Футболно лято - Бразилия 2014

• 36 057
  • 527
  •   1
Отговори
# 360
  • София
От осминафиналите най-интересни ми се струват Бразилия - Чили и Холандия - Мексико. За съжаление утрешните сигурно ще ги пропусна, но все пак тая надежда, че Чили ще успеят да излъжат домакините.

# 361
Ивайло Ангелов ми става все по-дразнещ и по-дразнещ. Ясно личат пристрастията му към Бразилия и най-вече към Неймар.

Иначе, Чили добре се държи. Надявам се по някакъв начин да успеят да мушнат още един гол  Laughing

# 362
Йес , йес  newsm44
успяхаа , бразилците продължават .
Ох , инфарк щях да получа при дузпите .

# 363
  • sf
Ууууф , егаси късметлиите  ooooh! ooooh! много ме е яд, знаех си ,че трябва да гледам направо финала  Rolling Eyes
Само Мексико ми останаха сега.

# 364
Ей, тия бразилци да са толкова антипатични, но поне Уругвай си заминават да правя компания на Суарес у дома.
Утре се надявам хората от ниската земя да ме зарадват, макар че Мексико също са ми симпатични.

# 365
  • София
Днес и двата ми отбора отпаднаха. Rolling Eyes Особено за Чили адски ме е яд, може ли 3 дузпи да изтърват. ooooh!

Дано утре холандците не заминат и те, че ще остана почти без отбори...

# 366
  • София
Много ми е тъжно за Чили - не, че съм им фенка, но пък Бразилия не ги обичам от дъното на душата си (отбора, не страната Grinning), а и Чили така хубаво играха, и накрая се издъниха на дузпите... Crossing Arms
Но пък се радвам за Колумбия - и то хубава победа. Дори вече се влюбих в танците им при гол, та след Аржентина, са вторият ми симпатичен латино отбор. Heart Eyes А първият гол на Родригез беше феноменален. Flutter

Днес съм за Мексико и за Гърция. Wink

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 09:24 от t1n43t0

# 367
И аз бях за Чили, хич не обичам отбори супер фаворити!
Да ви разкажа една смешна случка от снощното гледане на мач в заведение. Понеже имаше 3 телевизора и всеки предваше картината по различно време, съседния на нашия закъсняваше с около 10 секунди. Интерсно стана на дузпите - голът вече е вкаран и футболистите се радват, както и половината заведение крещи и след десест секунди започва да крещи другата част от заведението, горките научаваха новините последни! Много смешно се получи, даже част от компанията им беше по-удобно да гледат на закъсняващия телевизор и в началото се чудеха защо всички крещят, след като нищо не се е случило, та футболиста е още зад топката! Joy

# 368
След вчерашното мини изпадание на Копа Америка днес отново ще гледаме два латино отбора, твърдо съм за еврофутбола, но имам супер неприязън към Холандия, та няма да ги подкрепя по никакъв начин,.Стискам палци и на Гърция, макар и дузпата да беше спорна, то през целия мач мачкаха прехвалените звезди на Кот д'Ивоар, а сред тях и любимеца ми ЯЯ, доказателство са трите греди.
Жалко за Италия, Испания и Русия, това бяха отборите, които ми бяха симпатични, сега не знам за кой да съм, всички дето имам симпатии към тях си заминаха, може би ще подкрепям Гърция и Германия

# 369
  • София
Холандия са най-неприятният ми отбор, след това е Бразилия. Но, за разлика от Бразилия, която обичам поне като страна и като хора, в Холандия дори и това не обичам. Grinning

Германия са ми твърдият и единствен фаворит - както от самото начало. И Франция подкрепям, но евентуално ще се изправи срещу Германия на четвърт, така че... Sunglasses

# 370
За Франция имам залог за световна титла преди да почне шампионата още, прекарвам доста време в тази държава и по неволя гледах доста техни мачове от подготовката, затова реших, че мога да им доверя едни 20 евро Simple Smile)))
Това е и причината да гледам да не ги споменавам, от суеверие Simple Smile))
Холандия и аз като теб, нищо ама нищо не им харесвам, дори и държавата.

# 371
Какво са ви направили холандците, бе хора? А в Холандия ходили ли сте? Питам, защото ми е интересно и чудно откъде този негативизъм. Аз не познавам холадци и в Холандия не съм ходил, та не мога да ви противореча, но на това първенство те играят най-добрият футбол до сега, не си кривете душите. Защо пък са ви толкова антипатични? Аз съм за тях на осминафинала. Не харесвам особено латиноси. Само Уру ми харесваха и много съжалявам, че отпаднаха. Не може да се отрече, че головете и особено първия на Колумбия бяха изключителни, но някак си в съзнанието ми, може би робувам на клишета, това е страна на наркобарони, нещо, което е много отвратително.

# 372
  • sf
Аз ще кажа защо са ми антипатични едни или други отбори, без да съм ходила в държавите. като погледна отбора и не харесам нито един, значи не стават, аз така си избирам любимци  Joy Mr. Green

# 373
  • Пловдив
На мен пък ми харесват холандците, но не мога да отрека, че Мексико стояха по-добре първото полувреме и съответно имаха повече голови възможности. Очаквам интересно второ полувреме  Mr. Green

# 374
  • София
 Cry Толкова ме е яд за Мексико. И аз от непонасящите холандците. Само, че аз и Германия не я искам.

Общи условия

Активация на акаунт