След A.Ş.K. в очакване на новите проекти на Хазал Кая - *Тема 15*

• 78 668
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро.  Hug Hug Hug

Сарп може и да откри причини не само да е гневен на Халис, а казват и... че кръвта вода не става.  yes

Така си е, а и все си мисля, че ако все пак Халис е бащата на Сарп, има някаква причина за изоставянето му.  newsm78 Не, че смятам, че има основателна причина за такова нещо, но имам предвид, че не е знаел за съществуването му.  Peace Халис ми изглежда добряк, поне на този етап.

Трета серия с руски субтитри. Hug

https://vk.com/maraldizi?z=video22733233_171121837%2F329256f001ba757b30

Wink

Приятна нова седмица!     bouquet

# 661

Спорна нова седмица и лека вечер в понеделник и от мен!

Снежи,   Heart Eyes Hug
Благодаря и за 3-ти еп. с руски субтитри.
Зарани,  Heart Eyes Hug

Снежи, по повод Халис, и аз имам такова усещане- добряк е май.  yes
Ще заложа, че му е баща- пък да видим ще бъда ли изненадана.  hahaha hahaha

Отдавна не бях гледала сериали в процес на снимане и това гадаене за развоя на сюжета го бях позабравила.
А то е също интересно и вълнуващо- щото държи мислите активни за случващото се в историята.  newsm78
И е част от магията на самото гледане. Grinning

Сарп, че обича Марал- нямам съмнения, но е много противоречив в показа на чувствата си.  ooooh!
Тя и затова Марал е объркана на моменти. #Crazy Joy
Да, има си своите основателни причини и той, но все пак-това не ми се нрави при него. Naughty Mr. Green
По-късно повече за Сарп, а и останалите.   typeuu

55 Scatter

# 662

Сарп прие предложението- на този етап нямаше възможност да откаже. Crossing Arms
Алтернативата- би означавала да се откаже от годините си назад и всички онези мисли и емоции-
вълнували го тогава, а и сега. Това време назад трябва да бъде прието от него, преодоляно,
трябва да намери своето място в живота му напред не като болезнен спомен... Rolling Eyes
а като спомен с който се е помирил. А това никак не е лесно, изобщо дори.
Затова и любовта му към Марал, опасността, че може да я загуби или да й навреди следвайки плана си-
не му стигна за сега това да се случи- да каже стоп и край.  Crossing Arms

И все пак на срещата ми направи впечатление, че Сарп не е и няма да позволи да бъде нечия пионка. Naughty
Показа, че той също има думата, че решенията и действията му ще зависят и от него. yes
Това ми хареса у него, щото даде ясно да се разбере, че няма да е така "лесен и удобен"
за чужди манипулации и използване. thumbsup

Трябваше да спечели доверието и да се сближи с Халис- мисия невъзможна,
но той се зае да я изпълнява. newsm78 Joy
Използва всеки удобен момент- забавно ми беше това с тортите,  Joy Joy Joy
голям зор докато му нацели вкуса на татенцето...  hahaha hahaha

Добре, че го разтърваха от техните хора там, явно не знае Сарп, че на чуждо място и керемидите бият...
та трябва да се внимава повече. Wink
Трудно му е да се въздържа  box ...ама и ставаше дума за момичето му...нямаше как. yes
Имаше при всеки техен разговор с Халис- скрит и по-дълбок контекст...хареса ми това.
Харесва ми и това, че сега и пред двамата има възможност да се "видят" по друг начин.
Да се усетят, а от там и да разбере всеки един другия. Щото всеки има своята истина, неминуемо е.

По отношение на Марал- ядосвам му се на Сарп- много е на... приливи и отливи. Mr. Green
В един момент мил, внимателен, а в следващ я попарва... буквално. ooooh!
Направи опит да й обясни, но не мисля, че начина бе този. Стой настрана от мен, върви си,
ще те нараня- е, ама това никакво обяснение не може да е.
Това е само начин да избягаш...от нужните наистина обяснения- а те са само истината, споделената истина.

Сцената на улицата...страхотна.  Heart Eyes
У него... борбата на емоциите- от една страна тези към Халис, а от друга тези към Марал.
Сблъсък на чувства и разум...и победата на любовта. Grinning
Малка победа за сега, но победа.  Two Hearts
Но уви, "войната" тепърва предстои. Crossing Arms

Много ми харесва приятелството им с Тасо. Grinning
Хареса ми и как все пак го накара да му прости, че сам е действал и се е срещнал с Яман и Пейкер.
Беше много интересен /и сладък/ когато Алара го постави в трудна ситуация пред Марал... hahaha Joy
Милият, без вина се почувства виновен и побърза да обясни на Марал... newsm78 Joy

Усмихва ме и отношението към майка му. Всъщност и тя, и нейната болка през годините-
също е част от мотивите му за това отношение към Халис.

Възхитена съм от играта на Арас, невероятен е.  yes thumbsup

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 20:49 от margita9

# 663

Добро утро и приятен ден, поздрави от мен!

Като гледам без да разбирам всичко влизам в свой собствен сценарий.  Joy
Вчера изгледах отново еп. 2-ри и 3-ти и установих, че съм изпуснала детайли smile3555
които са важни или поне не толкова маловажни както изглеждат на пръв поглед.  newsm78
Но за тях... вече довечера.  typeuu

А сега... сега... пожелания за страхотен ден и днес!   Hug

Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Two Hearts 55

# 664
Здравейте и от мен Hug Hug Hug Hug,

Марги Hug, има още малко да наваксвам с епизодите и ще се включа в коментарите, ти си дала точно причината, едно е да гледам картинки, друго с разбираем текст Grinning

Снимка от сета, явно са готин екип, имаше статия, по-скоро коментар от блогър, май newsm78, в която се казва, че Хазал е по-скоро в приятелска атмосфера и се чувства сред близки, отколкото бизнес и работа, явно работят в страхотна атмосфера  Heart Eyes За мен това е много важно, и се радвам за нея Peace Другото, което се споменаваше, е че като двойка със Сарп се приемат от феновете, и най-сетне, като че ли Емир е отстъпил мястото си на друг Laughing Този факт предизвика Фемирските фенове, но за мен е важно, че тя работи, има прекрасни колеги, с които е удоволствие да работи, и се чувства добре. Ето и нови снимчици от сета

И втори фрагман на 5 еп.

http://1001dizi.net/dizi_fragman?adsef=Maral

Хубав и слънчев ден!  bouquet

# 665
  • София
Сарп излиза на ринга

Резюме на 5 епизод

Sevgisine karşılık alamadığını hisseden Maral'ın Sarp'tan bir şeyler duymaya ihtiyacı vardır. İkilinin yolları Oytun’a verilecek partide kesişir. Ancak Alara, Maral'a yaptığını ödetmeye kararlıdır. İki kadın arasında yeni bir mücadele başlar.

Canan, Sarp’a bir an olsun nefes aldırmazken; Sarp, Yaman aracılığıyla, Oytun’un sırrını keşfeder. Akşamki boks maçı Sarp'ı intikamına hiç olmadığı kadar yaklaştırırken, asıl mücadelenin Oytun ile girecekleri Maral raundu olacağından habersizdir.

# 666
Зарани Hug

Ето и текста на английски, благодарение на Хелена от Hazal Kaya Only fan for English Speaker

Episode 5
Maral who is feeling that is not being responded in her love, needs to hear something from Sarp. They meet at the party that will be organized for Oytun. But Alara is determined to make Maral pay for what she has done to her. A new battle will start between the two women.
Canan doesn't leave Sarp on peace even for a moment. Sarp discovers the secret of Oytun with the help of Yaman. While Sarp who is as much close as he has never before been to his revenge, it's not aware that the real round of the evening box match will be Maral.
On air: 2 April 2015
by Helena

Супер изглежда Сарп Peace

Много красива и елегантна Джейда, много харесвам актрисата, въпреки че го играе злобничка Laughing

# 667
# 668
Здравейте отново за днес! hug

Джейн, Зарани,  Hug
Благодаря момичета- за инфото и снимките!

Джейн,  Heart Eyes
Наистина е малко трудно с разбирането.  Thinking
През три езика го гледам сериала...и накрая  пак се оказва, че не съм сигурна в разбраното.  Joy
То аз и на бг като гледам си обичам да си ги съчинявам нещата, а сега ли?! Wink
Слобявам за сега една обща картина, да видим дали ще е тази и на екипа. newsm78 Joy

Цитат
...Другото, което се споменаваше, е че като двойка със Сарп се приемат от феновете, и най-сетне, като че ли Емир е отстъпил мястото си на друг. Този факт предизвика Фемирските фенове...
Според мен Хазал не е Фериха, затова феновете на Фемир няма от какво да недоволстват. Wink
За мен тази сериална двойка- Емир и Фериха си е единствена и уникална.  thumbsup
Като такава възприемам сега и в момента и новата сериална двойка- Марал и Сарп.  Heart Eyes
Надявам се, тя да има същото невероятно въздействие за зрителите!
Даже вече вярвам, че го има! Two Hearts
А и е по-добре да се радваме на две страхотни сериални двойки, отколкото да ги конкурираме.   Kissing Heart
Поне аз виждам и разбирам така нещата, за себе си разбира се. Grinning

Цитат
...но за мен е важно, че тя работи, има прекрасни колеги, с които е удоволствие да работи, и се чувства добре...
Джейн, споделям напълно и аз!  newsm10 Hug

Тази вечер съм с Отново любов и ще намина по-късно! Лека ... Two Hearts 55 Scatter

# 669
Тази песен на Чечели, явно е любима на екипа, а и на мен Laughing

#‎BilgiÖnal‬ ‪#‎CankatAydos‬
Bizim Ekip En Güzel Ekip

https://vine.co/v/OLjFFz2vWJX

Ето и текста на english
Songa: Husran by Mustafa Ceceli
Despair
Once again the flowers inside me are fading away,
They will smile in another spring.
My exhausted heart, my exhausted dreams,
Are holding up against me, yet I am not defeated.
In my heart, there's always a hope,
always the same courage,
A voice from the inside says" Patience! Patience!".
In between all those dreams
In those years, the thing left behind for me....!?
Despair all again,
My heart cries out loud all the time,
It's a poison that I don't find courage to think of anything else,
Despair, my heart cries out loud
The cruel doesn't even see that I'm not defeated, Dear Lord!

Taken from http://lyricstranslate.com/

Марги Hug, и за мен Фемир е N1, но животът продължава и трябва да се гледа напред Peace
Приятно гледане на сериалчето , а на другите хубава вечер!  bouquet

# 670
Здравейте. Hug Hug Hug

Джейн, Зари, Марги,  Hug благодаря за всичко споделено.     bouquet

Оф, не ми се коментират Фемир феновете, само желая успех на Хазал, друго не ме интересува. Peace Praynig

Сарп май боксьор ще става...  newsm78

Превод на втория фрагман. Hug

Джанан: Колко си близка с този Сарп?
Сарп: Защо тя те пита това?
Марал: Защото ние сме...
Сарп: Какви сме?
Марал: Една от моите отговорности е да направя щастливо семейството на Луна.
Сарп: Що за парти е това?
Марал: Готвим парти за добре дошъл на Ойтун.
Дениз: Няма да позволя на никого да отнеме семейството ми. Това е добрата ми страна. Няма да искаш да видиш другата.
Ойтун: Нима мислиш, че не разбирам какво чувстваш към Марал?
Сарп: Има неща, които разбрах за вас.
Ойтун: Довечера животът ми ще се промени.
Сарп: Марал!
Марал: Какво има?
Сарп: Ти с Ойтун ли излизаш?
Халис: Някога мислил ли си за мен?
Ойтун: Аз съм по-различен от теб.
Алара: Ти винаги си толкова мил, за това си мисля.
Марал: Но филмът не свършва така.
Алара: А как свършва?
Марал: Накрая любовта побеждава.

# 671
Забавно клипче на Джанкат и "Алара" - Сближаването на Марал и Сарп.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy

https://vk.com/maraldizi?z=video-81126475_171078418%2F8c27ba2cf0beb62450

Снимки от 5 епизод.  Hug

Мдаааа, Сарп ще се боксира. Crazy

Зад кадър.  Wink

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 21:53 от ·٠•Snejka•٠·

# 672
Озетът на 5 серия. Hug

Марал, чувствайки, че любовта й е несподелена, иска да го чуе от Сарп. Пътищата на Сарп и Марал ще се пресекат на партито за Ойтун. Алара е настроена да се разплати за това, което Марал й стори. Между двете момичета започва противопоставяне. Джанан не дава на Сарп да поеме глътка въздух. Сарп с помощта на Яман ще се опита да разкрие тайната на Ойтун. Вечерният боксов мач приближава Сарп към отмъщението, но за това, че основният рунд с Ойтун ще бъде за Марал, той не знае.

# 673
# 674
Добро утро. Hug Hug Hug

Пуснали са и трети фрагман!  Hug

http://www.tv8.com.tr/video/maral-en-guzel-hikayem/maral-en-guze … m-3-tanitimi/4193

Превод:

Марал: Не е нужно толкова силно да се доверяваш на красотата, ще завехне и ще си отиде. Има много по-важни неща. Решителността, например.
Алара: Нека да видим коя е по-решителна.
Марал: Правилно!
...Той е поканил Алара на мача. А мен дори не ме иска.
Сарп: Познаваш ли това момче?
Марал: Трябва ли да ти се отчитам за всичко?
Сарп: Ще ми се отчиташ за всичко. Ще ми се отчиташ за всичко отсега, нататък.
Марал: Ааа! Защо?
Сарп: Искаш ли да разбереш?
Марал: Да!
Сарп: Защото си моя.

Брех, този Сарп... много важен. ooooh! Peace

Днес е денят на Марал. Wink Hug Да си пожелаем вълнуваща серия,  а като гледам фрагманите, такава се очертава да е. Wink

Приятен четвъртък! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт