Фитнес център Пулс

• 270 648
  • 862
  •   2
Отговори
# 285
  • SF
Не е и много скъп. От предишната верига фитнеси,  която посещавах, месечната ми карта е по-евтина с 16 лв. Картите варират от Само за студенти до 45-50 лв.  с включена спа зона. Има и значително по-евтини с посещение до 16.00 часа. Но това е влизане до 16.00, а може да се стои и до 23.00 часа.

# 286
Приятелка ме е записала, както и себе си, за безплатна седмица в Пулс. Можело да се ползва всичко, вкл. и СПА зоната.
Въпросът ми е, ако отида, дали ще измислят ли 100 допълнителни неща, за които да плащам?
А във фитнесът в Люлин добро ли е Спа-то? Има ли басейн?

# 287
Последно до колкото знам не би трябвало да ти измислят нищо щом си ползваш безплатната седмица, но сигурно ще се опитват да те зарибят да продължиш където вече съответно ще е платено.

# 288
Приятелка ме е записала, както и себе си, за безплатна седмица в Пулс. Можело да се ползва всичко, вкл. и СПА зоната.
Въпросът ми е, ако отида, дали ще измислят ли 100 допълнителни неща, за които да плащам?
А във фитнесът в Люлин добро ли е Спа-то? Има ли басейн?

Спато не е лошо, но е малко. Зимата  вечер си е пълно. Лошото е, че българинът няма спа култура и следва едно шляпане, тропане, говорене по телефон на висок тон, смеене, викане. Дори в сауните и парната баня.
Басейнът (открит) през лятото е леден. Нищо общо с 28 градуса, които обещават от брошурата. Най-студеното нещо, което съм посещавала,а съм ходила по басейни в България и чужбина. Това е не само мое мнение. Иначе свободни шезлонги винаги има, говоря за лято 2016. Поради тези причини си оставих само фитнес в абонамента 2017-2018.

# 289
Благодаря за отзивите  bouquet
Аз външния басейн го знам, т.к. преди, когато беше още Р5 ходех там лятото.
Чудех се дали няма вътрешен, но явно не.

# 290
По времето на Р5 водата в басейна беше топла, много добре беше. Защо е било така това лято  Confused

# 291
Благодаря за отзивите  bouquet
Аз външния басейн го знам, т.к. преди, когато беше още Р5 ходех там лятото.
Чудех се дали няма вътрешен, но явно не.

Когато отвориха фитнеса, зарибиха хората с уговорката, че щели да го покрият и да се ползва и зимата Joy Когато ги попитах за това сега, когато преподписах, ми казаха, че предпочели да инвестират във фитнеса, а не в басейна. Добър отговор за измъкване, но много хора подписаха заради басейна и това обещание.

Басейнът и през лято  2015 си беше леден. Във фейсбук хората също коментираха това, но коментарите редовно се триеха.

# 292
Типично по български са се направили на хитри... жалко

# 293
Специално за басейна в Люлин съм била свидетел на една интересна случка, август месец, видимо възрастна жена направи проблем защо водата била студена при което дойде супервайзър провери температурата на водата и тя си беше 26 градуса  Hug , не знам защо всеки е толкова дребнав и прави проблем за всичко най - малко.  newsm78

# 294
  • София
Здравейте,

Писала съм по-напред, че съм доволна от фитнеса и от услугите, които се предлагат. Единственото, което не ми допадна е агресивната политика за привличане на клиенти/ подписване на договор. Снощи това мое мнение бе потвърдено, когато отидох да попитам кога трябва да подам предизвестие за напускане.
Първо, подчертавам, че в момента, в който чу питането ми, иначе любезната служителка смени тона. Дори се опита да ме подведе /това го разбирам пост фактум вкъщи, след като прегледах договора/.
Значи, абонамента ми е за 14 месеца и два безплатни, т.е. 14+2. Първоначално при подписване на договора, поискаха да им заплатя две вноски накуп, които ще се ползват последни. Пазя и бележките. Служителката обаче, премълча този факт. На въпросът дали може да депозирам предизвестието на 15.02. /договорът е подписан на 15.03.2016г/, тя отговори, че абонамента ми е м. юни и не може. Да, ама не. Утре възнамерявам да и занеса договора+ квитанциите, за да мога да прекратя абонамента си както искам, т.е. след като платя и таксата от февруари до март. Единственото, което ме притеснява е, че в договора, тези 110лв са заложени като „такса“, но не е упоменато, че това реално са 2Х55лв или две месечни вноски. Какво мислите по въпроса?

# 295
Gina L. сигурна ли си че тия 110лв. са месечни вноски? Според мен това ти е таксата Членство...

# 296
  • София
Фри, в сомото начало платих еднократни 50лв консумативи, за тези 110лв консултантът ми обясни, че това е таксата за два месеца, които ще използвам накрая, преди да започна да ползвам двата безплатни.

# 297
и в моя договор пише 50лв такса членство, две такси предплатени и записа на заповед е за 10 месеца

аз сега да питам нещо
договорът ми е от 8.01, 12месеца+1, имам и два месеца отложени от 15.11 до 15.01
кога трябва да си подписвам новият договор и аз ли да ги търся или те ще се обадят?

# 298
  • SF
Мисля, че те ще ти се обадят или ще ти пратят СМС.
Аз си прекратих договора поради болест и след месец получих СМС, в който ми предлагаха подновяване при някакви промоционални коледни условия. Цената беше много приятна, аз щях да я предоговоря, естествено, защото предполагам, че тя е само за дневен вход, а аз посещавам часовете вечер и това условие би трябвало да завиши цената й. За съжаление, сега не съм в състояние да спортувам. Може би ще се възползвам от летните им предложения.

Аз също мисля, че се заплащат първа и последна такса в деня на купуването на годишната карта. Тези дни ще трябва да мина след работа, за да попитам, защото изобщо не съм се сетила.

# 299
Специално за басейна в Люлин съм била свидетел на една интересна случка, август месец, видимо възрастна жена направи проблем защо водата била студена при което дойде супервайзър провери температурата на водата и тя си беше 26 градуса  Hug , не знам защо всеки е толкова дребнав и прави проблем за всичко най - малко.  newsm78

26 градуса там са възможни само няколко дни от лятото, когато навън е 40 градуса. И ако са толкова, никой няма да се колебае да влезе, а ще му е приятно и няма да вика супервайзорите.

Общи условия

Активация на акаунт