Футболно лято - Бразилия 2014

• 36 053
  • 527
  •   1
Отговори
# 390
  • sf
Много ме е яд за алжирците, не заслужаваха да отпаднат. Чудесен мач направиха, ама ония пусти късметлии.  Rolling Eyes Това е най-разочароващото за мен първенство досега  ooooh!
ай да свършва и ще чакам еврото  Joy

# 391
Леле много измъчен мач снощи. Визирам Германия - Алжир. И добре, че Господ беше германец, бяха на косъм... Mr. Green

Да, интересен четвъртфинал ще бъде Германия - Франция. Peace

# 392
  • HH
Абе щом даже немския коментатор каза, че съдията не е обективен , понеже спести един жълт на Швайни  Mr. Green

# 393
  • София
Според мен пък това е едно от най-интересните първенства досега. Фаворитите или не печелят, и се озорват максимално, има напрежение, малките отбори се оказват големи и създават интрига и неочаквани обрати, буквално се тръпне до последната секунда на мача... Точно това му е интересното.

# 394
  • sf
То може да си е интересно, но моите отбори като падат , за мен е разочароващо, не ми носи удоволствие и това си е  Rolling Eyes

# 395
Ми смени отборите тогава, на пък ми харесва, че отпаднаха повечето от тези, които отпаднаха, само за Бразилия ме е яд, че продължава. Нали ние не играем...и по-добре, че да не се ядосваме напразно, а цял свят да ни гледа сеира. Никога не съм харесвал Митко Бербатов и ето и животът го потвърждава. Стоичков може да е голям простак и наистина е много прост, ама изключително прост, но неговите постижения едва ли някога ще бъдат повторени от друг български футболист, а Бербатов може само да му носи чехлите.

# 396
  • София
То може да си е интересно, но моите отбори като падат , за мен е разочароващо, не ми носи удоволствие и това си е  Rolling Eyes
Е, неприятно си е, но е част от великата игра. И мои два любими отбора отпаднаха, но това не означава, че съм разочарована - напротив, с интерес чакам какъв още обрат би могъл да настъпи. Wink

# 397
Странно си е това първенство и още как .
Не съм и предполагала , че такива танганайци
ще гледаме  Blush
Красотата си събра багажчето ...
Как може тия с чалмите снощи , така да измъчат
Германия -голяма мъка беше .

# 398
  • sf
Как може тия с чалмите снощи , така да измъчат
Германия -голяма мъка беше .

Ами играха си екстра, що да не може  Rolling Eyes Жалко,че швабския късмет пак проработи  Rolling Eyes

# 399
Едните са световна сила във футбола ,
а другите за първи път преминават
първата фаза все пак .
Аз не съм за Германия , но когато играе
европейски отбор срещу някой от Африка или
Лат.Америка подкрепям европейците , като
изключението е Бразилия .

# 400
  • София
Имайте предвид, че играчите на европейските клубове до една-две седмици преди Световното са играли напрегнат и тежък сезон. Не, че другите не са, ама какво да сравняваме европейските отбори с останалите. А и го има другото - половината играчи в европейските клубове не са европейци. hahaha Да не кажа, че доста от най-добрите играчи не са. Или поне не са от дадената страна, в която е първенството - което допълнително отслабва националните отбори.
Та затова гледаме танганайци - те просто са нахъсани и със сили, за разлика от преуморените и не толкова амбицирани европейски страни.

# 401
  • София
първата фаза все пак.
Точно като нас '94-та. Sunglasses
Алжирците играха много хубаво и направо съжалявам, че отпаднаха. Макар че бях за немците.
Същото мога да кажа и за швейцарците днес - играха доста добре и можеха да продължат.
Въобще от досега класиралите се за четвъртфиналите отбори май само Колумбия си взеха убедително мача. Всички останали бяха на кантар.

# 402
първата фаза все пак .
Аз не съм за Германия , но когато играе
европейски отбор срещу някой от Африка или
Лат.Америка подкрепям европейците , като
изключението е Бразилия .

Това е и моя мотив подкрепям всички европейски отбори, само че аз без изключението Simple Smile

# 403
  • София
Четвъртфиналните мачове от Световното:

04.07.
Франция - Германия (19ч.)
Бразилия - Колумбия (23ч.)

05.07.
Аржентина - Белгия (19ч.)
Холандия - Коста Рика (23ч.)

# 404
  • sf
В тези мачове съм за Германия, Колумбия, Белгия и Коста Рика. После според ситуацията  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт