Фитнес център Пулс

• 270 644
  • 862
  •   1
Отговори
# 300
Ново 20.... При нов договор от април за плащане вноските кеш, ми се обаждат да си дам данните на дебитната карта. От този месец така трябвало - хем кеш да плащам, хем да си имат дебитната ми карта. Т.е. ти си подписваш едно, те утре могат да ти искат какво ли не. Думи нямам.  newsm78

# 301
И ти даде ли си номера на картата  Laughing
То не е ново 20 - те искат номера, ако си съгласна го даваш. Аз не им го дадох като подписах, казах, че нямам карта и точка.

# 302
И ти даде ли си номера на картата  Laughing
То не е ново 20 - те искат номера, ако си съгласна го даваш. Аз не им го дадох като подписах, казах, че нямам карта и точка.

Не, разбира се. Това с дебитните карти си е престъпно. Нямат право да събират тези данни - числата отпред и отзад. Това значи достъп до парите ти!

Ами това е, утре могат да поискат да ги занеса и на тепсия.....

# 303
  • СОФИЯ
Нека споделя и аз. Моята карта изтича следващия месец и тъй като не тренирам от три месеца , кракът ми няма да стъпи там!
Случи се така, че през септември на планина скъсах менискус, след месец болки и операция все още не тренирам, НО какво се случи като се опитах да отложа с нужните месеци предплатените тренировки? Не можело ! Нито можах да спра плащането на месечната такса. Е, имаше бонус - удължиха ми с един месец "членството" Благодаря, повече  със скапания им отдел по мениджмънт няма да се занимавам, Ще си потърся друг фитнес!

# 304
Хора, насила никой нищо не може да ви вземе, не разбирам за какво е това цялото оплакване? Като толкова нямате доверие, има онлайн банкиране, има си личен банкер, всичко може да се спре. Не знам как тук се събират все хора, които явно си нямат друга работа по цял ден и са все излъгани и измамени. Замръзявала съм си картата за три месеца и не са ми теглили пари, сигурно ще излезе, че съм с връзки, нали? Мили дами, вместо да се чудите как да се оправдавате да не спортувате, защо някой не каза какви резултати е постигнал? Обаче то не става да набиваш пред компютъра докато пишеш в бг-мама колко си измамен и да можеш да говориш и за резултати, нали? И без друго като гледа 80% от жените, които тренират идват за по едното селфи и после си тръгват, ако се обиждате, че трябва да си плащате солено за 3те снимки на пътеката, това е въпрос на личното ви его, не на политиката на фитнеса. Майка съм на 2 деца и имам личен треньор в пулс, които ми помогна да си върна, че дори и да съм в много по-добра форма от преди. Всеки лев и минута пот си заслужаваше и продълважа да е така. Онеправданите могат да си измислят още оправдания. Защото всичко до тук е именно това.

# 305
  • София
И аз бях там (фитнеса в Люлин), бях свидетел на неколкократна смяна на почти целия персонал, на арогантно и некоректно отношение към посетителите, и аз се разправях няколко пъти с различни мениджъри, подавах жалба в КЗП, накрая реших, че няма да си късам повече нервите заради тези тъпанари и си прекратих договора. За съжаление месец преди изтичането му попаднах на супер свестен треньор и много ме беше яд, че се махам оттам само заради него... Хора, които нямат някакви специфични проблеми и си ходят на самостоятелни тренировки или на групови занятия общо взето са доволни, но опре ли ножа до това да си поискаш нещо допълнително обещано, става ад. Току що за трети път им звънях да ме изтрият от базата си за смс-и, защото не съм техен член и не желая да ме спамят, този път вече повиших тон, дано ме изтрият Simple Smile

# 306
но опре ли ножа до това да си поискаш нещо допълнително обещано, става ад.

Какво по-точно? Нали затова имаш договор и вътре си пише какво имаш право, не разбирам?

# 307
  • София

Какво по-точно? Нали затова имаш договор и вътре си пише какво имаш право, не разбирам?

В договора пише общи неща, които те тълкуват както си искат. При мен проблемът беше следния: в Люлин басейнът е външен, аз имам дискова херния и предимно исках да плувам и да ползвам пътечката и колелото, групови занимания тогава почти нямаше, когато подписвах договора (през лятото) ги попитах какво се случава зимата, когато искам да плувам, увериха ме че до тогава басейнът ще бъде покрит и ще се ползва целогодишно, което не се случи, няколко месеца ме лъгаха, че почват ремонта и така и не го направиха. След като им пратих КЗП изведнъж в сайта им в условията на картата се появи уточнение "ползване на външен басейн". Прецакаха ме и с тренировките - казаха ми, че мога да ги ползвам в какъвто срок искам, а после се оказа, че пакетът е валиден 2 месеца, и 8 от 16 тренировки не ми ги признаха, това никъде не е описано също, давата ти само касова бележка.  Да не говорим как ми казаха, че те там са едно голямо семейство и се грижат за всички като за свои близки и всеки месец ти правят замервания на тегло, мазнини и т.н, което ми го направиха 3 пъти за една година, при поредната смяна на фитнес директорите, а анализа за поносимост към храни, който също ми беше обещан, се оказа, че изобщо не го правят никога. Ей такива неща ми се случиха и на няколко пъти супер високомерно ми беше обяснено, че едва ли не аз права нямам и да подавам каквото искам и където искам, те могат да правят каквото си решат. В догоовора ми пишеше, че при непредоставяне на услугите на фитнеса, те са длъжни да ме компенсират с удължаване на картата, със срока, който не са ми предоставяли услугата. Според мен басейнът е голяма и значима услуга, която не ми беше предоставена, но те казаха - имаме спа център, никой не ви е спрял да го ползвате. някак си мисля че има разлика...

# 308
  • София
Здравейте,

Svetik, каква е таксата, която се заплаща са фитнес треньор?  По телефона ми казаха 50лв на тренировка, което ми се струва абсурдно.
Аз съм казвала и преди, че фитнесът е добър, това, което му куца е „извиването на ръцете на клиентите“, демек, кофти мениджмънт и другото, което ме дразни напоследък са прекалено простите посетители. Разбира се, за второто, вината не е в Pulse.
В договора не всичко е описано. Например, никъде в договора не са описани безплатните месеци, които ми обещаваха, ако доведа клиенти.

# 309
  • София
Здравейте,

Svetik, каква е таксата, която се заплаща са фитнес треньор? 

Колкото по-голям пакет тренировки купиш, толкова по-евтино излиза. 80лв може би бяха 5 тренировки, аз мисля че платих 240лв за 16 тренировки + бонус хранителен режим, но аз не съм го ползвала, защото беше с две думи "яж яйца и сирене всеки ден, ще свикнеш" Simple Smile Освен това ако фитнес-директорът се е амбицирал да те примами, може да ти даде някоя друга тренировка бонус. Всичко е въпрос на пазарене там Simple Smile На телефона не вярвай, на мен ми казаха по телефона, че басейна в Люлин работи до 23 часа, както е работното време на фитнеса, и че се чисти по нови супер технологии, но в 21:00 дойде един чичко с кофа и каза "Айде излизайте, че хвърлям химикалите".

# 310
  • София
Значи, най-добре да си говоря с фитнес директора, на място. В интерес на истината, той изглежда свестен човек. Аз ходя в Пулс Платинум.
От скоро са премахнали талончетата за груповите занимания. Лошото е, че вече втори път не мога да се класирам за Канго, хем ходя 20 мин. преди часа и моят номер обувки е изчерпан. Confused

# 311
  • София
Значи, най-добре да си говоря с фитнес директора, на място. В интерес на истината, той изглежда свестен човек.

Успех Simple Smile Дано получиш това, което искаш

# 312
Хора, насила никой нищо не може да ви вземе, не разбирам за какво е това цялото оплакване? Като толкова нямате доверие, има онлайн банкиране, има си личен банкер, всичко може да се спре. Не знам как тук се събират все хора, които явно си нямат друга работа по цял ден и са все излъгани и измамени. Замръзявала съм си картата за три месеца и не са ми теглили пари, сигурно ще излезе, че съм с връзки, нали? Мили дами, вместо да се чудите как да се оправдавате да не спортувате, защо някой не каза какви резултати е постигнал? Обаче то не става да набиваш пред компютъра докато пишеш в бг-мама колко си измамен и да можеш да говориш и за резултати, нали? И без друго като гледа 80% от жените, които тренират идват за по едното селфи и после си тръгват, ако се обиждате, че трябва да си плащате солено за 3те снимки на пътеката, това е въпрос на личното ви его, не на политиката на фитнеса. Майка съм на 2 деца и имам личен треньор в пулс, които ми помогна да си върна, че дори и да съм в много по-добра форма от преди. Всеки лев и минута пот си заслужаваше и продълважа да е така. Онеправданите могат да си измислят още оправдания. Защото всичко до тук е именно това.

Мило Snow4e,

Прочети назад. Например аз тренирам от години и редовно. Ползвам този фитнес от самото му откриване. Не съм седяща на компютъра мързелана. Но това, което се пише тук, е самата истина. Мен също излъгаха за басейна в Люлин. Когато преподписах до 2018г, имах условие да плащам кеш. Наскоро ме тормозиха всеки ден да си дам дебитната карта. И знаеш ли какво се оказа? Че са ми направили пак договор за плащане с дебитна карта, а иначе могло и кеш да си плащам, ако искам. Само че... плащането със седмици не се отразява в системата им. Явно пътува през Ямайка..... Такава долнопробна измама не съм вярвала, че съществува. #Cussing out

# 313

В договора пише общи неща, които те тълкуват както си искат. При мен проблемът беше следния: в Люлин басейнът е външен, аз имам дискова херния и предимно исках да плувам и да ползвам пътечката и колелото, групови занимания тогава почти нямаше, когато подписвах договора (през лятото) ги попитах какво се случава зимата, когато искам да плувам, увериха ме че до тогава басейнът ще бъде покрит и ще се ползва целогодишно, което не се случи, няколко месеца ме лъгаха, че почват ремонта и така и не го направиха. След като им пратих КЗП изведнъж в сайта им в условията на картата се появи уточнение "ползване на външен басейн". Прецакаха ме и с тренировките - казаха ми, че мога да ги ползвам в какъвто срок искам, а после се оказа, че пакетът е валиден 2 месеца, и 8 от 16 тренировки не ми ги признаха, това никъде не е описано също, давата ти само касова бележка.  Да не говорим как ми казаха, че те там са едно голямо семейство и се грижат за всички като за свои близки и всеки месец ти правят замервания на тегло, мазнини и т.н, което ми го направиха 3 пъти за една година, при поредната смяна на фитнес директорите, а анализа за поносимост към храни, който също ми беше обещан, се оказа, че изобщо не го правят никога. Ей такива неща ми се случиха и на няколко пъти супер високомерно ми беше обяснено, че едва ли не аз права нямам и да подавам каквото искам и където искам, те могат да правят каквото си решат. В догоовора ми пишеше, че при непредоставяне на услугите на фитнеса, те са длъжни да ме компенсират с удължаване на картата, със срока, който не са ми предоставяли услугата. Според мен басейнът е голяма и значима услуга, която не ми беше предоставена, но те казаха - имаме спа център, никой не ви е спрял да го ползвате. някак си мисля че има разлика...

Това бих го написала и аз. Сигурно сме от една и съща партида излъгани по това време. Ето още един готов отговор - били решили да инвестират във фитнеса, не в басейна  newsm78 Отговорност няма от кой да търсиш. Въпросният човек, който те е излъгал, след точно 2 дена няма да е там.

# 314
  • София
Snow4eto , не си само ти работеща майка с деца.Това,че не сме доволни и сме били излъгани не значи,че ни мързи.Нямаме ли право да се защитим и да си търсим правата?И аз спортувам от години и имам още куп ангажименти,нали за това е този форум да си изказваме мнението,да търсим съвети?

Общи условия

Активация на акаунт