newsm78
  А за себе си ,мога да си призная,че от споменатите сценаристки и режисьор за серияла на Бурак-никак не съм впечатлена и не ги харесвам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
  Е, ще видим как ще се развият събитията,но Снежи е права,че май само на снимки от сет може да се вярва,че нещо е истина  Peace Peace Peace

# 119
Здравейте и от мен   newsm68
Определено на феновате им хареса идеята за партньорство м/у Хазал и Мехмет, защото колажите валят:

Бамби   love001  love001  love001  love001
  ей този вариант много ми харесва  newsm44 newsm44 newsm44
 а за него нищо не пишат newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт