Неангажиращ секс

• 30 459
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
Много интересно как се помни ДНК на първия примерно, ако родиш дете 15 години по-късно? И моето дете си прилича на баща му, така че нямам причини да се притеснявам.

# 76
Цялата теория е абсолютно абсурдна!
Чела съм за вагинално мемори, но това избива всякакви твърдения със своята абсурдност.

Всеки може да твърди каквото пожелае, лошото е, че има хора, които се връзват.

# 77
И моето дете си прилича на баща му, така че нямам причини да се притеснявам.
Паметта на вагината е като човешката. Някои са по-паметливи, други не са. Но една жена няма как да знае от кой вид притежава.

# 78
Абе човек, ти продължаваш да твърдиш абсурдието, че има вагинална памет...
Влагалището (оттам му идва и името всъщност) е с пирамидална структура, постоянно е влажно и отделя влага, като клетките му постоянно се обменят, както и цялата ни кожа впрочем.
Няма как да запамети ДНК, няма как да се случи чисто анатомично.
А и при забременяване, смермата облива цервикса най-често - и той ли има памет?

# 79
Цитат на: link=topic=783523.msg28697327#msg28697327 date=1406293064

Sourcherry, не си заслужава, това просто е безумно!

# 80
Моя близка съученичка наскоро роди дете. Досущ прилича на гаджето й от гимназията. С който гарантирам, че не са се виждали в последните минимум 10 години.... Телегонията си има сериозни основи. Няма дим без огън. Сега, това, че на мнозина в съвременното ни общество, не им се иска да е вярна, също е факт. Но това не я прави невярна. Аз лично мисля да запозная дъщеря си с постулатите на телегонията. А нека тя сама реши дали да рискува или не. Какъвто и да е изборът й, важното е да е информиран.

# 81
Моя близка съученичка наскоро роди дете. Досущ прилича на гаджето й от гимназията. С който гарантирам, че не са се виждали в последните минимум 10 години.... Телегонията си има сериозни основи. Няма дим без огън. Сега, това, че на мнозина в съвременното ни общество, не им се иска да е вярна, също е факт. Но това не я прави невярна. Аз лично мисля да запозная дъщеря си с постулатите на телегонията. А нека тя сама реши дали да рискува или не. Какъвто и да е изборът й, важното е да е информиран.

Спирка нямаш, а?!

# 82
Човек, ти верно ли.... аз оставам безмълвна....
Ще уплашиш детето и по-добре вместо да я запознаваш със "Законите на телегонията", по-добре й купи опаковка Дюрекс например и й обясни как всеки път трябва да има в чантичката си и да ги използва по предназначение.

# 83
Презервативите са ясни. Всяко дете обаче рано или късно ще се изкуши да пробва и без него. Всички сме го правили. Та, нека си знае и го прави само с хора, които наистина си струват - поне като генофонд.

# 84
Ама чакай малко - ти ли ще определиш какъв да е генофонда? Ще проучваш ти или тя кой какви гени носи - готин нос, хубави крака, като цяло добро телосложение, липса на психически и ракови заболявания и малформации поне в 4 поколения назад...?

Моля, държа да ми обясниш!

# 85
Ама чакай малко - ти ли ще определиш какъв да е генофонда? Ще проучваш ти или тя кой какви гени носи - готин нос, хубави крака, като цяло добро телосложение, липса на психически и ракови заболявания и малформации поне в 4 поколения назад...?
Моля, държа да ми обясниш!

Аз ли? Моята функция се изчерпва дотам да я информирам за всички рискове. Оттам насетне, ако тя реши, че насрещният генофонд е благоприятен, решението и отговорността са нейни, разбира се.

# 86
Станах страхотно любопитна Flutter.... може ли дефиниция за "добър, качествен генофонд"?

# 87
Според нейната преценка. Важното е да знае, да е информирана, че смесването на телесни течности с друго човешко същество, оставя следи. Това е. Ако това срещу нея й допада, да смесва. Ако не, да не смесва. А не след 10 г. да се чуди защо детето й не се разбира с баща си и като цяло няма никакви характерни и физически прилики с него.

# 88
Ами, ако не й допада, най-вероятно не би правила секс с него!

# 89
Т.е. жените правят секс само с мъже, с които задължително биха искали да имат дете?

Това в коя държава?

Общи условия

Активация на акаунт