Футболно лято - Бразилия 2014

• 36 041
  • 527
  •   1
Отговори
# 420
  • HH
Тогава Бразилия е първия отбор домакин, който не е подкрепян от съдиите  Laughing Laughing Сори, но ми взучи нелепо. Че почти във всеки мач си личи , че съдията е пристрастен, също е традиция  Wink

# 421
  • sf
Това,че един отбор е подкрепян от съдията, не значи че ще победи  Mr. Green

Порових из нета

http://sporta.bg/?load=Football::Article&championshipId=17268&id=1086857

Радвам се,че арогантостта им е била наказана. Раздавали картички "Бразилия-световен шампион" още преди финала  Rolling Eyes  Joy то бива наглост, ама съдбата е кучка  Mr. Green
Все повече нямам търпение да им го ..... и тази година  hahaha

# 422
  • HH
Как може да се гътнеш от мъка, че отбора ти не е победил. По тази логика в Бг отдавна трябваше да са измрели всички фенове на родния футбол  Joy

# 423
  • София
ГЕРМАНИЯ НА ПОЛУФИНААААААААААААЛ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 424
  • София
ГЕРМАНИЯ НА ПОЛУФИНААААААААААААЛ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm18 Изключително много се радвам, че мрачната ми прогноза не се сбъдна! До края на Световното съм си за тях!

# 425
  • sf
Ох, Хамес как плачеше, чак ми идва да ходя аз да го утеша  Mr. Green
Не ги харесвам, но смятам,че бразилците ще изядат германците с парцалите на полуфинала. На финала обаче ще паднат  Mr. Green

Какво ли стана с Неймар  Praynig все пак ми трябва наесен  Rolling Eyes

# 426
Жалка Бразилия. Тази отбор винаги, когато е ставал световен шампион (за каквито явно го гласят и сега) е бил изключително безапелационен. Смятам, че ще им бъде много трудно срещу Германия.

Какво ли стана с Неймар  Praynig все пак ми трябва наесен  Rolling Eyes

Цитат
Reports saying Neymar's back injury isn't looking good.

# 427
Аре малко дузпи тва онова, добре почнаха преди няколко дни, сега за 90 мин и готови, кой туй нещу еее.  Laughing

# 428
# 429
  • София
Не искам полуфинал Бразилия - Германия, поради простата причина, че ще се прави всичко възможно Бразилия да продължи. Стискам палци на моите хора да се стегнат още повече и да размажат бразилците, ама... Cry

# 430
  • sf
Оооох, мъчно ми стана за Неймар, толкова тежка контузия  Rolling Eyes
Иначе искам на финала Бразилия да падне от Коста Рика  hahaha

# 431
  • HH

Статията е покъртителна. Как е възможно човек със счупен гръбначен прешлен да се възстанови толкова бързо? Според мен малко са си измислили.

Продължавам да стискам палци на Германия Simple Smile

# 432
  • sf
По последни данни е пукнат, което пак не е малка травма.  Rolling Eyes
Много е кофти, когато стават такива неща  Confused

# 433
  • HH
Между счупен и спукан разликата е огромна. Ако беше счупен нямаше да може да помръдне вчера. Дано се оправи бързо.

Аз имам надежда, да разиграват немците със травмата и накрая да ги изненадат неприятно в последния момент.

# 434
Не е само това причината разбира се -хубав футбол ,
хубави хора са бразилците .
и да добавя , че не мисля , че ги подкрепят съдиите ,
толкова изсмукани дузпи имаше -например срещу Робен
и за Гърция също .

Изобщо не съм съгласен, ето и на мача с не дотам претенциозен отбор като Колумбия се скъсаха да правят цигански номера, да бавят играта, особено когато колумбийците натиснаха в края на второто полувреме и като нищо щяха да изравнят. Колко пъти се тръшкаха по земята, без да ги докосне противников играч и колко фала им дадоха за това, несъществуващи. Цигански номера, а и доста от тях на същи цигани приличат. И винаги са били така, на едно световно биха Холандия с 3:2 с два гола от чиста засада, и тогава Дик Адвокаат каза, ама запомних го дума по дума: "Бразилия е един спукан балон, надуван от продажни рефери, за да се налее вода в мелницата на ФИФА".

Сега, след като Франция отпадна, докрая съм твърдо за Германия, (и за Холандия също, в по-малка степен). Много ми се иска един от тях да стане шампион и най-вече Германия. Разбира се, домакинството е голям фактор, а и по статистика обикновено когато мондиала е в Америка, американски отбор става шампион (имам предвид от Южна Америка), а обикновено в Европа европейско отбов става. Но има и изключения и дано и сега да бъде такова и европейски отбор да стане шампион.

Разбира се, желая скорошно оздравяване на Неймар и дано бързо се оправи, травмите са ужасно нещо и дано няма повече до края на първенството.

Стискам палци за Германия оттук нататък.

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 21:55 от Татко Мецан

Общи условия

Активация на акаунт