БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-35

• 30 446
  • 805
  •   1
Отговори
# 420
katy-a сещам се за прясно мляко, белтък на яйце, ягоди и мед, нали тези всички бяха след годинката.
И цитруси

# 421
Много се зарибих с идеята за закуска: филийка с жълтък и сирене. Какъв хляб е най-добре да взема?

# 422
Много се зарибих с идеята за закуска: филийка с жълтък и сирене. Какъв хляб е най-добре да взема?
По бдс

# 423
  • Северозапада
Аз купувам Добруджа, сега намерих пълнозърнест безсолен и тази сутрин него ще яде.

# 424
Има ли някой, който дава пюрета Ганчев?  За информация, има ли техни пюрета -плодови без захар? В сайта им на повечето пише без захар, вчера в някакъв магазин ги огледах и всичките бяха Със захар. Rolling Eyes

# 425
  • СОФИЯ
в пюрето от круши няма захар,също и в това от банан,тези съм ползвала и знам със сигурност.

# 426
Гледах точно био пюре круши със захар Crazy може би трябва във фирмения им магазин да ги видя.

# 427
Малко глупав въпрос от мен... Embarassed

Как се прави точно кашата -  към течността се добавя сухото вещество
или обратното? Или няма значение?

# 428
Към течността се добавя сухото вещество на порции докато се бъркя

# 429
Аз я правя обратно кашата Embarassed към сухото наливам водата и бъркам
От кога се дават диня и пъпеш?

# 430
  • СОФИЯ
Гледах точно био пюре круши със захар Crazy може би трябва във фирмения им магазин да ги видя.
аз взимам обикновените круши ,не био

# 431
На Ганчев - круши, банан и има едни асортита, които са 100% плод, също без захар. В другите май има. Аз само тези купувам.

# 432
svetlina, аз съм давала Ганчев и има доста плодови пюрета които са БЕЗ захар. Виж в някой магазин където зареждат от всички видове, защото например тук съм гледала в Била и тези които са 100% плод ги нямаше. Чети хубаво етикетите  Peace
bratz23, доколкото си спомням пъпеша беше след 8м., аз дадох на 10м., тъй като тогава беше сезона. За динята не помня  newsm78

# 433
bratz23 и аз така давах наскоро т.е. 10 м защото сега е сезона, но някъде бях видяла, че може, така че давай смело.
Светлина не мога да ти помогна с Ганчев, нещо като им видях цвета в магазина, и се отказах, и никога не съм давала. Спрях се на бебевита, те са поносими на цена и качеството е добро. Но тук някъде имаше тема "справочник пюрета и каши" там има съдържанието на много от пюретата, може да погледнеш.

# 434
  • Стара Загора
Каква е препоръчителната порция за 10.5 месечно бебе.Знам ,че е индивидуално ,но горе долу да ме ориентирате.

Общи условия

Активация на акаунт