След A.Ş.K. в очакване на новите проекти на Хазал Кая - *Тема 15*

• 78 637
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро. Hug Hug Hug

И аз нещо такова разбирам, Мариолка.  Hug Не знам дали да съжалявам, щото сценаристките не ми харесват и без това. Wink Peace

Загледах се по "Черна роза", демек "Карагюл", който го излъчват по ТВ 7... ама то страшна анадолска история...  #Crazy Направо тъпо ми стана, че сериали с подобна тематика имат толкова висок рейтинг, а други читави, поне според мен, си заминаха.  ooooh! Така че Хазал да връзва забрадката и да не ми се праЙ на модерна жена. Joy Joy Joy

Хубав ден.     bouquet

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 12:53 от ·٠•Snejka•٠·

# 121
  И аз днес да се включа Wink Wink Wink
 Ей  ooooh! ooooh! ooooh! що така всички се дърпат и не искат да играят с Бурак  Wink Wink Wink
  ето и дописка,че Ханде Доандемир е казала,че няма никакви договорености с продуценти и лошото за феновете е,че иска да си почива до Нова година
http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=221964
  но може и да си промени решението  Laughing Laughing Laughing
  Снежи, Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes що тъй не ти лягат тези анадолски драми на сЪрце  newsm78 newsm78 newsm78 нали трябва да изпълняват заветите и директивите за художествено образОване на масите според мераците на Бащицата  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТи пък такива традиции да не уважаваш Crazy Crazy Crazy
  Е,като не ти се нрави ти препоръчван Улан Истанбул Party Party PartyТакива изцепки няма свежа комедия,девойките съвременни,а двамата младежи направо ме  #Crazy #Crazy Crazy Crazy с добра игра  Crazy Crazy

ей този:Erkan Kolçak Köstendil ,Еркан Колчак Кюстендил  newsm78 newsm78

тоЗ Кюстендил е от Бурса  newsm78 newsm78 newsm78 да няма някаква българска жилка,че точно там има голяма диаспора от изселници точно от БГ,макар,че е роден/1983 г./ преди голямото преселение през 1989 г. от БГ.
  ами,че и разнородни интереси има..снима късометражни филми ,за които е получил награди за сценарий,операторско майстортво,за най добър режисьор и най-добър филм  Naughty

а тази снимка е от Itirazim Var-филма..имал е участие там

и Каан Йълдъръм:

роден е 1986 г. в Истанбул ,а е завършил : Лондонския Brunel University-маркетинг  Wink Wink Wink

малко снимки от сета им  Crazy Crazy Crazy

ей тез У серияла ще се залюбят май..поне той бая го тресе ревността от Салих Бадемчи  Hug Hug
/който е в комедийно амплоа и ми харесва  Hug

ей за тази какво  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

а в последната серия направиха страхотен дует с Шебнем Бозоклу  Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug

# 122
Добро утро. Hug Hug Hug

Мариолка,  Wink тцъ, не ми се нравят.  Crossing Arms Благодаря за изчерпателната информация,   bouquet ама като няма превод, не ме блазни гледането.  Peace Сега се разтоварвам с "Новите съседи" по БТВ-комеди.  Joy Joy Joy

Момъкът е Кьостендил, това -о- с точици отгоре, не е -ю-. Wink Направо почти сА специализирах по турски правопис,  Joy Mr. Green ама гледане с разбиране, не ми се отдава още. hahaha hahaha hahaha

Хубав ден.  bouquet

# 123
Добро утро. Hug Hug Hug

Нищо ново за Хазал, да му се не види. ooooh! Съвсем потъна това момиче. Sad И вас ви няма...  Sad ooooh!

Приятна неделя.  bouquet

# 124
  Снежи  Hug Heart Eyes
благодаря за пожеланието,ама ми е доста топло ooooh! Crossing Arms
  Ние не сме потънали,за разлика от патронесата Crazyно си права,че няма никакви новини за нея ooooh! ooooh!
  Хубав ден   bouquet

# 125
  Хм,единственото,което намирам като нещо ново е заглавието на серияла,за който спрягат Хазал ,че ще играе:Yolunu Kaybeden Bir Aşkın Hikayesi
 то с гуги и да има май някакъв смисъл като превод ми се струва,че е:Изгубените по пътя на една любовна история Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Май хем драматично,хем доста дълго newsm78 newsm78 Не съм и сигурна  newsm78 newsm78дали ще стартира от септември,но като няма нещо реклама и други новини  newsm78 newsm78 newsm78или от септември ще започнат да снимат и старта ще е по късно от обикновено  newsm78 newsm78 newsm78

# 126
  Понякога по темите се пише за страничните занимания и хобитата на наши познайници  Wink Wink Laughing Laughing Laughing
  та да споделя и за едно от хобитата на Джан Бономо-дружката на Хазал от миналата година
 Джан е страстен играч на картовата игра Magic: the Gathering,която се появява през 1993 год. ,а явно е голям фен на фентазита и магии  Wink Wink Wink

така изглеждат картите:

а Джан в Москва на турнир:Moskova Grand Prix

а това е от Милано

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 127
 Ехааа... newsm68 newsm68 newsm44 newsm68
 това чаках от доста време Hug Hug Hug туит от Фурканчо

Hazal Kaya'nın yeni dizi haberlerini ben de sizler gibi okuyorum. En doğru bilgileri yine sizlere vermeye çalısacağım

ами доколкото можах да разбера ooooh! ooooh! ooooh! и той сега разбирал и четял за новия сериял на Хазал,но ще се постарае да даде точна информация Hug Hug Hug
  а дано,че момчето от близо месец е с почивка ooooh! ooooh!

# 128
Добро утро. Hug Hug Hug

МариолкаHeart Eyes благодаря за новината.   bouquet  Чакам разследването на Фуркан, да видим какво ще научи.  Wink Мерси и за инфото за Джан.  bouquet

Приятна нова седмица.  bouquet

# 129
Добро утро и успешна нова седмица на всички. Hug Heart Eyes  bouquet

Върнах се от планините и горите, където няма интернет.

Снежи, Hug Heart Eyes  bouquet
Мери, Hug Heart Eyes  bouquet
Бамби, Hug Heart Eyes  bouquet

Момичета Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря за интересните неща, които сте споделили. Харесвам и Мехмед Гюнсур, и Бурак Йозчивит и ще ми бъде приятно, ако слуховете се окажат истина. Дали Хазалка ще се появи на екран през септември, в най-скоро време предстои да разберем, т.к. обикновено снимките започват през август.
Много е труден изборът, защото за да е успешен сериалът, трябва да е по мотиви на Ердоган. Поне засега. Отдавна очаквам последния епизод на сериала му. Дано стане по-скоро.

Мери, Hug Heart Eyes не ми се вярва нашето момиче да сложи забрадка и да чисти боб и леща.

За царевичната коса си спомням, че се препоръчва за лекуване на по-леки форми на диабет.   

Журналята не спират да използват Хазал, за да се саморекламират.

# 130
 Здравейте  Hug Hug Hug smile3534 smile3534 smile3534

За Петрова   bouquet

и да не се губи по горите  Wink Wink Wink

# 131
 От днес е хабера  Hug Hug
HAZAL KAYA İLE MEHMET GÜNSÜR'ÜN BÜYÜK AŞKINI KONUŞACAĞIZ
хе,хе..Хазал ще има голяма любов с Мехмед Гьонсюр  Hug Hug Wink Wink

Oyuncu Hazal Kaya, Adını Feriha Koydum dizisinden sonra dikiş tutturamamıştı. Yapımın ardından oynadığı ‘Balkanlar’ ve ‘A.Ş.K’ dizisi kısa sürede reyting kurbanı olan Hazal Kaya, yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl’ın Şehzade Mustafa’sı Mehmet Günsur’la iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Ay Yapım’la el sıkışan Hazal Kaya, dizide farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. ‘Yolunu kaybeden

bir aşkın hikayesi’ sloganından yola çıkarak televizyondaki yerini alacak olan yapımda Hazal Kaya ile Mehmet Günsur, birbirine âşık iki sevgiliyi canlandıracak.

Senaryosunu şu sıralar ‘Güllerin Savaşı’ dizisini kaleme alan Melis Civelek ve Sırma Yanık’ın kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Andaç Haznedaroğlu oturacak.

но режисьора и сценаристите са същите  Whistling Whistling Whistling

или ето този текст:
1-BURAK ÖZÇİVİT

2-MEHMET GÜNSÜR

Her ikisinin de geçtiğimiz sezonu bolca çalışarak ve yorularak geçirdiğini düşünürsek ; hemen bir diziyle ekrana dönmelerini bekleyemeyiz.

Ama gelen bilgiler bu iki isimden birinin bu rolü kabul ettiği yönünde…

Hazal Kaya‘nın yeni dizisindeki partneri bir son dakika sürprizi olmaz ise ; MEHMET GÜNSÜR olacak.

Geçtiğimiz sezonu Muhteşem Yüzyıl‘ın Şehzade Mustafa’sı olarak geçiren Günsür performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

Dizinin genel hikayesi,ismi,kanalı ve cast ekibi gibi ayrıntıları belli olmadan başrollerinin belli olması ilginç bir durum…

Bakalım bu ikili nasıl bir hikayede performans sergileyecek ?

Göreceğiz.

Anıl KOLDAŞ

всъщност май Бурак отпада  newsm78 newsm78 така ли да го разбирам  newsm78 newsm78 newsm78 Whistling

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 15:35 от mariola_sha

# 132
Петрова,  Heart Eyes добре си ни дошла.    bouquet

Мариолка, Hug  да, ако се вярва на написаното, партньорът на Хазал ще е Мехмет Гюнсюр.  Wink Доволна съм, ако е истина. Party Сценаристките са кофти, но пък ще е продукция на Ай Япъм, а техните не ги спират лесно. Wink

# 133
Хазал с фен в Акчай (Балъкесир, Турция). Wink

# 134
Добро утро.  Hug Hug Hug

Вече и в дизито - Hazal Kaya ve Mehmet Günsur Aynı Dizide! Wink

http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=222014

Хубав ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт