Футболно лято - Бразилия 2014

• 36 056
  • 527
  •   1
Отговори
# 375
  • sf
По-разочароващо Световно не съм имала. Първо Испания, снощи Чили, сега Мексико толкова тъъъъпо  ooooh!  отщя ми се направо. ае да свършва вече. Няма даже за кой да викам . Ще стискам палци на Алжир  Mr. Green

# 376
  • София
Толкова ме е яд за Мексико, тоооолковааааааааааа!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А защо съм настроена срещу Холандия - говоря от опит, който предпочитам да не споделям във форума, но причина имам. Wink

# 377
  • bad@ss
Оле, колко пари смъкнах от Черепа покрай "Лалетата" - не е истина  Shocked
Напих се по повода  и ще си ги харча с кеф Joy

# 378
Ами и аз бях за Мексико, много са ми симпатични! Mr. Green
А холандците - по принцип ги харесвам, като изключим противния им треньор.

http://www.buzzfeed.com/mjkiebus/reasons-mexicos-head-coach-shou … ur-favorite-human
Ето ги и 21 причини Ерера да ни бъде любимец!

# 379
Какво са ви направили холандците, бе хора? А в Холандия ходили ли сте? Питам, защото ми е интересно и чудно откъде този негативизъм. Аз не познавам холадци и в Холандия не съм ходил, та не мога да ви противореча, но на това първенство те играят най-добрият футбол до сега, не си кривете душите. Защо пък са ви толкова антипатични?

Да, ходил съм и все още ходя поне веднъж на месец в Холандия, антипатични са ми, заради омразата им към нас българите и за презрението им към нас, нямам как да обичам някой, който не ме харесва, отделно прекалено високото им самочувствие.
В момента стискам палци на Гърция, тия Коста Рика ега ти симулантите.

# 380
  • София
Личният ми опит с холандците е пряко свързан именно с горния пост. Grinning

Много ме е яд и за гърците - от тези, които подкрепях, само Колумбия спечели досега. Confused
Днес съм за Франция и, естествено, за Германия. Flutter

# 381
антипатични са ми, заради омразата им към нас българите и за презрението им към нас, нямам как да обичам някой, който не ме харесва, отделно прекалено високото им самочувствие.

Личният ми опит с холандците е пряко свързан именно с горния пост. Grinning
И аз съм чувал такива неща от познати, които са имали работа с тях, значи вярно било. Ами тогава и аз няма да съм за тях на четвъртфинала Laughing
То не са само холандците, ами да не би англичаните пък да имат много хубаво мнение за нас или пък французите. От всички западняци най-хубаво отношение към нас имат немците, те са комай единствените, дето ни считат за хора, макар и не равни на тях, разбира се Joy

За Гърция недейте така, ами те играят най-грозният футбол на света, как може някой, който харесва играта, да иска те да продължат, то това тяхното е антифутбол.

# 382
Снощи мача Гърция-Коста Рика счупи тъпометъра. Ядосах се, когато гърците изравниха, че ще има продължения. Можеше да се мине и без тях...  Laughing така и така Коста Рика би  Laughing

# 383
 След като отпаднаха моите отбори съм за Бразилия и Холандия .
Последователна съм и от край време харесвам
техничния футбол на бразилците , та няма как
да съм от Чили , ни от от други .
Много симпатизирам на ей този бразилец
Скрит текст:

Германците пак изкараха луд късмет , като им се
падна Алжир , така и не се срещнаха със латинска сила .
Все между капките минават

# 384
  • HH
И аз снощи като вкараха гола Коста Рика спрях телевизора. Сутринта малко се изненадах.
Иначе довечера ще си стискам палци за Германия, просто подозирам ,че телевизора ще гледа мен , а не аз него  Laughing Laughing

# 385
Довечера с кого играе Германия, с Франция ли?
Ако е така, аз съм за французите!

# 386
  • HH
Франция - Нигерия и Германия - Алжир
Моята прогноза е ,че на четвъртфинала ще видим Франция и Германия Rolling Eyes

# 387
  • София
Мале, мале, немците голям зор видяха с Алжир. Не съм очаквала, че алжирците ще играят толкова хубаво, браво. Много положения изтърваха.

# 388
  • HH
Наистина много се озориха германците. Мача на французите не успях да го гледам, но се надявам и тях да ги преодолеят.  Rolling Eyes

# 389
  • София
Такава мъка ми беше да гледам Германия снощи... ooooh! ooooh!
Дано да се стегнат срещу Франция.

Общи условия

Активация на акаунт